Sno stilen av.. Miranda Kerr

Skinnjacka H&M, Kjol Romwe, Tröja Nelly, Skor Choies
 
Den här veckan snor vi stilen av den vackra Miranda Kerr som inspirerar med en riktigt snygg vardagslook. Älskar det gröna mot det svarta och att hon klär ner långkjolen med en stickad tröja. Dra på ett par lite tjockare strumpbyxor så kan du nog bära det här hemma i kalla Sverige med. Du hittar som vanligt direktlänkar under bilden.

Zara Lookbook December

Som vanligt är Zaras lookbook smått fantastisk och ovanför ser ni mina favoriter från den senaste inför december. Gillar speciellt skinnjackan och den glittriga kjolen högst upp, den enkla outfiten med skinnbyxorna, skinnshortsen och den här underbart mysiga men fina outfit längst ner. Ni ser dom även med mina små love-stämplar. Här hittar du hela lookbooken.
 
Nu ska jag sticka till skolan för att ha föreläsningar hela dagen men har förberett veckans "Sno stilen av.. -inlägg" så det kommer upp vid lunch. Hoppas alla får en fin måndag, vi hörs!

Veckans snyggaste v. 47

Veckans snyggaste ser ut såhär:
1. Förra veckan hade jag ju med en annan röd klänning som jag skulle vilja ha till jul men efter Nelly fick in den här fina i veckan är jag inte lika säker längre.. Den här är ju superfin tycker jag :) Skulle passa perfekt i vinter! Du hittar den här för 449 kr
2. I torsdags visade jag ju lite nyheter som H&M fått in och då bland annat detta set och jag måste ta med det här också för jag tycker det är så fint. Toppen skulle verkligen göra sig fin under en skir blus eller liknande. Du hittar det för för 99 kr respektive 79,50 kr.
3. I veckan släppte Bikbok en kollektion tillsammans med modetidningen Costume och här ser ni mina favoritlooks från den. Älskar speciellt den i mitten med hatten, riktigt snyggt! Här hittar du hela kollektionen
 
Annars har jag precis kommit hem från ett skivstångspass och ska alldeles strax hoppa in i duschen och efter det blir det nog mys i soffan. Hörs imorgon igen! 

Nytt på väggen


Äntligen har målarna blivit klara och idag har vi satt upp vår första hylla och även den här tavellisten :) Listen är från Ikea, tavlan från Kan Dee, ramen från Gallerix och skivorna har jag hittat i min pappas samling. Vet inte om jag ska byta ut skivorna mot något annat dock.. Något som är lite gulligare för det blev nästan lite väl rockigt.

H&M news

H&M har inte bara fått in juliga tröjor utan en del andra fina nyheter också och här ser du några av dom. Jag älskar alla fina underkläder och dom snygga jeansen. Här hittar du alla nyheter

Lindex Spring 2013

Nu kanske det känns rätt långt till våren och jag måste säga att jag vill faktiskt ha en ordentlig vinter och jul först. Men här kommer iaf Lindex lookbook för våren 2013 och jag tycker verkligen det ser ut som att det kommer bli en fin vår. Du hittar fler bilder i Lindex Newsroom. Såhär skriver Lindex:

 

Ett av de mest centrala begreppen i vårens modebild är utan tvekan färg! Vi kommer att möta härligt färgsprakande kollektioner som visar spår från både Latinamerika och sportens värld.

 

 ”Vi har verkligen frossat i både färger och mönster och låtit oss inspireras av den underbara färgrikedomen i såväl djungel och stränder som städer i fjärran länder, när vi planerat våra modekollektioner för den kommande våren”, säger Camilla Schmidt, designer hos Lindex.

Juliga tröjor

Är inte dessa juliga tröjor hur gulliga som helst? Så fint att ha nu på vinter och till julen. Tillsammans med ett par svarta jeans och ett par grova kängor eller till en söt vippig kjol :) Så sött! Just dessa tröjor hittar du hos H&M för 299 kr/st. Här hittar du dom online

Second hand

Jag & Linnea
 
Hej på er! Nu var det ett par dagar sen jag uppdaterade igen.. Men så kan det ju bli nu för tiden! Idag hamnade jag & Linnea på en oplanerad second hand-runda igen och hittade en hel del saker :) Har en hel del annat från tidigare rundor och visa också men det måste fixas lite med allt, bland annat ett superfin byrå och två andra pyssel. Ska visa så snart jag kan. Iiih, ska bli så kul att få fixa och visa! Men aaja, nu har jag några andra inlägg jag tänkte fixa så hörs snart igen!

Today

Här ser ni mig idag och nu blev det visst lite bråttom så måste skynda iväg mot skolan, hörs! 

Sno stilen av.. Michelle Williams

Skjorta Monki, Byxor Gina Tricot, Jacka Topshop, Skor Have2Have
 
Den här veckan snor vi stilen av söta Michelle Williams som inspirerar med en väldigt fin outfit. Älskar de mönstrade byxorna som hon klär ner med enfärgade och enkla plagg. Blir även väldigt sugen på att leta fram min blå skjorta.. Den kanske får åka på imorgon! Om du vill ha en liknande outfit hittar du som vanligt direktlänkar under bilden.  
 
Nu ska jag sticka iväg till gymmet för ett pass, skulle egentligen haft work shop hela dagen i skolan idag men det blev inställt.. Men då får man passa på att gå till gymmet istället :) Får se om vi hörs senare ikväll sen, puss!
RSS 2.0