H&M news

Hej på er! Som jag trodde blev det tomt här idag, har suttit och jobbat projektarbete hela dagen i skolan. Men här kommer iaf ett litet kollage, H&M har nämligen fått in en massa snygga nyheter idag. Älskar att dom har kommit med dekorationsnitar så man kan dekorera sina plagg själv och sen älskar jag... Ja, det mesta! Här hittar du alla nyheter. Fick du några favoriter? :)

Two jackets

Här får ni ett sent kvällstips, Gina Tricot har nämligen fått in dessa grymma jackor som skulle bli perfekta nu till våren. Själv har jag en oversize jeansjacka som jag köpte secondhand förra året och som jag tänkte göra lite egna slitningar på. Älskar kappan också, så snygg! Du hittar kappan här för 599 kr och jeansjackan här för 399 kr.
 
Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon väntar en lång dag i skolan och sen ett box-pass på kvällen (sen är jag äntligen klar med veckans träning, musklerna svider!) så tror det kan bli tomt här men vi får se. Så ska jag även packa inför helgen, vi ska nämligen till Göteborg för att bland annat fira lilla Sofia som fyller 1 år :) Men vi hörs, godnatt!

Sno stilen av... Olivia Palermo

Klänning H&M, Jacka Topshop, Stövlar Have2Have, Armband Nelly
 
Är det inte perfekt när celebritys bär plagg från kedjorna? Då kan vi verkligen sno silen av dom. Och idag göra vi det av söta Olivia Palermo som bland annat bär en riktigt snygg jacka från Topshop. Som vanligt hittar du direktlänkar under bilden. 
 
Nu ska jag sticka till gymmet för ett pass och sen blir det skolan hela dagen för att sen köra ett gympass till innan jag går hem. Idag har jag inte hunnit förbereda något så vi hörs ikväll när jag kommer hem, puss!

Nellyfavoriter

Ännu en gång har Nelly ett fantastiskt erbjudande som jag väljer att tipsa om. Den här gången får du chansen att klicka hem 100 Nellyfavoriter till 30-50% rabatt och här ovanför ser ni just mina favoriter. Absoluta favoriterna är båda skorna och jag måste säga att jag har svårt att hålla fingrarna i styr... Måste jag inte ha något av paren? Har ju kollat på båda så länge och nu är dom till rabatterat pris. Åh, får se hur jag gör! Sen älskar jag också tröjan högst upp till höger. Här hittar du alla plagg. Vilka är dina favoriter? :)

Longing for summer

Längtar så efter sommaren nu och speciellt efter att ha klickat runt i arkivet, här är bara några bilder på mig men finns en massa andra från fina kvällar med fina vänner. Åh, vad jag längtar efter sommar!
 
Nu ska jag sticka till gymmet för ett pass och sen kommer jag sitta i skolan hela dagen för att sen köra ett pass till innan jag går hem. Ja, kör stenhårt från och med nu! Nej, men ska vara i Göteborg hela helgen så lär inte bli något då så tänkte köra lite dubbelt upp i veckan. Men hur som helst, har förberett inlägg som kommer upp under dagen. Hoppas alla får en fin dag, puss!

Caroline Blomst för Gina Tricot

Caroline Blomst som driver bloggen Carolines Mode har designat fem t-shirtar för Gina Tricot som ni ser här ovanför. Dom är fyllda med bleka vårfärger, solnedgångar, stränder, palmer och på en av dom står Caroline själv modell. Den lilla kollektionen släpps i butik den 21 mars 2013 och de kommer kosta 199 kr/st. Jag gillar speciellt den med Caroline själv på, riktigt fin! Vilken är din favorit? :)
 
Bilder och information från Damernas Värld och Chic

Three jackets

Tre blå jackor från Cubus som jag tycker skulle bli perfekta inför våren. Så himla fina! Alla skulle passa så bra ihop med ett par snygga jeans, någon enkel topp och ett par nätta klackar. Här hittar du alla Cubus jackor. Vilken är din favorit? :)

Love this look

Tänk att något så enkelt som en vit topp tillsammans med vit kavaj och jeans kan bli så snyggt. Detta inspireras jag av idag när det är dags att välja kläder. Vilket det är just i detta nu faktsiskt, ska fixa mig lite snabbt nu och sen sticka iväg till skolan. Har förberett inlägg som kommer upp under dagen, puss!
 
Bilder från GTs Fashion gallery som du hittar här. 

Veckans snyggaste v. 8

Veckans snyggaste består av detta:
1. Bloggade ju om dom här skorna häromdagen, men dom svarta, och eftersom jag velar mellan dom svarta och vita vilka som är snyggaste så får dom vita vara med här. Tycker i vilket fall dom är grymt snygga och tror dom skulle göra sig riktigt fina i sommar till bruna ben. Du hittar dom här för 399 kr.
2. Gillar verkligen den här toppen som Bikbok fått in, en perfekt partytopp. Finns i vitt också. Du hittar den här för 199 kr.
3. Perfekta jeans som Gina Tricot fick in i veckan. Älskar slitningarna och att dom är ankelkorta (vilket betyder lagom längd för mina korta ben, haha!). Du hittar dom här för 399 kr/st

Helgen

Här får ni fyra bilder från helgen via min instagram. Vi har fikat på Wayne´s, köpt tulpaner och idag har varit ute och gått i det fina vädret och kollat på alla fina hus, supermysigt :) Nu ska jag alldeles strax lägga upp Veckans snyggaste och sen börja med maten, sen ikväll blir det ett skivstångspass. Hörs snart igen!
RSS 2.0