Ginger Party Jumpsuit


Gina Tricot har fått in en riktigt snygg jumpsuit som jag tycker är väldigt snygg. Mycket party över den- ett par vassa klackar så är man klar sen :) Blir din för 399 kr.

Gårkvällens outfit




Skor Deichmann, Strumpbyxor Gina Tricot, Linne H&M (Tarjas), Byxdress Gina Tricot, Bälte Vero Moda, Väska Pieces

Såhär såg jag ut igår på 50-årsfesten :)

Eva-Marie 50 år






Igår hade Eva-Marie (Peters morbrors fru) 50-årskalas och här ovan ser ni några bilder från kvällen :) Vi hade riktigt trevligt. Även om jag lyckades köra vilse till Edsbruk där festen hölls.. Haha! Jag kom ju senare än alla andra eftersom jag jobba så blev ju tvungen att åka själv dit och så förbannad jag blev när jag helt plötsligt var vid Skeppsgården och absolut inte vid Edsbruk! Haha :P Men kom ju rätt till sist iaf.

Kvällens outfit kommer upp lite senare sen med! :)

Heminspiration













Bilder via Colorelle, Rosor äro Röda, SaraLinneea och WeHeartIt

Även om jag & Peter kanske inte riktigt än kan flytta hemifrån så hoppas vi att det blir innan det här året är slut. Och jag har redan börjat kikat efter lägenheter, kan inte låta bli :P Haha. Och självklart måste jag sitta och titta runt lite efter en massa inspiration! Här är några bilder som jag inspereras utav :) Åh, jag vill verkligen flytta till en egen lägenhet! Så underbart.

Höstinspo









Lite höstinspiration från H&M. Favoriten är bild 5, så otroligt vacker!

Katie Knitted Sweater


Så sjukt snygg tröja! Älskar allt metallic som har kommit in nu lite överallt. Men det här är nog en sån som man aldrig hittar i butik, man ser den bara på hemsidan.. Tyvärr! Skulle iaf bli grymt snygg till ett par supertajta svarta jeans och ett par riktigt vassa klackar.

Dagens Olivia




Läste precis i senaste CHIC-tidningen att Olivia Palermo tänker starta en modeblogg! Jag hoppas verkligen det händer snart, älskar Olivias stil. Hon ger ju bara en massa inspiration genom att synas lite! Åh, hennes blogg kommer jag troligen följa slaviskt! :)

Boots






Hittade dessa skor inne på Deichmann och fastna för dom direkt! Har varit ute efter ett par sånahär skor en tid nu och dom här var så perfekta eftersom dom blev lite speciella med remmarna och det skrynkliga frampå foten. Och det bästa av allt, gissa vad jag fick ge för dom? 79 kr! Helt sjukt billigt ju!? Kommer användas flitigt framöver! :D

Nytt in

Detta kom jag hem med idag:
Två tunna långärmade tröjor, 29 kr/49 kr + Leopardstrumpbyxor, 19 kr från Gina Tricot



En stickad tröja, 99 kr från Cubus


Plus en sak till men det var så bra så dom kommer få ett eget inlägg här alldeles strax, är överlycklig över dom! Hihi :D

Sushi


Provat sushi för första gången idag, det var gott men jag var vrålhungrig så på så sätt var det inte så bra :P haha

Hej! Kom precis hem från stan med mamma, vi skulle bara äta sushi och strosa runt på stan lite men självklart kom man hem med lite påsar igen.. :D Så ska visa vad jag kom hem med snart!

RSS 2.0