Lång dag


Ni får ursäkta att det blivit så tomt här idag men jag har verkligen varit borta hela dagen, kom hem för tjugo minuter sen och nu måste jag gå och lägga mig eftersom jag ska upp och jobba imorgon. Ska försöka blogga bättre imorgon :) Bilderna är två favoriter från Zaras nya lookbook som självklart kom idag tillsammans med lite andra grejer jag hade viljat blogga om men får ta det en annan dag helt enkelt, förhoppningsvis imorgon! Godnatt på er, puss!

Lazy summer


Godmorgon på er! Har precis käkat frukost här och ska snart börja fixa mig, och försöka komma på vad jag ska ha på mig.. Känner att det är en sån dag som det är svårt och nu har jag bara en halvtimma på mig för sen måste jag åka, haha! Aaja, får väl se hur det går. Idag kommer jag vara borta hela dagen, vi ska på rundvandring på alla Kustcamps campingar och sen ikväll blev jag & Amanda bjudna på middag med alla året runt-arbetare och Pernilla & Micke så där i mellan tänkte jag och Amanda åka till Västervik en sväng och kolla runt lite. Ska se om jag hinner förbereda något inlägg vilket jag inte tror på den här halvtimmen men man vet ju aldrig, annars hörs vi ikväll när jag kommer hem igen.

Bilder är på Elsa Hosk från Elle Norway 2012 via Knightcat. Helt underbara eller hur?

Day to Night.. The white crochet shorts


DAY: Shorts H&M, Tröja Weekday, Skor H&M, Väska H&M, Solglasögon Gina Tricot
NIGHT: Shorts H&M, Kavaj Gina Tricot, Linne Gina Tricot, Skor Nelly, Klocka Michael Kors, Armband Sophie by Sophie/Nelly

I den här veckans "Day to Night"-inlägg har jag valt att ta med dom vita virkade shortsen och dom skulle jag vilja matcha såhär. På dagen skulle jag vilja ha den där seglarkänslan med en blårandig tröja, vita skor och bruna och silvriga detaljer. Ser mig själv i den när man går längs bryggen eller stranden och pojken i ena handen och en glass i den andra, så mysigt! På kvällen skulle jag vilja byta det mot en helvit outfit och för att klä upp den lite, köra på kavaj och ett par fina klackar och för att det inte ska bli för vitt blanda in lite fint roséguld. Några idéer för nästa veckas Day to Night? :)

I provrummet


Såhär såg jag ut idag efter att ha försovit mig rejält och verkligen slängde på mig det första bästa, satte upp håret i en knut och sen var det gasen i botten. Hann inte ens borsta tänderna! Haha. Men det blev väl inte så dåligt iaf, jeans och stickad tröja måste verkligen vara den bästa nödlösningen. Det funkar ju alltid!

Fyra





Försov mig, stressade iväg på jobbet och hann i tid men utan smink eller frukost i magen. Åkte hem, struntade i att städa som egentligen var planerat och åkte till Hageby (eller Mirum som det heter nu för tiden..) istället och gick där ett par timmar med mammsen och fick med mig något från Gina Tricot och åt McFlurry för första gången på flera år. Nu, vänta på att maten ska bli klar och sen åka till gymmet för ett träningspass och "Day to Night" kommer upp lite senare sen :)

Kvällstips.. Klänning från Nelly


Hur fin är inte den här klänningen?! Helt, helt underbar tycker jag :) Skulle absolut vilja ha den här på Midsommar eller någon annan sommarfest. Tycker också att det var himla fint med dom skorna till som tjejen på bilden har (syns dock lite dåligt här eftersom jag satt en text rakt över..) men sen skulle nog jag vilja ha lite fina lockar i håret för att få den där riktiga sommarkänslan. Du hittar den här för 399 kr.

3 pics




Här får ni några bilder från förut idag då jag & några tjejer från Kustcamp gick till Smultronstället :) Jag tog en Fenix den här gången, en gammal favorit! Hehe. Fick dock inga bilder på mig idag vilket jag tycker är tråkigt för jag hade på mig en outfit som jag trivdes riktigt bra i så funderar på om jag ska ha den imorn med, så kul att ha och titta tillbaka på tycker jag. Nu ska jag mysa ner i sängen och läsa bloggar och sen skypa med min finaste, puss!

Baby is a sinner






Hej allihopa! Kom precis hem här efter att ha varit på utbildning hela dagen (hade jag vetat att det skulle ta så lång tid skulle jag förberett något inlägg) med SCR, såg att jag skrivit fel imorse! Och efter det gick några av oss till Smultronstället och käkade massa glass och sen var det bara raka vägen hem och sen direkt ner till ett spinningpass. Men bjuder på några bilder som jag sparade ner från Spell and The Gypsy imorse, helt underbara eller hur? :) Så ska jag duscha och sen har jag några bilder från dagen att visa!

On board


LF Stores Lookbook via Studded Hearts. Älskar dom där jeansen som bland annat syns på den första bilden, helt underbara! Annars har jag precis fixat mig klart för dagen och snart ska jag åka och möta upp Amanda & Anna och sen åker vi vidare till Söderköping för att gå på utbildning med STR. Efter det tänkte vi gå till Smultronstället och käka massa glass :D Amanda har aldrig varit där heller så det ska bli kul! V hörs när jag kommer hem igen, ha det bra!

Green


Älskar allt med denna bild! Inspiration på hög nivå. Bild via Sofis Snapshots. Nu ska jag se om Peter vill säga godnatt osådär och sen ska jag försöka sova för imorn ska jag upp hyffsat tidigt för att sen åka in till Sörping på utbilding men mer om det imorn :) Hörs imorn, godnatt!

RSS 2.0