Sno stilen av... Jessica Alba

Blus H&M, Kjol Gina Tricot, Ring Nelly, Väska Nelly, Skor Have2Have
 
Eftersom vi förra veckan snodde stilen av en celibritet som insprerade till julen måste vi ju denna vecka inspireras till nyårsafton och det är Jessica Alba som står för det. Den här kjolen verkar inte finnas online men jag vet att den finns i flera butiker, har sett många av den också, men därför är länken under bilden lite fel för den länkar till den guldiga varianten hos Gina Tricot. Annars är som vanligt länkarna direkt till produkten. 
 
Idag är jag iväg på ett spännande möte som förhoppningsvis kan leda till lite mer jobb under våren som jag hoppas ska mixa upp pluggandet och en lite annorlunda sommar, önska mig lycka till! :) 

Veckans snyggaste v. 52

Årets sista Veckans snyggaste består av:
1. Eftersom veckans snyggaste uteblev förra veckan så tar jag denna vecka upp några saker från förra med, för detta ursnygga linne kom nämligen in då och jag föll som en fura. Såg dock nu att det redan har sålt slut men om det kommer in igen hittar du det här för 299 kr.
2. Denna jacka har jag ju redan visat upp den här veckan men den har definitivt en plats på veckans snyggaste så här är den igen. Vill bära den tillsammans med ett par supertaighta brallor eller ja, vad som helst egentligen. Du hittar den här för 599 kr.
3. Som vanligt fastnar jag för grymma bälten och det var inget undantag när jag hittade detta bland Mango´s rea. För det är bara inte snyggt utan det är just nu otroligt billigt med, du hittar det här för 79 kr.  

Sport top

I fredags var jag inne på mellandagsrean en sväng och kom hem med en del fynd. Bland annat den här sporttoppen från Gina Tricot, älskar färgen och den känns riktigt skön. Hoppas att det ska inspirera mig till att börja träna igen, hehe! Fick med mig ett par vanliga grå träningsbrallor också och fick båda för 200 kr, riktigt bra för träningskläder tycker jag! Tyvärr verkar inte någon av dem finnas online men tröjan finns i turkost men typiskt nog inte på rea, du hittar den här. Vi hörs snart igen, puss!  

H&M news

Idag har H&M fått in över 1700 vårnyheter och här ovanför ser ni mina absoluta favoriter. Är riktigt sugen på ett par svarta bootcutbyxor precis som dessa att matcha med ett par converse och en enkel tee. Sen kan jag inte annat än att älska båda jackorna, så fantastiska! Fick du några favoriter? :) Här hittar du alla nyheter

L´impératrice

Här är en av mina fina julklappar som jag fick, har drömt om den här parfymen i många år men inte tänkt på att önska mig den i present men det gjorde jag i år då och jag fick den av min fina pojkvän. Den luktar sååå gott verkligen! Det här är nog den enda julklappen jag kommer visa upp här i bloggen också, fick ganska tråkiga julklappar annars eller ja, jag blev superglad för dem men tror inte en dammsugare, presentkort och pengar är så roligt att se :) Fick ni några fina klappar? 

Kvällstips... Lea shirt

Här kommer ett litet kvällstips, tyckte nämligen att dessa skjortor var jäkligt snygga som har kommit in hos Gina Tricot nu. Tycker också de påminer mycket om den här blusen från balmain som kom då när paisleymönster var en stor trend, minns inte riktigt men tror det var vår 2012 eller om det kanske till och med var 2013? Hur som helst tycker jag de skulle bli grymma till ett par skinnbrallor och boots. Du hittar dem här för 199 kr

Holiday sale

H&M: Klänning Kudde Skärp Skor Bustier
 
Nu är mellandagsrea i full rulle och här ovanför ser ni några snygga fynd som går att klicka hem just nu i några av kedjorna. Mina absoluta favoriter är klänningen och den stickade tröjan från Zara och skinnjackan från Topshop. Här har jag varit riktigt duktig också så ni hittar direktlänkar till varje plagg under bilderna och inte bara till själva rean. Några fler reor som kan vara värda att kolla in är:
Cubus har 30% på alla kläder
Chicys rea
Ellos har 30% på hela rean
Chapnlle har upp till 80% rabatt
Kappahls rea och dom har dessutom fri frakt till 31/12
Imso har 20-70% rabatt
Monkis rea
Asos har upp till 50% rabatt
Gina Tricots rea
Kan dee har 20% rabatt på allt om du anger koden JULKLAPP men endast till och med idag
 
Happy shopping! 

Christmas outfit

Hej på er! Nu är det slut på julfirande och festande så nu blir det lite mer uppdatering här :) Tänkte börja med och visa hur jag såg ut på julafton, ni får ursäkta kvallen på bilderna men jag glömde min vanliga kamera... Både kjolen och tröjan är nya och jag gillar dom verkligen, det passade perfekt för den lugna och mysiga julafton vi hade. Kjolen verkar tyvärr inte finnas online men den kommer från H&M och tröjan hittar du här. Hoppas ni alla har haft en härlig jul så hörs vi snart igen, puss! 

Sno stilen av... Lauren Conrad

Tröja Boohoo, Byxor H&M, Väska Zara, Läppstift Kicks, Skor Nelly
 
Denna vecka snor vi stilen av Lauren Conrad och självklart måste det vara en julinspirerad look såhär dan före dopparedagen, inte sant? :) Tycker det är riktigt gulligt med en sånhär tröja! Du hittar som vanligt direktlänkar under bilden.

Christmas tree

 Bilder från min instagram - @ejjson
 
Hej på er! Ursäkta att det blivit tomt men i fredags kämpade jag för att bli klar med alla skoluppgifter (och det blev jag, wiii!) och igår åkte jag hem för att spendera jul och nyår här, det ska bli så otroligt mysigt att vara hemma ett bra tag! Igår var vi ute och högg oss en gran också, blev den inte uuunderbar? :) Nu ska vi fixa oss så ska vi åka upp till mina föräldrar för att fira lite jul med lite släkt på pappas sida. Hoppas alla får en underbar dag, puss! 
RSS 2.0