Juletider

Såhär i juletider ska man ju umgås med sina nära och kära och det är precis vad jag har gjort dom senaste dagarna. Här ovanför ser ni några bilder ifrån mina dagar. Julafton fick vi besök av världens läskigaste tomte men barnen var inte ett dugg rädda, Judith ville ge tomten en puss :) Haha! Så har vi hunnit med att åka lite pulka, byggt snögubbe och grillat. 
 
Imorgon ska jag och min kära mor kolla in mellandagsrean och på kvällen blir det att dricka lite drinkar. Sen har jag en del plugg att ta tag i som skulle varit klart för länge sen. Så det kommer jag pyssla med i helgen, bloggar först när jag är klar med det tänkte jag. Får se hur lång tid det tar... PUSS!

Veckans snyggaste v. 51

Veckans snyggaste består av:
1. Älskar denna skjorta som jag hittade på Bikbok i veckan, tycker verkligen den är grymt snygg. Skulle vilja bära den till svarta jeans, boots och skinnjacka. Vad annars? ;) Du hittar den här för 399 kr.
2. Tycker detta linne är grymt som Nelly fått in. Ah, så snyggt! Skulle vilja bära det tillsammans med ett par skinnbyxor eller kanske en söt kjol för att bryta av mot det tuffa? Det skulle vara snyggt till det mesta helt enkelt. Tyvärr, gillar jag inte priset lika mycket... Du hittar det här för 749 kr. 
3. Hur snygga är inte dom här skorna som Topshop fått in då? Tror dom här skulle göra sig riktigt snygga i vår sen tillsammans med ett par korta byxor, stickad tröja och skinnjacka. Till dom där dagarna då det fortfarande kan vara lite kallt. Du hittar dom här för ca 850 kr. 
 
Tror vi kommer höras imorgon med men om inte, hoppas alla får en underbar julafton! God Jul :) 

Dan före dan

Sitter och väntar på att att Peters bror med familj ska komma från Göteborg fortfarande, dom körde in i mitträcket någonstans vid Gränna men som tur är var allting bra med dom. Peters pappa är och hämtar upp dom nu och det var ett tag sen han åkte så dom borde vara här snart. Annars idag har vi varit ute på landet en sväng, tänt ljus vid minneslunden, bakat julgodis och klätt granen. Nu tänkte jag fixa Veckans snyggaste så vi hörs snart igen men bjuder på mina senaste bilder från Instagram sålänge, puss!
 

Whateverland

Nytt in från Gina Tricot, hittas här för 199 kr.

H&M SALE

H&M har drog igång sin vinterrea väldigt tidigt och nu är det redan uppe i 70% och här ovanför ser ni mina favoriter från den som fortfarande finns kvar. Funderar starkt på att beställa den blå kostymen... Tycker den är så himla snygg och visst skulle den göra sig bra på ett dop? Det är nämligen dax för ett i januari. Sen älskar jag dom där vassa skorna och den ljusa stickade polotröjan, så mysig! Sen skulle ju inte skinnjackan från Margiela sitta helt fel men den är tyvärr lite för dyr fortfarande. Här hittar du rean
 
Nu ska jag gå och lägga mig, hörs imorgon igen! Godnatt 

Christmas red

Hade beställt den här klänningen från början för att ha på julafton men den satt extremt dåligt på mig så den blev bytt mot ett par jeans och så hittade jag den här söta toppen på Valdixi här i Valdemarsvik istället. Den kommer från VILA. Tror jag kommer bära den till en vanlig svart tubkjol men det kan kanske bli en vippig sak, får se. Halsbandet kommer ifrån Lindex. 

Enkelhet

I tisdags var jag & Ela på stan och strosade omkring lite och då fick bland annat denna fina följa med hem. Älskar den! Enkelhet när den är som bäst. Hittade den på Gina Tricot för 199 kr. Tyvärr så verkar den inte finnas online. 

INSTA

Hej! Har blivit lite tomt här i veckan men inte lika tomt på Instagram så delar med mig av några bilder därifrån här med. I veckan har jag bland annat klippt av mig håret och färgat det, ni ser för- och efterbilder högst upp, det blev något kortare och lite varmare i färgen. Har äntligen varit och sett Breaking Dawn - del 2 också och så bra den var! Ville se den igen direkt efteråt, haha! Nu har jag fotat några saker som har fått följa med hem i veckan så ett inlägg till kommer upp snart, hörs!

Sno stilen av.. Whitney Port

T-shirt Monki, Byxor Weekday, Ring Bikbok, Väska H&M, Skor Nelly
 
Den här veckan snor vi stilen av söta Whitney Port som inspirerar med en väldigt enkel men snygg outfit. Den är kanske nästan lite somrig men äsch, den är ju fin eller hur? Förhoppningsvis ska man inte vara ute och leka i snön! Som vanligt hittar du direktlänkar under bilden. 

Veckans snyggaste v. 50

Veckans snyggaste består av detta:
1. Gillar verkligen det här kragsmycket som kommit in hos Nelly i veckan. Blev direkt sugen på att leta fram en av mina vita skjortor och ett snyggt halsband, det var länge sen jag bar något liknande. Den vita skjortan blir ju direkt mycket roligare. Du hittar smycket här för endast 99 kr
2. Älskar att Lindex har fått in det här bältet igen, för är det inte samma som sålde slut så fort i våras eller när det var? Hur som helst, tycker det är riktigt fint och tror minsann jag ska kolla efter det i butik imorgon. Här hittar du det online för 129 kr
3. Den här klänningen har ju redan varit med här i bloggen i veckan men den är verkligen något av det snyggaste som kommit in i veckan så den får vara med igen. Älskar den! Skulle vara perfekt som nyårsklänningen tycker jag. Du hittar den här för 599 kr
 
RSS 2.0