Multi Layer Necklace


Alltså, jäklar vilket snyggt halsband Vero Moda har fått in! Jag dör lite vad snyggt det är! Gah! Dock kostar det 450 kr och jag vet i tusan om jag vill betala det för något som egentligen bara är en massa remsor.. Kanske inte försent att önska sig det i julklapp..? Hehe :D Du hittar det iaf här.

Pyssel



Detta har jag hållt på med nu på eftermiddagen här hemma :) Det kommer bli en julklapp till ett par av mina kära (+ en flaska vin tänkte jag). Här hittar du receptet som jag har gått efter och burken har jag köpt på ICA Kvantum för sådär 50 kr tror jag. Nu tänkte jag fortsätta pyssla lite genom att slå in dom sista julklapparna. Kan man göra något annat än att älska julen? Underbart :D

Dear Santa..


Summer and the City Bokus, Ray Ban Wayfarer Smartbuyglasses, Bälte VILA/Bubbleroom, Halsband H&M, Tröja Lindex, Skor H&M, H&M och Bikbok, Kameraväska Canon

(Klicka på butiken för att komma till varan!)

Nytt in



Jag har nästan slutat använda bh helt nu eftersom jag tycker det är väldigt oskönt och dessutom kan jag knappt fylla ut en.. Tycker det är mycket bättre med toppar, mjuka och sköna och dom sitter mycket bättre. Blev himla glad när jag hitta dessa från Lindex för endast 99 kr/st. Finns dessutom i en himla massa färger och mönster, tips!

Nytt in: Stjärnor



Här får ni lite bättre bilder på ett linne som jag köpte i fredags då jag & mamma var i Linköping. Trodde inte jag skulle haka på den här stjärntrenden men just det här linnet gilla jag verkligen. Från Cubus 139 kr.

Kostym


Byxor H&M, H&M, Lindex | Linne Nelly, Nelly, Cubus | Skor Bikbok, H&M, Zara, H&M | Kavajer H&M, Nelly, Monki

Igår gjorde jag ju ett stort kollage med klänningar inför vinterns alla fester men man behöver ju faktiskt inte ha en klänning. Själv är jag sjukt sugen och nästan helt säker på att jag kommer köra på en kostym till juldagen eller nyår :) Gillar verkligen tanken på ett par cigarettbyxor, ett enkelt men glittrigt linne, en kavaj och ett par fina pumps.

29 november 2011




Jag & Peter just nu :) ♥

Nu sticker jag & mamma in till Norrköping, mamma ska köpa julklappar och jag ska till Arbetsförmedlingen på något informationsmöte. Hörs när vi är hemma igen!

Vinterns klänningar


Jag har gjort ett bamsekollage här med en massa snygga klänningar här för vinterns alla fester. Glöggmingel, julfest, julafton, juldagen, nyår.. Ja, här kan du nog hitta en klänning som passar något tillfälle eller ger dig lite inspiration iaf :) Du ser alla köpställena i kollaget.

Sno stilen av.. Nicky Hilton


Jacka H&M, Tights Gina Tricot, Solglasögon Rayban, Skor Nelly, Väska Chapnlle

The Girl with the Dragon Tattoo


Bild via Alexandrastyle.

Längtar ännu mer efter den här kollektionen nu efter att jag sett den här bilden hos Alexandra! Så himla mycket fint! Perfekt att den kommer innan jul så man kanske kan önska sig lite i julklapp :D Gillar verkligen allt! Släpps i 180 H&M-butiker och online den 14 december.

RSS 2.0