Bikbok Shoes


Idag släpper Bikbok sin första kollektion med skor (bloggade om det här). Jag gillar dom skorna som tjejen här ovanför har på sig och dom här skorna. Men tror inte att något par kommer följa med hem faktiskt.. Får väl se! :) Här kan ni kolla in några av skorna.

Sno stilen av.. Blake Lively


Kavaj Nelly, T-shirt Lindex, Väska Gina Tricot, Hatt Monki, Jeans Gina Tricot, Skor Romwe

Väldigt enkelt men det är ju det som är finast i många fall och det är det som jag gillar mest :)
Nu ska jag ut och gå tänkte jag och sen måste jag plocka i ordning lite här.. Det ligger kläder överallt! Men vi hörs väl lite senare sen igen.

Elsas Hemlighet



Bilder från Alexandrastyle

Vad jag har längtat efter den här boken! Och nu har den äntligen kommit ut :) Ska ge mig in till Norrköping på onsdag så då får den nog följa med hem! Fast jag kommer nog vänta med att läsa den för nu är jag helt upptagen med Camilla Läckbergs böcker, så bra!

Bildbomb

Hej! Kom nyss hem här, har fixat lite käk oså bara (nudlar och kantareller.. sjuka bakiscravings! haha) Men tänkte bjuda på lite fler bilder från igår :)
Peter


Haha, tycker jag lyckas se riktigt vidrig ut här alltså!

Ett av min sår. Peter var verkligen grym på att göra sår, mycket bättre än mig!

Vi :)

Söta Therese & Louise :)

Jag, Malin & Linus :)

Jag & mina svarta tjejer ;)

Jag & Therese

Linus & Malin

Grabbarna :)

Malin & Peter


Vi hade jäkligt kul, först var vi hos Robin och drack och lyssna på musik och hade trevligt. Efter det drog vi till Cromwell. Jag blev riktigt stolt och glad för jag fick massa komplimanger för min utklädnad :D Det var riktigt kul att höra!

Redo


Haha yes, här får ni en bild på hur jag ser ut ikväll! Och det har tagit hela jäkla dagen alltså. Men nu måste vi göra oss klara för att åka! Ni får fler bilder imorgon :) Hoppas alla får en rolig kväll nu!

Dagens tips


Dagens tips är den urfina kjol från Cubus! Skulle bära den precis som söta Angelica bär sin transparenta kjol här ovan eller som här. Riktigt fint är vad det är. Den blir din för 299 kr och du hittar den som sagt på Cubus.

Happy Halloween


Bild via google

Hej på er! Har precis gått upp här och ska snart börja fixa oss inför ikväll.. Tror allt kommer ta ett bra tag så börjar hellre lite tidigt än att behöva stressa fram ett resultat. Ni kommer självklart få se hur vi ser ut sen :) Hoppas det blir bra nu bara.. Annars blir det katastrof!

Dagens tips x 3


3 fina ting från Gina Tricot. Alla tre gör sig väldigt fina ihop också! Ett par strumpbyxor, skinnjackan och ett par kängor så är du klar för en dag på stan typ :)

Nu har jag & mamma sytt klart allt och det blev rätt bra faktiskt! Men ni får vänta o se tills imorgon.. Hihi ;) Nu ska jag duscha och sen börja fixa mat. Hoppas alla får en bra fredagskväll!

Wish of Today


Skor Citybird, Strumpbyxor Gina Tricot, Tunika Topshop, Jacka Nelly

Såhär skulle jag gärna kunnat se ut idag! Älskar verkligen den jackan med skinnarmar, sjukt snyggt. Skorna kommer från en ny skokedja som har 8 butiker runt om i Sverige men man kan klicka hem dom hos Scorett och du kan även kolla in skorna här. Väldigt bra priser där, alla skor ligger mellan 149 kr och 499 kr.

28 oktober 2011



Gamla gardiner som jag köpte på Röda Korset ska bli min halloweendräkt..

Hej på er! Har precis kommit hem från Viken, har varit på systemet o lite sådär. Och nu ska jag & mamma börja sy på min dräkt som jag ska ha imorgon på halloweenfesten.. Ja, det ni ser här ovan ska det alltså bli något av. Haha! Men mamma är ju med så då går det nog bra :) ♥ Hon kan ju sy vilket är allt annat än vad jag kan. Kan ni gissa vad jag ska vara? ;)

RSS 2.0