nya håret får bli imorn

kom på att jag inte har någon sladd med mig till kameran så kan inte visa det nya håret.. men ska hem imorn så får visa det då :)

imorn blir det att träffa christine en sväng och till tandläkaren.
nu ska jag glo lite mer tv och sen gå och lägga mig.. så godnatt,

supernöjd

jag blev supernöjd med mitt hår! :D tog bort allt fult så det blev en aning kort och så mörka jag ner det lite, på grund av att jag inte vet hur jag ska få några pengar nästa gång och därför kommer jag kanske inte kunna fixa håret och då vill jag inte ha någon markerande utväxt.

men ni får se bilder senare sen för nu ska jag & peter kolla på national treasure :) <3 älskar dom filmerna!

mot frissan

nu ska jag snart iväg mot frissan och jag vet fortfarande inte riktigt vad jag ska göra.. men det löser sig nog ;D
hahahah såhär kanske?


men ni får se bilder senare idag hur det blev oså :)
ha en bra dag,

klipp & färg

imorgon ska jag klippa mig och färga håret, vad ska jag göra?! jag trivs ju i det här jag har, som jag alltid har haft men jag börjar bli lite trött på det.. alltid samma sak, nästan ingen ser ju skillnad när jag varit hos frisören.

så, mörkare? ljusare? kortare?


det är ju inte mycket skillnad men lite :)
vad tycker ni?

nytt

två nya halsband från glitter:
korshalsband, 100 kr

detalj

korvhalsband (:P), 120 kr

detalj

second hand- handla?

jag har aldrig köpt något på second hand, aldrig någonsin och jag vet egentligen inte varför men det har inte blivit så. men det är så många som gör stora kap (som dollyblond och angelica blick) genom second hand så jag tänkte att jag skulle ge det ett försök. så efter jag varit och tagit ut p- staven, vilket gjorde skitont (!), så gick och köpte en latte och sen vidare till myrorna..
kolla bara vad snygg angelica är i båda jacka och väska från någon second hand- butik

jag hitta faktiskt en hel del fint men som behövde sys om i så fall men jag handla inget ändå.. men jag får nog ta det lite i taget kanske, nu har jag ju iaf kollat lite :P haha så får vi se, nästa gång kanske jag kommer hem med något.

uppe med tuppen

sitter och käkar frukost just nu, ska in till norrköping för att ta ut min p- stav. sen skulle nog mamma komma in efter jobbet så blir nog en sväng på stan :)


men ha en bra dag allihopa,

the sweetest thing

jag har precis kollat på the sweetest thing eller snygg sexig och singel som den heter på svenska :P jag ela och nattis kolla jätte ofta på den när vi var sådär 11- 12 år och jag gillar den fortfarande! vi spelade alltid att jag var den blonda (cameron diaz) ela var den korthåriga brunetten (selma blair) och nattis var den andra brunetten (christina applegate) haha

men grejen var att jag kände igen mig som fan i den här filmen på riktigt nu! och just det att killen heter peter också?! haha
the sweetest thing, trailer

aaja, nu ska jag sova! ta ut p- stav imorn.. lite läskigt faktiskt.
godnatt

igår, hugo- del 2

här kommer resten av bilderna från igår :Ddet blev en riktigt bra kväll :) jag hade kul men inte sådär dökul, det var typ medelmåttigt om man nu kan säga så..

men sen avsluta vi kvällen med att gå till max, det är det jag älskar med att gå ut i stan- att man kan fylleäta riktigt god mat :D haha

svamp

det här kom mamma & pappa hem med igår, så otroligt gott :D haha

RSS 2.0