Wish of Today

Stickad Bikbok, Klänning H&M, Väska Nelly, Solglasögon Rayban/NellyKängor Primeboots/Creative Lounge
 
Såhär hade jag gärna kunnat gå omkring idag :) Älskar verkligen att blanda sött och salt, blir otroligt fin blandning då. Som här, en söt klänning tillsammans med grova kängor och ett stckad tröja. Hur fint som helst! 

Fint i butik


Här ser ni lite fint som ska finnas i butik just nu som jag har tänkt kolla lite extra noga på idag. Finns verkligen en himla massa fint.. Får väl se vad som följer med hem :) Detta är från Gina Tricot, H&M och Bikbok.

31 juli 2012

Hej! Har precis blivit klar för dagen här och ska snart ge mig iväg till stan tillsammans med min mamma. Jag har bland annat bestämt mig för att köpa en ny telefon idag, får se vad det blir och hur det går med det. Annars ska vi bara gå runt och hoppas på att fynda lite fint :) Känns som det var evigheter sen man gick runt på stan och shoppade! Sen kommer jag åka direkt till jobbet så kommer inte vara hemma på hela dagen men jag har fixat två inlägg som kommer upp här lite senare sen. Så hörs vi imorn!
 
Bilden är från någon annan gång jag & mamma var i stan och gick runt. Undra hur jag lyckades få den där volymen.. Nu ligger det bara platt på huvudet tycker jag.

Wish of Today

Stickad Gina Tricot, Boots Ellos, Shorts H&M, Armband H&M, Väska Bikbok
 
Såhär hade jag gärna kunnat gått runt idag om jag inte skulle ha jobbat. Det var länge sen jag gjorde sånahär kollage.. Ett tag gjorde jag dom iaf ett par gånger i veckan. Tror ni jag skulle klara av att göra ett varje dag? Ska testa så får vi se :) Tycker ni det låter som en bra idé? Ni hittar som vanligt direktlänkar under bilden.

Sno stilen av.. Beyoncé

Topp H&M, Byxor Weekday, Nagellack H&M, Solglasögon Lindex, Skor Nelly
 
Den här veckan får snygga Beyoncé inspirera med en outfit här i bloggen där hon visar hur man blir mysigt chic med ett par mjukisbyxor i lite finare tyg och som går ton i ton med toppen, solglasögon matchar skorna och sen ett knalligt nagellack som pricken över i. Sen tycker jag det otroligt fina (och stora!) håret gör väldigt mycket. Du hittar som vanligt direktlänkar under bilden.
 
Blivit lite tomt här idag men jag har jobbat och sen har jag inte haft så mycket inspo heller.. Får se om det blir bättre nu framåt kvällen :)

Hundvakt/Grillkväll

Igår så bjöd Skepp in oss till hans föräldrars hus där han var hundvakt för att sen ha en liten grillkväll. Vi åt otroligt god mat som vi tyvärr var alldeles för hungriga för att hinna fota men efterrätten hann jag med iaf som också var så otroligt god som ni säkert ser på bilden. Så satt vi och drack gott, spelade kort och njöt av solen valde att visa sig. Riktigt mysig kväll helt enkelt!

Veckans snyggaste v. 30

Veckans snyggaste betsår av detta:
1. Nelly fick i veckan in dessa grymma boots från Bullboxer. Är dom inte otroligt snygga eller? Älskar alltid den här typen av sko men dom här är ju verkligen speciella i och med färgen och glittret, love it! Skulle vilja ha dom i höst till svarta jeans och en vinröd stickad tröja. Mys! Du hittar dom här för 699 kr
2. Den här kavajen har ju redan fått varit med här i bloggen som "Dagens fina" men den måste få vara med här en gång till eftersom jag verkligen tycker att den är bland det snyggaste i veckan. Och som jag skrev häromdagen, skulle göra sig riktigt fin till skinnyjeans, en enkel vit topp och ett par boots. Du hittar den här för 349 kr.
3. Snygga Angelica Blick visade i veckan upp den här otroligt fina bh:n med ett par fantastiska bilder som ni ser här ovan. Den ska komma från Chicy men hittar den inte där.. Men den dyker kanske upp där snart. Hittade dock en annan liknande som jag tycker är minst lika snygg, här hittar du den för 369 kr

En liten båttur

Igår tog jag & Peter en sväng med lilla båten. Hade tänkt åka till en vik för att sola och bada men tyvärr så hade vi inte vädret på vår sida men vi åkte ut iaf, stängde av båten och fikade med hemmagjorde bullar och jordgubbssaft i coca-colaflaska medans vi låg och guppade lite. Det blev lite kallt men hur mysigt som helst iaf :) 
 
Nu är jag hemma igen efter att jag & Peter varit på bio och så har jag vinkat av honom vid tåget.. Känns lite tungt, har ju blivit van vid att ha honom hemma nu. Men snart ska vi förhoppningsvis få vara tillsammans hela tiden! The Dark Knight Rises var hur som helst grymt bra! Nu ska jag fixa Veckans snyggaste, hörs snart!

Sunday

Hej! Förlåt att det inte blev någon mer uppdatering igår men vi åkte ut en sväng med lilla båten och när vi kom hem var det bara att fixa sig pch dra direkt till Skepp. Vi hade riktigt trevligt och åt en massa gott :) Men mer om det senare när det kommer lite bilder. Idag är det Peters sista dag här hemma, han åker till Skövde ikväll.. Så vi tänkte ta en mysdag i stan med McDonalds och bio, köpte precis biljetter till The Dark Knight Rises. Tror den är grym! Så vi hörs ikväll när jag är hemma igen med bilder från igår och Veckans snyggaste, puss!

Saturday

Hej! Har faktiskt precis ätit frukost här, blev en rejäl sovmorgon idag men man får ju passa på när man är ledig även om dom ringde imorse och fråga om jag kunde hoppa in.. Men sa nej, har lite planer för idag. Nu ska jag & Peter ner på Viken för att handla mat och gå på systemet. Ikväll blir det grillkväll hemma i Linus föräldrars hus och lite mys :) Hoppas på att regnet håller sig borta! Hörs sen, puss!
 
Bild via Wolfcub, vill ha allt det där! Speciellt skorna, helt fantastiska!
RSS 2.0