News at H&M

Igår fyllde H&M på sin webbshop lite igen och här ser ni lite av nyheterna. Mina favoriter är dom färgglada jeansen, tröjan och såklart det maffiga halsbandet. Här hittar du alla nyheter. Föresten kommer jag komma tillbaka med mina "fasta" inlägg så fort jag har kommit in i den vanliga vardagen igen, nu är det lite mycket med nytt hem, skola och nollning. Hehe, men kul är det!

Kökets lampa


Vi har köpt en hel del nya grejer till lägenheten och här är våran nya kökslampa, tycker verkligen den gjorde sig perfekt här tillsammans med dom rosa blommorna i fönstret och den gulliga duken (som ni dock inte ser på bilderna..) Lite som att blanda sött och salt. Fyndade på Rusta för 249 kr, finns även online här

Inspiration

Senaste bilderna som hamnat direkt ner i min inspo-mapp. Minns tyvärr inte riktigt var jag sparat ner dom ifrån.. Kan mycket möjligt vara från Jak & Jil, Enjoy the Kiss, Wolfcub, Idavendela, Saralinneea osv. :)

Everyday flair



Finfina looks från ginas fashion gallery, gillar speciellt halsbandet på look nummer ett. Älskar ju att blanda likande halsband med en vanlig t-shirt. Här hittar du deras fashion gallery

Falun


Idag var vi en sväng i Falun för att vi skulle till Clas Ohlson (det finns inte i Borlänge nämligen) och köpa trall-golv till balkongen men det var såklart slut där men inte gjorde det någonting för vi fick en fin sväng i Falun. Vi gick runt på stan och kikade runt lite så åkte vi även ut till Rusta, ÖB och Plantagen där vi blev med en massa nya grejer till lägenheten, vi hittade bland annat vårat golv där och även lite lampor och en massa andra saker. Ska se om jag kanske kan fota lite någon dag så ni får se hur det ser ut här med även om allt är långt ifrån klart. Nu ska jag läsa lite bloggar och sen ska jag sova. Imorgon har vi föreläsning hela dagen och sen på kvällen är det sittning, ska bli hur kul som helst!

Nollning

Hej på er! Nu har vi äntligen internet i lägenheten eller vi hade det faktiskt redan igår men jag var helt slut efter flytten och sen första dagen i skolan med en massa nya intryck och information. Plus att det är ju såklart en massa nollningsaktiviteter som är hur kul som helst! Här ser ni lite bilder från det. Ska försöka bli bättre på att ta bilder och även med instagram, har visst varit lite dålig på det trots att jag sa att ni skulle följa mig där än här dom här dagarna. Lovar att försöka! Nu ska jag snart iväg på nästa nollningsaktivitet.. Spännande!

Flyttar

Nu snart går flyttlasset till Borlänge, där jag alltså kommer börja plugga på Högskolan Dalarna och med Grafisk Design. Det ska bli så otroligt kul!! :D Just nu känns det hur spännande som helst. Här ovan ser ni ritningen (ursäkta för dålig bild!) på lägenheten jag & Peter lyckats skaffa oss, är supernöjd med den! Kommer bli hur bra som helst. Men vi har inte fått något internet än och Peter trodde det skulle komma igång nästa vecka någon gång så det kommer nog bli tomt här. Tyvärr! Men ni kan alltid följa mig på instagram @ejjson :) Ha det bra nu, puss!

Nykomling

Kom på att jag måste ju visa en liten nykomling här, kände att jag behövde en ny väska nu till skolan som tål en hel del böcker. Så denna blev det från Bikbok för 399 kr. Här hittar du den på deras hemsida.

25 augusti 2012

Hej! Kom hem för ett tag sen från jobb osådär, känner mig helt slut och ät supertrött men jag ska samla lite krafter och packa det sista inför flytten imorgon. Det ska bli hur kul som helst i vilket fall! :) Får se om jag kanske får lite mer blogglust senare ikväll eller hur det blir annars får ni ha en underbar lördagskväll! PUSS!

24 augusti 2012

Hej på er! Har precis duschat här och ska snart fixa i ordning mig för dagen, jag kommer åka in till Norrpan och umgås med Emmah hela dagen och Jossi med tror jag. Kommer bli hur mysigt som helst! Sen kommer jag åka direkt till jobbet och efter det ikväll ska vi bowla o lite sådär. Så jobbar jag på lördag igen så först på lördag eftermiddag kommer vi nog höras igen, vi får se lite hur det blir. Då kommer jag förresten ha fullt upp med att packa inför flytten på söndag.. Haha! Vi hörs när vi hörs helt enkelt, puss!
RSS 2.0