Före och Efter


Här har ni före och efterbilder på mitt hår :) På förebilderna är det helt ofixat, har bara borstat det. Sen behöver ni ju inte kolla så mycket på mitt ansikte för det blev lite lustigt tycker jag allt.. ;) Men som sagt, riktigt nöjd med det nya!

Avklippt


Mitt hår har åkt av en bra jäkla bit idag :D Ca 20 centimeter faktiskt och jag är riktigt, riktigt nöjd! Känns superbra.

Tyvärr, så hinner jag inte blogga så mycket nu för ska in och jobba. Men ni får nöja er med en cambild sålänge så får jag se vad jag kan fixa ikväll :) Ska se om jag kan ta en dagens outfit ikväll med, har den nya jumpsuiten på mig idag. Men vi hörs ikväll då, PUSS!

Nytt in

Detta följde med mig hem idag:
Jumpsuiten jag blogga om här  (så dålig bild, ursäkta för det!), från Gina Tricot- 149 kr

En klänning och ett par solglasögon från Bikbok, 98 kr (50% off) och 29 kr


Tydligen så kostar alla solglasögon 29 kr på Bikbok just nu, tyckte iaf att hon sa det så där har ni ett tips :) Fanns en del fina.

Dagens outfit



Skor Skopunkten (Nya!), Klänning Gina Tricot, Jacka H&M, Väska Pieces/Vero Moda

Såhär har jag sett ut idag :) Vilket inte funka sådär jättebra eftersom det blåste halv storm och jag har antingen fått gå och hålla i klänningen eller visa trosorna för alla människor som var omkring mig :P Haha. Nu ska jag ta och visa vad som följde med mig hem, kommer upp snart!

Shopping


Blev lite shopping idag men visar snart.. Ska bara ut och fota dagens outfit först :)

Wish outfit- Pippitröja


Jeans Bikbok, Tröja Gina Tricot, Skor Converse, Ring Topshop, Väska Nelly, Nagellack Topshop

Såhär hade jag gärna sett ut idag! :) Jag vill verkligen, verkligen ha en Pippi- tröja alltså! Den som är här ovanför är inte riktigt perfekt, vill ha en enkel rundning i halsen plus att jag vill att den ska vara lite längre. Fast funderar på att prova den i en stor storlek så kanske den sitter bra :) Får se om man kan hitta den på stan. Om ni vet om det finns någon annan stans, säg till! :D

30 maj 2011


Jag just nu :)

Hej på er! Idag är jag uppe med tuppen, ska inte till Norrköping för en sväng till ungdomsmottagningen (för ett nytt recept bara. Föresten, hur länge är man ungdom? Någon som vet? Måste nog fråga idag!) och sen ska jag faktiskt på en synundersökning.. Jag tror jag kommer få skaffa glasögon på heltid :S Ser fan sjukt dåligt :P Haha. Men vi får väl se vad som händer! 

Hoppas alla får en bra dag,
 

Igårkväll- Grännes


En bild från kvällen igår på mig & Christine :) <3

Hej på er! Sitter här hemma hos Peter och äter frukost och ska snart dra hem för att sen dra iväg och jobba :S Känns sådär kan jag säga!

Igårkväll var iaf jag & Peter väldigt uttråkade så jag sms:ade runt en massa och det visade sig ju att det var fest på Grännes och Christine och dom skulle dit :D Så vi drog med dom dit. Och vilken kväll det blev, en massa skratt och en MASSA dans! Det var en trubadur som spela och en körde ju bara såntdär som man kan, otroligt kul helt enkelt. Men självklart hade jag inte med mig kameran..

Provat på Zumba


Zumba var superkul! :D Bild från google

Hej på er! Har precis duschat efter zumban här som var så sjukt kul! Det skulle jag verkligen vilja träna regelbundet, ska nog kolla upp det lite tror jag. Det var riktigt, riktigt kul men också sjukt jobbigt! Jag har nog aldrig varit så svettig, haha. Men jag rekomenderar det verkligen! :)

Nu ska jag fixa mig lite och sen kommer Ingela & Judith hit för att fika lite osådär för att fira mamma som fyllde år i torsdags. Hoppas alla får en bra dag,

Saknar min vän!


FY FAN, VAD JAG SAKNAR MIN ELA! Jag känner mig faktiskt ensam :S Jag har ju bara vänner som man träffar på fester och liknande, ingen som man bara kan 'hänga' med än Ela då. Blir ju inte direkt samma sak med Peter heller. Även om han är bästa killen som finns! <3 Men Ela, kom hem nu!

RSS 2.0