Fruktskål


Mamma & jag var precis och handla, vi fyllde bland annat på fruktskålen här hemma och ser det sjukt gott ut? :D Riktigt smaskens. Blir fruktsallad ikväll.

Nu ska jag spela Sims!

Vårtrender

Blommigt hör ju sommaren till tycker jag. Älskar det här, romatiskt och fint :) Har synts speciellt hos D&G.

Randigt, man har bytt dom klassiska marina ränderna till olikfärgade randiga kombinationer. Har synts hos till exempel Marc by Marc Jacobs.

Gult är absolut inte fult och i alla nyanser av gult. Syns hos Stella McCartney och Lanvin till exempel.

Fruktsallad. Tror inte jag gillar det här så mycket faktiskt men det har synts hos till exempel Stella McCartney och Moschino Cheap & Chic.

70-talet är tillbaka på riktigt den här gången med utsvängda byxor, tunn mocka och maxiklänningar. Emilio Pucci och Marc Jacobs står i spetsen för den här trenden. Jag har inte fallit för den här trenden än men kommer säkert att göra.

Mönster ses hos Missoni, Etro och Versace. Lite för mycket för mig men kan vara fint om resten av outfiten är enkel, som den här koftan från VILA till svart bas.

Färgkrock gillar jag inte, det blir ju alldeles för mycket men det kommer säkert någon kombination i mitt huvud som jag kommer gilla sen.

Gympamode, från ballerinor till gymnaster. Ganska snyggt kanske.. Vet inte riktigt. Hos bland annat Chloé och Céline syns den här trenden.


Detaljer: Plattplatå och toffsar har synts en hel del och det gillar jag! Riktigt fint tycker jag



Det blev en riktigt långt inlägg det här! Haha, men det är ju kul :) Vilken stil/trend gillar ni bäst?

31 januari 2011


Bild från i Lördags då vi var på Davidsson :)

Hej på er! Vad gör ni? Jag har precis käkat frukost och nu ska jag sitta och knåpa ihop ett litet inlägg om vårens trender tänkte jag, alltid kul att läsa (tycker jag iaf :P) Kommer nog något kollage också. Så ni får kika in senare sen igen!

Hoppas alla får en bra dag,

Vilken film?

Känner inte alls för att gå och lägga mig och sova eller så, så vad ska man göra? Jo, man klickar runt på tv:n och vad hittar man? Jo, för en gångs något att se på och till och med flera saker!
Vilken ska man välja? Alla är så såna där bra godingar :)


Men tror nog det blir Hundtricket, den är ju så jäkla bra :D

Ge mig vår


Byxor och Tröja Gina Tricot, Skor och Väska Nelly, Halsband Topshop, Jacka Jofama by Kenza 

Jag ser mig denna outfit tillsammans med shopping. Med en glass i handen i solsken. Sitta på Trädgår'n med någon god drink eller ett glas vitt vin eller varför inte champagne? Enkelt och stilrent, det gillar vi :) 

Virkad klänning- Topshop


Virkad klänning- Topshop

Vet att många (och även jag) skulle vilja ha en virkad klänning till sommaren och så hittar jag denna på Topshops hemsida men det finns bara i grått? Varför inte vitt? Alla vill väl ha en i vitt om jag har fattat det hela rätt? Haha ;) Tycker den är söt men som sagt, skulle varit finare i vitt!

Gympa

Nu sticker jag på årets första träningspass :D Vad jag har längtat!



Hörs sen ikväll igen,

Skor- Nelly


Nelly har fått in lite nyheter (vilket dom får varje dag men iaf :P) och dom här var inte helt fula tycker jag, 449 kr. Går att ha till det mesta, att tuffa till en söt klänning eller att bara ha till svarta jeans och en t-shirt.

29 januari 2011

Hej på er! Här har precis Mattias med familj åkt hem, vi har firat Thomas lite (Peters pappa) Och nu vet vi faktiskt inte vad vi ska hitta på.. Vad gör ni?

Senare sen ska vi nog dra till Davidsson och "ta en öl" iaf :) Verkar som att vi inte får med oss några andra så det blir väl bara jag & Peter men vi träffar väl säkert några där nere.
Gammal bild på oss :) <3 


Hoppas alla får en bra kväll,

Dagens klädsel



Jacka Ellos, Tröja Gina Tricot, Jeans Vero Moda, Kängor H&M, Halsband Glitter.

Idag är en hemsk kläddag, har hållt på hela dagen att byta och trivs inte i något! Till slut blev det här och är inte ett dugg nöjd men nu måste jag sticka och jobba så vad gör man? Höll på att börja tjuta där ett tag till och med (?!) Ingen bra dag.
Hörs ikväll,

RSS 2.0