Gott nytt år!


Från förra årets firande :)

Vill bara önska alla en riktigt underbar nyårsafton! Hoppas ni får en kväll med massa skratt, god mat och en massa bubbel. GOTT NYTT ÅR FINASTE NI! Vi ses nästa år

Bästa/Sämsta köp under 2011

Jag blev utmanad av Therese att lista mina bästa vs. sämsta köp under 2011 så här kommer dom :)

Bästa köp under 2011
1. Förlovningsringar


2. Resan till Side, Turkiet med min älskling för att träffa Ela


3. Min kamera är nog det absolut bästa, älskar den! :)


4. I klädväg blir det skorna från Skopunkten som har åkt på så otroligt många gånger, byxorna som jag köpte för några veckor sen från H&M har redan använts många gånger och kappan från H&M som inte har hunnit åka på så många gånger än men som jag vet kommer göra det. Se bättre bilder på byxorna och kappan här


5. Skönhet då, älskar min volymtång som jag köpte i samband med att jag blev korthårig och sen min foundation från Clinique Anti- blemish solutions.



Sämsta köp under 2011
1. Hemmafärgning! Fy fan, så jag såg ut! Haha, aldrig igen säger jag bara.



2. Detta stjärnlinne. Visst, jag vill testa på det här med stjärnor men jag behöver ju inte köpa något som ser ut som pyjamas, haha!


3. Hur mycket jag än vill så har jag inte rätt kroppstyp för såna här shorts. Det går inte, för bred om baken och för smal i midjan. Det ser bra ut på andra men INTE på mig!


Sådär, det var inte lätt! Men det var riktigt kul :D Jag utmanar alla som vill göra listan men lämna gärna en kommentar om ni gör den så jag kan kika in på den!

Linneas Bokhandel


Nu har jag precis kommit hem till Peter efter att ha gjort en massa ärenden på Viken. Jag var bland annat på Linneas Bokhandel och bytte en julklapp (jag hade fått två Elsas Hemligheter) och kom ut med tre nya böcker :) Fick bara betala 20 kr utöver det, vilket kap!

Dagens klädsel




Kängor H&M, Byxor Vero Moda, Skjorta Gekås, Kofta Bikbok, Skinnjacka H&M, Mössa Gina Tricot

Ja, såhär ser jag alltså ut idag :) Blev lite som jag hade i huvudet igår. Måste bara köpa mig ett par 'riktiga' skinnbyxor, dom här är ju bara vaxade. Skulle bli finare då tror jag.

Detalj


Ringar H&M

Gillar verkligen mina nya ringar från H&M, så enkla men fina :) Hela klädseln kommer upp lite senare sen! Nu sticker jag ner till Viken för att handla inför imorgon, hoppas verkligen det finns allt jag vill ha nu. Kan ju vara svårt att få tag på lite annorlunda saker här på landet..

Såhär vill jag se ut i vår


Precis som söta Kate Bosworth! Eller nästan iaf, gillar inte riktigt dom mörka skorna med den matchade väskan men jag vill absolut ha en vit ärmlös skjorta att matcha med ett par snygga jeans och med ett enkelt litet silversmycke. Ska ta mig in på rean igen och se om man kan hitta några vita skjortor så kan man göra sin egen :)

I mitt huvud idag


Skinnbyxor Nelly, Stickad Modekungen, Skjorta Lindex, Kängor Ellos, Jacka H&M

Känner för att blanda skinn med flanell och grå stickade koftor plus ett par grova kängor. Snyggt vardagsslapp! Får se om det kanske blir något sådant någon dag framöver :)

Hur man gör en donat bun

 






Förra veckan så körde jag ju på en donat bun med mitt hår
 och så fick jag en kommentar om jag inte kunde visa hur jag gjorde den. Det finns massor utav andra bloggare som redan visat det här och söker man på donut bun på youtube finns det massor av videos där man visar hur man gör och även jag har visat förut men det är över ett år sen så tänkte att jag kan väl visa jag igen :) Mina toppar ser lite överdrivet slitna ut nu bara för att jag precis har blåst håret och hårnålarna ska självklart inte synas, det är bara trycka in dom mot mitten.

Man kan även göra sin egen donut bun genom att ta en socka, klippa av där tårna normalt är och sen rulla den till en donut. Här kan ni se hur man gör en sådan. Annars finns det att köpa på bland annat Glitter där min kommer ifrån. Hoppas ni förstår annars är det bara att fråga så ska jag se om jag kan förklara på ett bättre sätt :)

Fina kombinationer


Gina Tricot har satt ihop många fina kombinationer i deras fashion gallery och här ser ni några av dom :) Gillar mest den längst ner till höger, tycker det var jättefint att ha en sådan väst och en söt tunika tillsammans. Dom har inte kommit in än så måste hålla lite utkik tror jag allt! Du kan se flera här.

Dagens tips.. Sid-stripe pants


Såg på VILAs hemsida för ett par dagar sen att dom också kommit med ett par av dessa byxor men valde att inte blogga om det då eftersom dom har sjukt dåliga produktbilder, se här. Men så såg jag hos Victoria att Bubbleroom också hade tagit in dom och med mycket bättre bilder! Så dessa får bli dagens tips, du hittar dom antingen här eller här :)
RSS 2.0