American Flag




Skor Skopunkten, Jeans Cubus, Tröja Gina Tricot

Jag älskar mina american flag-tröja från Gina! Så snygg och så otroligt skön :D Bästa köpet på länge! Fick föresten en kommentar om den då en tjej undra vilken storlek jag har i den och eftersom hon inte hade någon blogg eller så kan jag ju skriva det här :) Jag har storlek M i min, jag ville att den ska sitta lite slappt och skönt sådär.

Smultronstället





Jag & mamma kom precis hem från Sörping där vi har varit på Smultronstället som stängde för säsongen idag och sen även på det nybyggda Willy's :)

Nu ska jag se om jag kan fördriva lite mer tid på att fixa ihop lite outfits eller något.. Får se! Gillar inte att vara ledig alltså, blir så uttråkad :P Haha.

Leoni


Jag har börjat tröttna lite på alla dessa klumpiga skor, har börjat vilja ha små och nätta skor istället. Smala klackar och ingen platå men när jag såg dom här på Nelly kunde jag iaf inte låta bli att tycka att dom var riktigt snygga och tuffa. Dom blir dina för 449 kr.

Skopunkten


Skopunkten har faktiskt fått in en hel del snyggt, dom brukar ju inte ha dom snyggaste skorna men här ovan ser ni några som jag gillar riktigt mycket. Funderar faktiskt på att beställa några.. Man får ju liksom tre par skor för priset av ett par vanliga ungefär :)

Idétorka

Fy tusan, har suttit framför datorn ett bra tag nu och det har liksom inte hänt någonting. Inga roliga inlägg, ville börja på en ny design till bloggen men kom inte på något kul där alls och så vidare.. Så nu struntar jag i det här och går och lägger mig framför tv:n istället, blir nog lite Sex and the City och så ska jag se om det finns något gott att äta här hemma :D Hihi. Kommer troligen steka svamp eller något för det vet jag finns, haha!

Har snart sett i genom alla säsonger igen.. Haha, älskar't :D


Men imorgon är jag ledig så får hoppas på lite inlägg då istället :) Puss på er!

Simple


Skor Nelly, Väska Topshop, Byxor Monsoon, Armband Topshop, Tröja Bikbok

Lite enkelt sådär bara.. Älskar't!

Höst hos H&M









Underbara bilder från H&M! Älskar att sitta och titta på sånahär bilder, ger så mycket inspiration tycker jag :)

Nu sticker jag till jobbet, hörs när jag kommer hem igen :) Ha en bra dag!

Nelly White Label


Läste precis hos Therese att Nelly kommer släppa ett nytt skomärke, Nelly White Label. Skorna kommer vara gjorda i skinn och har en minimalistisk och klassisk design. 
Den första kollektionen kommer mest innehålla boots i olika varianter och klackhöjd, men också kilklackspumps och sandaletter. Detta släpps hos Nelly.com i september och priserna kommer ligga mellan 599-1 499 kronor. Spännande! Jag gillar verkligen skorna som syns här ovan :)

Red leatherjacket


Klackar DinSko, Tröja Weekday, Väska Zara, Röd skinnjacka Nelly/Vila, Jeans Modekungen, Solglasögon Nelly/Ray Ban

Är sjukt sugen på en röd skinnjacka, kan verkligen liva upp en outfit riktigt bra. Gillar verkligen det Nicole Richie har på sig här. Vad tycker ni, hiss eller diss för en röd skinnjacka?

Bikbok Fall Collection 2011










Helt underbara bilder ifrån Bikbok lookbook för Fall Collection 2011 :) Inspiration på hög nivå! Får mig att vilja åka till stranden nu med en gång i mysiga stickade kläder och sitta framför en öppen eld och dricka vin med ens bästa vänner- underbart!

RSS 2.0