Mot Teneriffa

Hej! Har blivit lite tomt här men som många andra har jag firat påsk :) Och idag ska jag åka till Teneriffa så kommer nog fortsätta bli tomt här, vill ju umgås så mycket som möjligt med bästis :D Iiih, vi kommer ha så kuuul! Hoppas alla får en fin vecka så hörs vi ordentligt när jag kommer hem igen, puss!

Utsvängt

Jäklar vad jag gillar dom här byxorna! Hittade dom på Gina Tricot för 49 kr, kap va? Dom är jättefladriga och tunna. Kommer bli perfekta i sommar med ett enkelt linne och sandaler. Verkar inte finnas kvar i webshopen men fanns flera stycken kvar på Gina i Mirum gallerian, Norrköping. Ni får ursäkta dessa usla bilder men det är ju helt omöjligt att ta kort i det här ljuset, skulle kanske gått ut men det är så kallt... Ska se om jag kan få till några bättre en anna gång :)

New dress

Jag tipsade ju om denna klänning för ett par dagar sedan och sa att den var på rea och kostade 199 kr men vetni att jag hittade den i butik för 99 kr! Var såklart tvungen att slå till :) Blir perfekt till Teneriffa och sommaren! Här hittar du den online

Dagens tips... Oversize bomberjacka

Jag brukar hålla koll på de flesta webshopar för att få se alla nyheter och idag när jag "gick på min vanliga tur" runt alla webshopar fastnade jag till på den här bland Lindex nyheter. Tycker den ser riktigt grym ut och skulle bli perfekt som vårjacka så därför får den bli dagens tips. Skulle gärna klicka hem den själv men med student-plånbok och en utomlandsresa som står på tur får jag nog tyvärr låta bli. Du hittar den här för 599 kr

New bikini

Igår fick bland annat denna bikini följa med hem, tänkte att jag behövde iaf en ny till Teneriffa och sommaren även fast jag inte badar eller solar så mycket under sommaren, jobbar mest hela tiden... Men jag gillar det!. Hittade denna på Lindex, provade på H&M också men alltså deras trosor är ju så jäkla små? Jag gillar inte att gå runt att visa halv röven så därför blev dom här perfekta! Toppen är ju också perfekt för oss småbystade eftersom den ger lite volym :) Här hittar du toppen och här hittar du trosorna online. 

H&M news - White on White and The roadtrip

H&M har som vanligt på torsdagar fått in en del nytt i deras webshop och här ovanför ser ni lite av det. Gillar verkligen vitt på vitt men skulle aldrig kunna bära det själv, skulle lätt spilla på mig med detsamma! Haha. Sen älskar jag alla fina shorts! Vilket väljer du, White on White eller "the roadtrip"? :) Här hittar du alla nyheter

Yesterday through INSTA

Självklart glömde jag ta med min kamera när jag skulle på stan med mamma men här får ni några bilder via min instagram istället. Provade bikini på H&M men blev en från Lindex istället, drack ny läsk och kollade in Lars Wallins utsällningsbås i Mirum vilket var helt otroligt! Så vackra klänningar! Ni ser en av mina favoriter här ovanför. Idag har jag varit och tränat och käkat lunch med mamma och moster, hunnit med en kopp kaffe med Nattis också och gullat med Benjamin. Snart kommer Peter och hämtar mig så blir det en kväll ute på landet men först ska jag fota det som fick följa med mig hem igår, dessutom kommer det upp två andra inlägg :) Så vi hörs snart igen!

NLY Shoes

1. | 2. | 3. | 4. | 5. | 6. | 7. | 8. 
 
Nelly har fått in så himla många fina skor på den senaste tiden och här ovanför ser ni mina favoriter. Älskar alla! Och du hittar som vanligt direktlänkar under bilden. Nu borde jag & Peter vara framme i Norrpan och jag ska gå på stan med min mamsi, ska kolla in Lars Wallins utställing i Mirum med vilket ska bli väldigt roligt, får se om jag kommer hem med lite bilder :) Hörs! 

Sno stilen av... Rosie Huntington Whiteley

Skjorta Romwe, Jeans H&M, Väska Nelly, Skor Nelly
 
Idag snor vi stilen av vackra Rosie Huntington Whiteley som inspirerar med en väldigt enkel och klassisk look som verkligen faller mig i smaken. Den där skjortan är ju helt fantastisk! Som vanligt hittar du direktlänkar under bilden om du vill ha en liknande outfit. 
 
Nu ska jag & Peter börja åka hem mot Östergötland för att fira påsken med våra familjer och sen på söndag åker jag till Teneriffa :D Åh, det ska bli så roligt! Vet inte riktigt hur det blir med uppdateringen än men har iaf förberett ett inlägg till senare idag :) Hoppas alla får en fin påskhelg, puss!

Cover

Pysslade lite igårkväll och bland annat tog jag tag i det här fina omslaget och ramade in det. Tyckte det blev riktigt bra faktiskt, fast jag är lite sugen på en ljusare passepartout men det får vara såhär sålänge. Har tänkt att jag ska bygga upp en liten tavelvägg här hemma :) Måste bara bestämma vart...
 
Annars har jag precis beställt biljetter till Teneriffa! :D Bästis är ju där nere nu så ska dit och hälsa på henne! Iiih, det ska bli såå roligt! Åker redan på söndag så har en del att ta tag i. Hoppas alla får en fin dag, puss!
RSS 2.0