Bikbok Beach 2012


Här ser ni några bilder från Bikboks lookbook för Beach 2012, mycket härliga bilder som gör att man längtar ännu mera till sommren inte sant? :) Såhär skriver dom: "Bright and bold, sassy and flirty, sofisticated and classy or maybe all of the above? Choose your own favorite look for the beach this summer!". Min favoritbild är helt klart den på andra raden till vänster, älskar den enkla vita bikinin tillsammans med en massa härliga armband! Här kan du se flera bilder ur deras lookbook.

Tina Maxi Dress


Till den lite varmare våren och sommaren är jag sugen på en mönstrad maxiklänning, något som denna här ovan :) Tror den skulle göra sig jättefin med ett par remsandaler eller ett par träklackar om man gillar det och kanske med en fransväska och få den riktigt boho-känslan. Du hittar den här för 499 kr.

Idag har vi inte gjort så mycket, mest umgåtts osådär :) Och tror väl kvällen kommer fortsätta ungefär likadant förutom att Peter och Roger inte kommer vara här eftersom dom ska iväg och kolla på Magnus Betnér dom jäklarna, hehe!

Grand Prix


Jag älskar, älskar den här tröjan! Så snygg struktur, så snygg färg.. Ja, allt! Kommer från COS och kostar 590 kr. Bilden är från ett modejobb repotage (nya läsare trodde visst att det var jag på bilden när jag skrev modejobb vilket absolut inte stämmer) i Damernas Värld.

Har varit framme i Göteborg ett par timmar nu men har inte hunnit göra så mycket, har mest bara suttit och pratat :) Nu ska vi strax sätta oss ner och äta tacos och sen fortsätter vi väl kvällen med fredagsmys. Hörs imorgon igen, puss!

Trend Report Autumn/Winter 2012


Känns kanske lite avlägset att prata trender för hösten och vintern nu när inte ens sommaren har börjat än men tycker ändå det kan vara lite kul att se vad det är för trender oså som gäller senare i år :) H&M Life har gjort en liten sammanfattning som ni kan se här ovan.

Nu sticker jag in till stan för att träffa Peter och sen hoppar vi på tåget mot Göteborg, har datorn med mig så blir kanske någon uppdatering när vi är framme men annars så hörs vi imorn. PUSS!

Sunnies + Demin shorts





Detta kom jag hem med i tisdags också, ett par gamla levisjeans som jag har klippt av till shorts och ett par "ray ban- lookalikes" till solglasögon. Blev himla nöjd när jag provade jeansen och dom faktiskt passade, har aldrig hittatt några jag kan ha förut (har problemet att jag är alldeles för bred om baken än vad jag är om midjan, hehe) och dom här satt perfekt! Men ska nog inte ha dom sådär uppvikta utan ska nog vika ner kanten och trascha den lite och slita lite i dom överhuvudtaget. Fick jeansen för 125 kr och solglasögonen för en guldpeng.

Happy birthday



Idag fyller min käraste år :) ♥ Vi kommer åka till Göteborg idag och hälsa på hans bror och hans familj över helgen, Peter och Roger ska också gå på Magnus Betnér imorgon som dom har köpt till varandra i födelsedagspresent (hans bror fyller nästa vecka). Så eftersom Peter är i skolan hela dagen och sen ska vi sitta på ett tåg så blir det ju inte mycket till födelsedag så håller jag nu på och bakar kakor och sen ska jag fixa "New York Sandwich" som vi kan smaska på, på tåget. Tänkte lägga allt i en fin presentpåse tillsammans med en termos kaffe (han har önskat sig en termos) och en speltidning och ge till han sen :) Och imorse fick han en skäggtrimmer som han hade önskat sig med så det blir nog en hyffsat bra födelsedag iaf, hihi! 

Blue


Ur franska Vouge via Sofis Snapshots.

Denim jacket






Den här jeansjackan fick jag med mig hem i tisdags från second hand- butiken, 125 kr fick jag betala för den och jag tror den kommer bli perfekt i vår och sommar :) Tänkte inviga den nu när jag ska åka till Esplanaden och handlar lite, hörs sen!

Nyheter hos H&M


H&M har fyllt på med några nyheter i deras webbshop som ni ser här ovan, men även lite snygga träningskläder som ni kan se här bland nyheterna. Favoriten är helt klart väskan, den perfekta sommarväskan tycker jag :)

Mår inte ett dugg bättre idag.. Trodde att jag skulle det men nej. Men idag får jag knarka lite värktabletter för att må bättre, har en del jag måste fixa inför Peters födelsedag så. Ska se om jag kan fota det jag handla second hand i tisdags med så jag kan visa!

Sick


Förkylningen blev inte bättre under natten, snarare sämre.. Usch, jag mår förjävligt! Jag brukar inte vara sjuk speciellt ofta och när det väl händer så brukar det inte hålla i sig så länge heller så får hoppas att det är likadant denna gång. Ska bara vila och kurera mig hela dagen så är hoppas jag att jag är tillbaka som vanligt imorgon igen, puss!
RSS 2.0