Kvällens outfit

Såhär ser jag ut ikväll:

Och jag har ingen redigeringsprogram här hemma hos Peter så kan inte ens ta bort dom röda ögonen..
Men det får gå ändå ;)
Hoppas alla får en helt underbar kväll nu!

Pensel

Haha, ni kommer aldrig tro vad jag nyss la ögonskugga med! En pensel, alltså en sådan som man måla med vattenfärger med som barn :P Haha. Jag hade glömt tagit med mig en och det finns ingen här som använder ögonskugga men så kom Peter med idén att jag kunde ta en pensel.
Och det gick ganska bra som ni ser :D haha

Man tar vad man har helt enkelt!

Carrie Bradshaw Diaries

Läste ut boken igår och vad bra den var! Slutet var helt klockrent verkligen :D Fast jag tyckte den var lite töntig i mellan åt men hon är bara 17 i boken och då är man väl lite töntig antar jag.. Haha. Men om man är ett sex and the city- fan då måste man läsa den!
Den var superbra även om den var töntig! ;)

31 december 2010- nyårsafton

Hej! Jaha, idag var det sista dagen på året.. Fort det går! Jag & Peter kommer fira kvällen med några gamla kompisar till honom som bor rakt över gatan här (eller aa, deras föräldrar bor där- dom har ju flyttat hemifrån men vi ska vara där iaf). Känns riktigt konstigt att inte fira med mina bästa vänner i år,
Emmah & Ela vi måste höras ikväll och säga gott nytt år iaf! :) <3
En till bild från förra årets nyårsafton

Hoppas alla får en underbar nyårsafton,

I love those red pants



Måste man ha en glittrig klänning?

Jag tycker det känns lite jobbigt att behöva köpa någon festblåsa till nyår varje år som jag sen aldrig kommer använda igen så i år bestämde jag mig för att inte göra det. Jag tänker vara enkelt klädd, så som jag alltid är klädd i stort sätt- enkelt och stilrent. Okej, det beror väl på vad man ska göra när det gäller kläderna till nyår men vi ska bara äta middag med ett par vänner så känner inte att jag behöver vara överdrivet festklädd då faktiskt.
Det här tänkte jag ha imorn..

Och svarta strumpbyxor till, plus lite ringar. Inget överdrivet men det funkar väl?

Dagens mysoutfit


Ser lite sur ut men det är jag inte! ;) och vet att jag måste köpa en ny kamera, sjukt dålig kvalité på bilderna..

Tacos och CHIC

Har precis käkat tacos och börjat läsa den nya chictidningen. Fick prenumation på den i julklapp men verkar som den inte börjat än så var bara tvungen att köpa den :D
Mm, goooott! 

Det händer inte ofta att jag lagar mat till bara mig själv kan säga och speciellt inte riktig mat, när jag ska äta själv då blir det mackor eller nudlar eller kanske något som mamma gjort i förväg. Men blev så sugen på tacos att jag var tvungen att göra det :D haha

Nu ska jag forstätta läsa chic och sen packa inför imorgon,

30 december 2010

Vakna nu av att mamma ringde och sa att jag hade fått med mig bilnyckeln så hon hade fått gå till jobbet imorse plus att hon nu inte kommer ner till Viken som hon skulle, haha :P Så ska se om jag kan låna golfen och brumma iväg hemåt.

Annars idag kommer jag nog bara förbereda mig för nyårsafton imorn (vet inte vad jag ska ha på mig än!!) och sen har jag fått några fler som vill ha headers, jättekul! Så det ska jag väl göra med :)
Har ni bestämt något för nyårsafton och vad? :)
En bild från förra årets nyårsfest, puss vid tolvslaget

New

Här kommer dagens inköp (har försökt att redigera fram dom rätta färgerna eftersom blixten slår ut all färg och utan så blir det för mörkt..):
Stickad tröja från Bikbok, 150 kr

Ett tajt linne, två slappa, sportbh, puder och eyeliner från H&M

Armband från Glitter- 89 kr, Lite tjockare stumpbyxor från Kappahl- 70 kr och ett pannband från Bikbok- 15 kr

Kavaj från Erikshjälpen, second hand alltså- 65 kr

Kavaj från Gina, 49 kr (bilden är verkligen inte rättvis mot färgen!)

Harembyxor från Cubus, 149 kr

Sen hämta vi även ut våra nya parfymer :D


Kulkul med lite nytt i garderoben. Det jag glömde var bara en ny conceler av det jag verkligen behövde.. Eller ingen hade den jag ville ha men får klara mig med den jag har ett tag till bara.

RSS 2.0