Datorproblem

Oh! Nu verkar min dator ha dött igen... Eller den är liksom inte helt död, den går igång men skärmen är bara svart. Och jag tror inte jag kommer försöka lämna in den på lagning, har länge funderat på en ny så får helt enkelt hoppas på att den går igång igen tills jag har bestämt om jag har råd att köpa en ny. Eller om jag kanske kan önska mig en i födelsedagspresent, winkwink till mina nära och kära ;) Så lär troligen bli ännu mera tomt här än vad det har varit, hoppas alla har en fin sommar iaf så får vi ses när vi hörs! Puuusss

Midsummer weekend

Det har varit en perfekt Midsommarhelg för mig (om jag räknar bort den sjuuuka bakfyllan igår då...) men i fredags var vi här hemma och åt och drack gott, spelade kubb och snackade en massa skit. I lördags slappa vi hela dagen tills (tills jag kunde ställa mig upp utan att må sjukt illa, haha!) vi åkte ut till en stuga som Emmah och Johan hade lånat där vi grillade och bara myste, så perfekt verkligen! Hoppas alla ni också haft en fin Midsommar :)

Midsummer outfit

Skor Åhlens, Shorts Bikbok, Blus Bikbok
 

Veckans snyggaste v. 25

Veckans snyggaste består av:
1. Alltså, tycker alla dessa sportiga toppar fortfarande är så himla snygga! Och denna goding är inget undantag och tycker att den är speciellt snygg till ett par skinnbrallor sådär. Dessutom är den billig, du hittar den nämligen här för ynka 179 kr.
2. Dessa armband har jag fastnat för i veckan, vill bära det tillsammans med en snygg klocka och till det mesta av kläder. Finns även i guldfärgat. Du hittar det här för 149 kr.
3. H&M har fått in en massa nyheter i veckan och dessa kuddar var något jag fastnade för med detsamma. Har ju alltid älskat döskallar och kommer troligen alltid att göra så det är väl inte så konstigt att jag fastna för dom här, hehe! Här hittar du den vita för 50 kr och här hittar du den svarta för 80 kr.  

Snaps som Ernst

Hej på er! Jag trodde verkligen min dator var död för alltid där ett tag men idag när jag testade igen så gick den igång som vanligt, väldigt konstigt! Men väldigt bra såklart. Tänkte börja med att visa en snaps som jag gjorde till Midsommar (men som jag tror passar till många av sommarens fester, kräftskivan till exempel!), jag brukar inte gilla snaps men den här blev verkligen god! Väldigt enkelt att göra med, bara ta vodka och sen ha i en kvist rosmarin och citronskal. Har tagit receptet från Ernst Kirchsteiger som du hittar här.

Basics

Några mer saker som fick följa men hem i måndags var en del basicsgrejer, vilket verkligen behövdes! Behöver verkligen rensa ur bland alla urtvättade t-shirtar. Ska bli spännande att prova den "backless bra", hoppas verkligen den passar och sitter bra! Så himla perfekt till alla plagg med öppen rygg eller utan band/ärmar. Tröjan och trosorna är från H&M, bh:n och strumporna från Lindex, T-shirtarna från Gina Tricot och armbandet är från Bikbok.

The Olsen Sisters for Bikbok III

Nu har det släppts några fler bilder från Bikboks samarbete med Olsen-systrarna som ni ser här ovanför. Jag tycker det ser såå grymt ut! Exakt sådär vill jag se ut i höst, så himla snyggt verkligen. Här hittar du bilderna och mer information

Midsummer

Något som är väldigt roligt med mitt jobb är att det kommer mååånga och firar midsommar hos oss och då har vi gjort så att vi tjejer i receptionen bär våra somrigaste klänningar och har kransar i håret för att det ska kännas ännu mer som midsommar, så himla gulligt och kul! Denna klänning tänkte jag ha idag (och imorgon, på jobbet!) så idag ser jag i stort sätt ut såhär :) Nu måste jag sätta igång och städa, hoppas alla får en fin dag!
 

Puder

Visste ni att Kicks har ett eget märke? Eller ja, en egen make up-kollektion? Inte visste jag det iaf men det hade väl inte funnits så länge heller vad jag förstod det som och när jag var där för att hitta ett nytt puder tipsade tjejen mig om detta och jag tyckte det verkade bra för ett billigt pris så nu hoppas jag att det är det också :) Återkommer när jag har använt det! Du hittar det här
 
Annars har jag lite smått panik här, min dator verkar inte vilja funka... Sitter på Peters nu. Vet inte hur jag ska göra med den men Peter får kolla på den när han kommer hem, som tur var har jag förberett några inlägg här så det kommer inte bli tomt på ett tag iaf. Oh fan, om den är trasig! 

NLY Shoes - Go fast Sneakers

Måste bara tipsa om att Nelly har fått in en massa snygga sneakers för endast 299 kr/st. Mina favoriter är de med blomprint och de med leoprint, riktigt snygga om ni frågar mig! Du hittar dom här
RSS 2.0