Dagens tips... Oversize halsband och armband

Fastnade verkligen för detta halsband och armband så det får bli dagens tips, halsbandet vill jag bära till en enkel vit tisha och svarta shorts i sommar. Här hittar du halsbandet för 179 kr och här hittar du armbandet för 129 kr. Finna även i beige! 

Fotografering med Josefin Toomson

När det vankas foto-uppgift i skolan är det tur att man har sjukt snygga och begåvade vänner, och dessutom kan man göra en hel dag av det så vi får umgås samtidigt som vi tränar på att modella och fota, Jossi på att modella och jag på att fota såklart :D Jag är ju verkligen en amatör på att fota, tycker det är sjukt svårt att fota helt manuellt, med alla siffror hit och dit, som jag var tvungen att göra (vilket säkert är bra också, så man lär sig!) men tyckte att dom blev helt ok iaf. Något som jag tycker är bra mycket lättare (och faktiskt lite roligare!) är styling och make up som jag fixa det mesta på också, fast vi samarbeta ju såklart. Får hoppas vi kan få in någon mer dag där vi kan fota ännu mer! Vad tycker ni om bilderna? Var snälla! Hihi :)

H&M news - The paisley print

Idag har H&M fått in några få nyheter igen och här ovan ser ni de tre som jag gillar, klänningen vill jag bära till ett par bruna, platta sandaler och tröjan vill jag bära tillsammans med shortsen. Så lätt och somrigt! Du hittar alla nyheter här
 
Nu ska jag hoppa in i en dusch och sen dra till skolan för att göra en tenta... Önska mig lycka till! :) Kommer upp några inlägg här sen idag, bland annat lite bilder från när jag & Jossi hade en fotodag. Puss!

Sommarkorgen

Idag när jag & Linnea var på Kupolen en sväng fick jag med mig den sötaste cykelkorgen (vill knyta någon fin sjal på den med!) från Jula och ett par espadriller från H&M, perfekt inför sommaren! Längtar hur mycket som helst efter att fylla korgen med en saftflaska, bullar och sen cykla till något av alla fina badställen. Skorna vill jag bära till det mesta men allra helst när man ute på sjön :) Är du också intresserad av detta hittar du korgen här, just dessa skor verkar inte finnas online men du hittar ett par liknande här

Slitna jeans

Här kommer ett litet tips med två perfekta slitna jeansvarianter från Cubus. Älskar speciellt shortsen, så himla perfekta! Vill bära dom sådär riktigt enkelt med en vit topp och ett par convere. Här hittar du shortsen och här hittar du jeansen

Café

Idag efter skolan letade jag & Linnea upp ett nytt fik som vi inte hade varit på innan och satt där ett tag, så himla mysigt! Sen blev det lite oskyldigt shoppande också som jag tänkte visa snart :) Hoppas alla haft en fin dag! 
 

Kvällstips... Vintage Levis 501

Måste bara tipsa vidare om detta grymma tips som söta Victoria skrev om tidigare idag. Det är nämligen så att Nelly har fått in vintage Levis 501:or i en ljus tvätt och en lite mörkare (ni ser den ljusa här ovan, min personliga favorit!), jag tycker man kan välja på att klippa av dom och fransa till dom som Victoria har gjort eller om man väljer att ta en storlek större för att få dom perfekta boyfriend-jeansen. Du hittar dom här för 499 kr

Bikbok Lookbook - High summer 2013

Lite härlig sommarinspiration från Bikbok. Älskar långklänningen på sista bilden, så himla fin! Den kan du hitta här. Fick du någon favorit? :) Här hittar du hela lookbooken.
 
Nu ska jag sticka till skolan för "utställning", vi ska ställa ut några av våra arbeten och sen en föreläsning. Så blir det väl en del ekonomi-plugg också. Vi hörs, puss!

Sno stilen av... Kristin Cavallari

Blus H&M, Kjol H&M, Väska Topshop, Skor Have2Have
 
Den här veckan snor vi stilen av Kristin Cavallari som inspirerar med en väldigt preppy och söt look. Du hittar som vanligt direktlänkar under bilden. Nu ska jag snart gå och fixa mig lite fort för att sen sticka till skolan för ännu en dag med ekonomi-plugg... Hoppas alla får en fin måndag, puss! 

Veckans snyggaste v. 21

Veckans snyggaste består av:
1. Fastnade för den här direkt när jag såg den på Nelly, så himla snygg verkligen! En perfekt party-topp. Du hittar den här för 199 kr
2. Det är ofta jag glömmer bort att klicka in hos Asos men i veckan har jag gjort det och hittade bland annat den här godbiten. En perfekt tröja att dra på sig när det börjar bli lite kyligt framåt kvällskvisten :) Du hittar den här för 283 kr.
3. Alltså, jag dog lite när jag såg dessa shorts hos söta Angelica! Dom ser verkligen såå grymma ut! Tyvärr har hon inte lagt ut hela outfiten än så vet inte vart dom kommer ifrån men jag hoppas på att ta reda på det snarast. Tror nästan jag måste ha dom här. Här hittar du hennes inlägg.  
 
Idag håller jag på med en massa roliga saker... Eller inte! Jag tvättar, frostar ur frysen och ska plugga ekonomi -.- Men jag ska sätta på lite härlig sommarmusik och öppna fönstren så jag får lite av det härliga vädret. Glöm inte bort att det är Mors dag idag heller! Min mamma fyller dessutom år idag men ska fira henne nästa helg när jag flyttar hem igen för sommaren. Hoppas alla får en fin dag, puss!
 
 
RSS 2.0