Cirkussittning

 
Hej! Är precis hemkommen från en sittning och ska snart sova men tänkte att jag skulle kika in här först. Temat var Cirkus och jag var lindansare så observera linan på mina skor! Hehe :) Det var hur som helst en riktigt kul och väl utförd sittning! Så roligt när folk är så engagerade. Men vi hörs imorgon igen, puss! 

Fint hos... Vero Moda

Byxor, T-shirt, Halsband, Bh, Topp
 
Här ser ni fem fina som just nu finns att klicka hem hos Vero Moda. Jag kan omöjligt välja favoriter här, gillar allt! Byxorna ser riktigt grymma ut, t-shirten påminer mig om Kenzo's eye-tröja och toppen med spetsdetaljer är ju bara hur fin som helst. Har också nyligen upptäckt att de har en blogg, som ni hittar här, där de uppdaterar med lite inspo och kollektioner, lite kul att läsa! Och ett annat tips är att de just den här veckan är det 30% rabatt på alla byxor och jeans. Ni hittar som vanligt direktlänkar under bilden. Nu ska jag sticka till skolan och sitta där och jobba hela dagen, puss! 

Dagens tips... Partypaljetter 20% off

Här kommer ett dagens tips, det är nämligen så att Nelly just nu har 20% rabatt på partypaljetter och det finns en hel del fint. Min favorit är den här toppen, så himla söt! Men det finns även en massa annat också. Du hittar kampanjen här

Kånken

Hej på er! Vet inte att blir tomt här men jag hoppas ni gillar de inlägg som kommer upp här iaf :) Tänkte i vilket fall visa min nya väska som jag klickade hem i ett samarbete med "God kvalitet på Carriealong". Jag behövde verkligen en ny ryggsäck till skolan och man är ingen riktig student utan en kånken, eller hur? ;) Nejdå, men de är ju verkligen tidlösa och verkar kunna hålla i en evighet. Läste några kommentarer om dessa väskor på något litet forum och där var det folk som hade haft sina i trettio år! Annars är Carriealong en online väskbutik som har ett stort sortiment av väskor i alla olika former och utföranden. De har väskor från olika märken och de har även några egna kvalitetsmärken men till lite mer rimliga priser. Jag tycker det är en helt ok sida när man är ute efter något klassiskt som ska ha en lång hållbarhet och jag är väldigt glad över att jag valde en Fjällräven Kånken. Annars är jag ju, som ni vet, en mer slitosläng tjej som gärna köper hos kedjorna men jag förstår att ibland kan det verkligen vara till fördel att köpa en riktig väska. Du hittar min väska här, som är i färgen Ox red, för 599 kr.  

Sno stilen av... Nicole Richie

Kappa Modekungen, Jeans Gina Tricot, Tröja Bikbok, Halsband Nelly, Skor Have2Have
 
Denna vecka snor vi stilen av snygga Nicole Richie som inspirerar med en grym look. Älskar leokappan tillsammans med det helsvarta och röda detaljer i form av nagellack och läppstift. Som vanligt hittar du direktlänkar under bilden. 

Veckans snyggaste v. 47

Veckans snyggaste snyggaste består av:
1. Älskar denna kjol! Så fantastisk. En bra kandidat inför nyår tycker jag, matchat med ett enkelt vitt linne, svarta vassa klackar och röda läppar. Eller våga bära den till vardags med converse, enkel tisha, stickat och skinnjacka. Du hittar den här för 399 kr
2. Snygga t-shirtar med tryck kan man aldrig få för många av och jag fastnade direkt för den här, tror det är typsnittet som gör det. Bodoni som typsnittet heter är verkligen en favorit hos mig. Du hittar den här för 100 kr.
3. Självklart föll jag för dessa skor, fastnar för allt som ser ut såhär men det är ju så snyggt! Dessa hittar du här för 499 kr.
4. Rutigt är ju fortfarande ganska hett och på denna kvertväska tyckte jag det blev riktigt bra. Du hittar den här för 499 kr

Kalashelg

Och så var jag tillbaka i Borlänge efter en helg hemma :) Var så jäkla bakis igår så orkade inte åka tillbaka då och idag hade vi en föreläsning som jag verkligen ville gå på så jag började åka klockan 5 imorse (natt?), haha! Man har bara sig själv att skylla! Annars har jag blivit riktigt dålig på att ta bilder på dessa kvällar, som i lördags när vi firade Emmah & Ela, men som tur är tog Ela maaassor av bilder och jag fick några av hennes. Vi hade verkligen superkul och jag önskar att vi kunde träffas oftare och gå ut och dansa, dock utan baksmällan... ;) Nu ska jag fixa fler inlägg hit, hörs snart! 

Lindex Spring 2014 Lookbook

Även om det känns långt kvar till våren, och jag vill faktiskt ha lite vinter först, så kan man ju inte låta bli att kika på vårmodet och här ser ni många fina looks från Lindex vårlookbook inför 2014. Jag bara älskar den med de lårhöga stövlarna tillsammans med den grymma jeanskappan och den helvita med ännu en grym jacka. Börjar ni längta efter våren än? :) 

H&M news

H&M fick som vanligt in en massa fint igår och här ovanför ser ni några av mina favoriter och som vanligt fastnar jag för alla svarta delar, hehe! Älskar den där klänningen, så otroligt fin! Även jackan gillas starkt. Fick du några favoriter? :) Du hittar alla nyheter här

Leopard

Skor Skopunkten, Jeans Bikbok, Kofta Vero Moda, Linne Gina Tricot, Väska Bikbok, Jacka Gina Tricot, Halsduk Monki
 
Hej på er! Här ser ni mig idag :) Jag åkte hem igår igen eftersom det vankas födelsedagsfirande för min bästisar i helgen. Ska bli så himla roligt! Men idag har jag inte så många planer förutom att jag snart ska ge mig ner på Viken och kika runt i de små butikerna och sen träffa mamma för lunch. Men ska fixa inlägg hit först. Sen måste jag bara säga att "väskan" är faktiskt ett innehåll till en annan väska från Bikbok men tycker det funkar finfint som clutch. Hoppas alla får en fin helg, puss! 
RSS 2.0