victoria secret fashion show 2009

var på stan idag med fast med peter och emmah :D jag och emmah kasta på peter massa kläder och till slut fick han en helt ny nyårsoutfit, det blev ett par vanliga jeans, svart skjorta, lila slips och en grå tröja. jätte snyggt verkligen! får visa bild imorn ;)

passar på att blogga lite nu i reklamen, kollar såklart på victoria secret fashion show 2009 :D <3 älskart! tror inte det är många som är som jag, det vill säga att jag mår bra av att se så snygga människor och vist blir man lite avundssjuk kanske men jag tycker det är helt otroligt att det kan finnas så snygga människor! haha.



:D <3

snart kommer peter också och imorn är det nyårsafton :D jag, ela, emmah och peter ska först vara här och äta gott oså och efter det bär det av till viken, till lina :)

NU BÖRJAR DET IGEN!!
ha en bra kväll allihopa,

shopping

ja, idag har jag varit på stan med mamma och igår var vi ju i viken :D blev en del:

ett par skor


två t- shirtar


en stickad tröja och lite smink


så härligt att äntligen ha lite nytt in i garderoben :D <3

nu ska jag åka till peter :) ha en bra kväll allihopa,

väntar på mamma

sitter hemma hos peter och väntar på att mamma ska komma hit. vi ska ner till klockbutiken här nere i viken och byta min klocka som jag fick i julklapp, den var alldeles förstor och fick jätte ont av den. sen ska jag in på valdixi och se om jag kan hitta en halsduk och kanske något annat roligt :D

men ha en underbar dag alla,

igår & idag

igår blev det ju först julmys med peter familj och släkt och sen blev det ner till davidsson med mina bästa :D <3 så här kommer iaf några bilder från igår (är sjukt dålig på att ta kort! måste bli bättre för det är ju kul att ha)

emmah :D                             jag & älskling :D <3


peter & emmah buggar loss ;D            jag :P


jag hade roligt även om jag kände mig lite för nykter för så onyktra människor som var där :P men det funka, haha.

idag har jag inte gjort så mycket, slöat. vakna upp hos peter och mysa med han tills jag åkte hem vid fyra och då blev det att träffa ela så har vi legat och kollat film och ätit massa gott, haha. en bra "dagen efter- dag".

hoppas alla har haft en bra helg,

sitter och väntar

sitter och väntar hemma hos peter på att hans släkt ska komma, vi ska ha lite julafton här idag :) sen blir det party med mina pinglor :D <3



ha en underbar kväll alla,

så var julafton slut

ja, då var julafton slut för den här gången.. jag hade en bra dag men det är en helt annan sak när mamma är med <3 men tänkte berätta vad jag fick för underbara klappar :D haha.

1500 kr
puder från clinique
täckstift från clinique
"tvätta-bort-smink"- set från clinique
nyårsklänning
glittriga strumpbyxor
glittriga leggings
strumpor
trosor
bh/korsett
och en hel del choklad

tack alla för dom fina presenterna :D <3 men som vanliga var det nog roligare att ge bort, haha. var urusel på att ta bilder idag med men det får ni ta.

imorn blir det "julafton" hemma hos peter och sen på kvällen blir det party :D wii
men hoppas alla har haft en underbar dag och en underbar fortsättning,

god jul

sitter och kollar på pippi långstrump på de sju haven medans jag väntar på att vi ska åka till släkten för att fira jul :P men det blir nog inte mycket mer skrivet idag, kanske att det blir en uppdatering ikväll när vi har kommit hem oså.

jag önskar alla en riktigt god jul och hoppas att alla har en underbar jul <3

julafton?

nu är klockan fem över ett och dom sista (mormor, morfar och peter) åkte hem för tjugo minuter sen eller något :P blev lite sent där men räknas det med att det är julafton nu? jag tycker inte det, det är först julafton när jag har sovit den här natten.

men aa, idag har det varit ganska fullt upp men eftersom vi hann göra en hel del igår så var det inte sådär jätte mycket att göra ändå vilket var väldigt skönt. men runt tolv i förmiddags så gav jag, pappa och peter ut för att hitta en julgran, vi hade egentligen bestämt att vi inte skulle ha någon i år men vi ångra oss sådär i sista minuten :P och vi hitta faktiskt en jätte fin,



det blev faktiskt en helt annan känsla med julgran så det var riktigt bra att vi hämta hem en :D

annars blev det inte mycket bilder ikväll för min del men ingela & johan hade en ny kamera så vi tog en del med den istället så jag får vänta med att lägga upp dom tills hon skickar dom till mig :)

men det blev en underbar dag och det tackar jag alla för <3
ha en underbar natt,

så var dagen slut

ja, nu är dagen slut för mig och imorn är det dagen innan julafton :D ska blir så roligt att ge bort alla julklappar och att få såklart med ;) men aa, den här dagen har varit full med städande och såvidare så nu ska jag gå och se om jag får med mig peter ner i sängen och mysa massa :D <3 frågan är bara om han kan slita sig från spelandet.. ;)

ha en underbar natt allihopa,

just nu

sitter här nu och lyssnar på när peter sjunger med i den skrikande musiken :P haha, det är lite kul. funderar även på att städa här i datarummet, det behövs kan jag säga! jag och peter (eller aa, mest peter) har iaf städat datorn lite, det behövdes också!

imorn blir det "lilla julafton" här hemma :D eftersom mamma jobbar kväll på julafton så firar vi med henne dagen innan ist så farfar & britt, ingela & johan och mormor & morfar kommer hit imorn <3

men aa, ska sätta igång med städandet då..
ha en bra dag alla,

RSS 2.0