Karin Party Jumpsuit


Så otroligt söt jumpsuit från Gina, vet inte vilken färg jag gillar mest? Och vilket bra pris på den! Eller hur? ;D Den skulle vara perfekt till det mesta! Party- släng på ett par klackar, Vardag- släng på ett par converse och en kofta :)

En outfit


Byxor Zara, Skor Nelly, Tröja Nelly, Underkläder Topshop, Väska Zara

Enkelt men snyggt. Väskan livar ju verkligen upp hela grejen! :) Såhär skulle jag gärna se ut någon dag! Vilken som helst.

Peters Dag

Igår var det ju Peters födelsedag och självklart skulle vi ha tårta och jag lyckades hitta hela 22 ljus :D Haha. Det var lite kul tycker jag man har väl inte haft ljus på sin tårta sen man var liten liksom!

Önska dig något! :)


Nu längtar jag tills på Lördag då vi ska fira med alla våra vänner :D <3 Tror det kommer bli en kanonkväll då!

Shopping på Glitter

Som många av er vet så jobbar Peters mamma på Glitters kontor i Söderköping och där har dom som en liten butik eller vad man ska kalla det där i stort sätt allt kostar 5 kr :D Så detta kom jag hem med igår:
Till mig blev det här


Och sen handla jag detta till Judith som snart fyller år :)Och ALLT detta fick jag för 100 kr! Vilket är helt underbart :D haha

31 mars 2011

Redan sista mars hörrni! Herregud, så fort det går! Kom o tänka på det när jag skrev rubriken, haha. Sitter iaf här hemma hos Peter (han sover fortfarande så kan använda hans dator :D) och käkar frukost. Ska snart dra iväg och träffa mamma och hennes syster så ska vi gå ut och gå och sen blir det lunch på Lilla blå :)

Annie & mamma för många år sen! :) <3


Bloggar mer när jag kommer hem sen! Då ska jag visa allt jag köpte igår bland annat.

30 mars 2011

Hej på er! Har inte blivit något här idag eftersom min älskling fyller år och vi har varit i stan oså :) Blev en del shopping men får visa det imorn! Jag vet inte ens om det här inlägget kommer funka som det ska eftersom blogg verkar fortfarande ha något driftproblem eller vad det heter..

Grattis till min älskling som fyller 22 år idag :) <3


Så hörs vi imorn istället,

Snygga ormskinn från Monki


Kommer ut i butik nu i April :)

29 mars 2011- Wish outfit


Såhär hada jag gärna sett ut idag när jag ska försöka mig på att träna genom att gå ut och gå och springa.. Ska komma igång med det nu är det bestämt. Allt är från Nelly's Sports Fashion.

Annars idag då.. Jag ska städa mitt rum, maila, fixa med arbetsprover och laga mat. Kul va? Haha ;) Nej, nu ska jag ge mig ut så jag inte fastnar här hela dagen!

Holly's World


Ligger och kollar på Holly's World just nu. Vet inte varför men jag älskar alla dessa Playboy-tjejers program, tycker dom är så jäkla roliga :P Och självklart älskar jag Girls of the Playboy Mansion också!

Studentklänningar

Satt och klippte och klistra lite och kom fram till det här, hoppas att det här ger lite inspiration till alla er som ska ta studenten nu! :) Nelly tycker jag faktiskt är bäst när det gäller fin- och festkläder, där kan man hitta allt! Till bra priser också.
Kritvitt

Pudervitt


Färg


Jag kan tycka det kan vara lite roligt om någon kommer i en klänning som är allt annat än vit så därför gjorde jag en med färg också :) Älskar den rosa klänningen där, sjukt fin!

RSS 2.0