valborg

kom på nu att det är ju faktsikt valborg och jag har inte pratat om vad jag ska göra alls! haha.
inte så konstigt heller för jag ska inte göra något speciellt, jag & peter ska äta middag med mamma & pappa (vi skulle ha grillat först, som man alltid ska göra på valborg, men det regnar :S)
sen ska vi nog gå ner och kolla på brasan :) och efter det går nog jag & peter hem medans alla andra drar till viran och festar loss, känns inget kul att betala 100 kr för att gå in och kolla på när alla andra blir fulla :P

vad ska ni göra?
hoppas alla får det supertrevligt,

(och om jag inte hinner blogga något mer så får vi säga hejdå för ett par dagar, FÖR JAG SKA TILL FLORENS!)

längtar

idag längtar jag så mycket efter sommaren! vill att allt ska vara sådär underbart :) <3 värme, glädje- kärlek
påminner mig så mycket om sommar och det är såhär jag önskar att min sommar kommer se ut:

så underbart! <3
(det här föresten den nya prippsblå- reklamen för 2010 om ni inte sett den på tv, älskar alla deras reklamer!)

köpt hatt

jag har köpt en hatt :D haha. kul grej att ha till florens tänkte jag
kunde inte låta blir att garva åt mig själv x)på bättre humör nu när jag köpt en hatt och blivit klar med en samhällsuppgift ;D
nu ska jag duscha och sen soova,

för mycket

just nu känner jag att jag inte orkar någonting. jag vill bara hoppa av allting och gå och lägga mig och sova i tusen år, jag är så trött.
sitter i skolan nu, ska plugga egentligen, men jag orkar inte. JAG ORKAR INTE! det är inte kul att gå i skolan längre, jag vill inte lära mig nya saker. jag är nöjd nu. men ändå inte, klart jag vill klara alla kurser men det är för mycket! det är fyra veckor kvar i skolan och då ska allt vara klart, jag vet inte hur jag ska hinna. ska man verkligen kunna ha ett matteprov i veckan? plus allt annat. stress stress stress. sen har jag körkortet, måste plugga! det var det jag menade igår, jag har fått tid till uppskrivning och uppköring. kommer jag klara det? ska jag vara ärlig så tror jag inte det.
och sen är det ju allt annat man vill göra, och som man borde ha rätt till. jag vill komma igång med min träning igen men jag stannar "hellre" hemma och pluggar nu, jag vill ha tid åt alla. jag vill kunna resa bort för en helg utan att komma hem med skuldkänslor så det spränger i huvudet för att jag inte har pluggat. jag vill kunna göra allt jag behöver hemma. men jag är så trött. 
sen har jag det där förbannade arbetsprovet till högskolan, jag har ingen inspiration! jag vet inte vad jag ska göra med uppgifterna, dom bara ligger där på datorn halvfärdiga.

jag är så trött.

jag vet inte om det kommer bli avslappnat att åka till florens, kommer ha för mycket att göra när jag kommer hem. men jag ska försöka att inte tänka någonting på allt det, jag vill inte det. jag ska försöka koppla av och bara ta in.

SATC 2- trailer

har äntligen fått tag i den nya trailern till SATC 2- filmen :D så underbart bra, rös i hela kroppen när jag titta på den! haha


den gamla om någon är intresserad av den med :)


jag längtar som djuret alltså! och förhoppningsvis händer det något mer roligt då men det tänker jag inte ta upp än ;D

bilder

nu som först kommer bilderna från i helgen, det var väl på tiden!
i fredags satt jag, peter och skepp hemma hos skepp och drack lite och spelade kort :) och senare drog vi till davidsson.


sen blev det inte mycket mer bilder men vi hade trevligt, vad jag minns? inte det att jag blev för full eller något utan det känns bara så länge sen :P haha

lite bilder från i söndags med då jag, peter, skepp och michis var ute och grilla korv :Dvi hade supermysigt verkligen :) bara det att det var något äckligt djur som lät jätte högt och cirkulera över oss hela tiden men vi såg det inte! sen när peter frågat jimmy (vår mattelärare som kan allt) så var det tydligen någon fågel som märkte sitt revir, lite läskigt var det.

dålig uppdatering

det har varit dåligt med uppdatering nu på några dagar men så kan det vara ibland. i fredags var vi hos skepp och sen ut på davidsson, det funka och det får komma lite bilder senare. orkar inte nu :P
igår blev det en jäkla massa bilåkande, var och hämta michis i "blackstad" som det var skitlångt till.
idag blir det väl lugnt, skepp och michis kommer hit sen så får vi se vad det blir :)

florensresan är föresten bokad och klar, vi åker den första maj (dvs. nästa lördag!) och kommer hem på tisdag den fjärde :D längtar som ett as!

skolarbete

nu har jag varit så sjukt duktig! jag har gjort klart kultur- och idéhistoraarbetet, samhällsuppgift x 2 och engelsk bokrecension (som skulle varit klart förra terminen..) så skönt det känns nu!
nu ska jag snart slänga mig i sängen och slå på tvn för att kolla på allt bra, ska bara se om det finns något gott att käka till.. :D

florens

jag har ju glömt berätta! jag kanske ska till florens, italien :D jag läser en kurs som heter kultur- och idéhistoria och istället för att åka till lite olika ställen här i sverige på studiebesök kanske vi ska åka till florens.
vi hade tänkte åka till stockholm, vadstena och söderköping för att kolla på lite olika grejer och allt det kostar ungefär lika mycket som flyg och hotell för tre dagar i florens (!) fast då får vi betala inträde på museum och mat själva men det är ju lätt värt det :D

som sofia sa, "tänk er och sitta på en resturang i florens och dricka vin och käka pasta"- underbart!

det vi troligen kommer se:
hittebarnshuset (hem för föräldralösa barn)

santa maria del fiore (en katedral)


så underbart vackert


så nu gäller det bara att hålla tummarna riktigt ordentlig så vår kära rektor går med på det och att det där förbaskade askmolnet försvinner.. :D <3

glass

jag och mamma provade två nya glassar idag, mamma åt magnum med havssalt och guldgrejs och jag åt bröllopsstruten. tyckte inte någon av dom var speciellt goda, min var alldeles för stor! men så kan det va, jag har börjat gilla isglass mer vilket är bra för det tål jag :P haha.

RSS 2.0