The Perfekt Casuals






Bilder från Gina's lookbook :) Älskar, älskar, älskar den oranga halsduken! Så otroligt härlig, hela den outfiten är förstås riktigt härlig. Och partyklänningen med koftan över var också otroligt fint!

Dagens tips


Dagens tips är dessa snyggingar från H&M. Jag skulle matcha dom till en helsvart outfit men i olika material, som ett par riktigt tajta fejkskinnbyxor och en enkel tröja som den här. Dom blir iaf dina för 399 kr och här hittar du dom online.

Har precis käkat frukost annars och nu ska jag & mamma börja städa här hemma.. Och det är väl det vi kommer syssla med hela dagen :P Haha. Men vi hörs sen igen!

Nyheter hos H&M


H&M har fyllt på deras webshop lite igen och här ser ni lite av det. Stora favoriten är västen! Den ser verkligen helt underbart mysig ut. Ni hittar den och alla andra nyheter här.

Nu tänkte jag se om jag hinner ut och gå en sväng innan solen går ner, måste ju passa på när det är så fint väder :)

Bikbok by Whitney Port II



Några lookbook-bilder ifrån Whitney Port's kollektion för Bikbok. Kolla in hela kollektionen här.

Annars då? Jag måste skaffa ett jobb!! Blir tokig snart, är så uttråkad! Men ska jobba ute hos Bibi i helgen iaf sen får jag nog ta lite pass inne i stan (där jag jobba i våras vet ni, telefonjobbet) igen nästa vecka för det här funkar ju inte längre. Aaja, nu ska jag väcka mig älskling :D

Rihanna Coated


Nu har Gina Tricot också fått in ett par fejkskinnbyxor och dom här ser otroligt snygga ut tycker jag! Måste verkligen kollas in nästa gång man går förbi Gina :) Dom blir dina för 499 kr och här hittar du dom online.

Nelly White Label


För cirka en månad sen skrev jag om att Nelly skulle komma med en ny skokollektion, White Label, och nu har det börjat ramla in lite skor :) Här ovan ser ni mina favoriter, men kolla även in hela kollektionen här. Just nu får du 15 % rabatt om du anger 'HAPPY15' i kassan också.
GLAD SHOPPING!

Nu ska jag alldeles strax börja laga mat, blir lasagne idag! :D Muma!

News @ GINA


Gina Tricot har fyllt på sin webshop lite igen och titta vad mycket fint! :) Kjolarna är mina favoriter, ska absolut kollas in lite närmare. Annars, tror ni att dom där jackorna är en liten försmak på den kopia av Balmain (<--- se länk!) som ska komma in på Gina v. 43? Det här känns då mer Gina än vad den gör i vilket fall :P

Sno stilen..


Poncho Gina Tricot, Hatt Lindex, Byxor H&M, Blus Gina Tricot, Väska Nelly, Kängor Dinsko

Idag snor vi stilen från snygga Nicole Richie! Gillar hennes stil jättemycket och jag skulle verkligen inte tacka nej till hennes garderob. Och vill du ha en liknande outfit som denna så ser ni köpställena under bilden som vanligt :)

Ny design


Sådär ja, här har ni min nya design :) Det blev som jag sa en riktigt stor förändring den här gången men jag är riktigt nöjd! Det har krånglat en hel del den här gången faktiskt men det beror nog på att jag gjorde om så mycket från grunden. Det är visa saker som inte är riktigt som dom ska än heller men det är förhoppningsvis är det bara något som jag tänker på så ska jag försöka fixa det vart efter. Men vad tycker ni? Blev det bra? :)

Modelljakten


Har precis kollat på första avsnittet av modelljakten som hade premiär idag. Vet inte riktigt vad jag tyckte om det faktiskt.. Det var lite tråkigt, kändes som man inte fick se någonting om ni fattar vad jag menar. Det gick lite för fort liksom. Men det kanske blir bättre med säsongens gång :) Kolla in första och andra avsnittet här.

RSS 2.0