Spara eller Slösa... Calvins

Kenza måste verkligen vara den snyggaste kvinnan i Sverige!
Bilden i kollaget är hennes, du hittar inlägget här.
 
Nelly har fått in ett riktigt snyggt underklädes-set från Wonderland som är en look-a-like på Calvin Kleins populära set. Inte egentligen en jättestor prisskillnad men vill ändå tipsa om det, du hittar originalet här för 498 kr och Wonderland´s variant här för 218 kr. Nelly har 10% rabatt på allt nu också så det blir ännu lite billigare! 
 

Gina Tricot Lookbook SS15

Vad jag gillar Gina Tricot´s lookbook inför vårsäsongen 2015! Även om jag inte tycker att vintern har startat ordentligt än, för jag gillar vintern men med snö och det vill jag ha först innan vår, men så får den här lookbooken mig att längta efter just våren med dess ljusa färger och enkla snitt. Får det även dig att längta till våren? :)

Jullängtan

Mamma & jag 
 
Jag har haft riktigt mycket att göra och har fortfarande saker som jag vill få klart innan jul så jag kan vara helt ledig och därav tomhet här igen. Men jag har haft en helg hemma och bland annat myst med min mamma som ni ser ovanför, och jag hoppas jag kan få lite tid över till bloggis i jul. Så glad över att ni har tålamod med mig och jag hoppas verkligen ni har det supermysigt såhär inför jul, puuusss! 

Sno stilen av... Kendall Jenner

Byxor H&M, T-shirt Gina Tricot, Kappa Nelly, Väska Ebay, Skor Choies
 
Den här veckan snor vi stilen av snygga Kendall Jenner som inspirerar med en enkel svartvit outfit. Jag älskar skorna som med en sån liten detalj som klacken gör det mycket roligare och snyggare. Du hittar direktlänkar under bilden. 

Lindex Lookbook SS15

För ett tag sen släppte Lindex sin lookbook för våren och sommaren 2015 och jag gillar den så mycket så måste bara visa den här. Gillar det ljusa tillsammans med det gröna och det grå, riktigt snyggt! Sen är favoritoutfiten den högst upp i mitten, dom brallorna ser grymma ut tycker jag! Fick du någon favorit av looksen? :) Här hittar du hela lookbooken.
 
Så här skriver Lindex själva om kollektionen:
Lindex vår- och sommarkollektion fokuserar på New Classics, Sporty touch och Volumes & Lengths.
 
"Till våren och sommaren 2015 präglas silhuetterna av en lekfullhet som öppnar för nya kombinationer av volym och tight, kort och långt. Säsongens måste är skjortan. Oavsett vilken stil du väljer är skjortan basen i din look," säger Nina Starck, Designchef på Lindex.

Tre snygga...

Lampa, Lampskärm, Affisch
 
Tre snygga nyheter hos Lagerhaus just nu. Jag älskar verkligen lampan med palmblad på men har absolut ingenstans att ha den så får nog tyvärr inte bli något köp där... Fick du någon favorit av de här tre? :) Du hittar direktlänkar under bilden. 
RSS 2.0