Kvällens outfit



Skor Nelly, Jeans Vero Moda, Klänning/Linne VILA, Halsband Glitter

Såhär ser jag ut ikväll :) Jag & Ela kommer dra in till Norrköping och gå på Puls (för första gången dessutom ;)) Hoppas alla får en trevlig valborg,

30 april 2011




Skor Monki, Strumpisar H&M, Långt linne H&M, Kofta Vero Moda/Valdixi, Jacka H&M, Väska Pieces

Såhär ser jag ut idag när jag & Ela alldeles strax ska dra in till stan :) Annars vetifan vad som händer ikväll oså :S Vet inte riktigt vad jag vill göra heller. Vill festa med Ela för att hon drar på måndag men känner ändå att jag lika gärna kan vara hemma med mamma & pappa o Peter och bara äta gott och sen gå och titta på elden. Och inget mer typ.. Men vi får se helt enkelt!

Just nu

Ela gick hem för ett tag sen, vi kollade på The Rite (ni vet den där nya filmen med Anthony Hopkins, den sög..) och åt lite gott :) Imorn drar vi in till stan, Ela ska sminka sig och shoppa lite och jag hänger med som sällskap.

Har försökt övertala Peter att komma hit men det gick inget bra, han vill spela med Joel.. :( Så nu funderar jag på att åka till honom fast jag egentligen inte orkar.. Haha, vilka bekymmer ni! Men nej, jag stannar nog hemma iaf! Ska nog bädda ner mig och kolla på Jalla! Jalla! :D Den är ju så bra.



Wild Straberry Sparkling



Efter att jag & mamma handlat och städat huset så bestämmde vi oss för att sätta oss på altan och dricka lite vin :) Helt underbart! Mamma tog med sig sin nya kokbok och jag Elsas Mode. Det blev en riktigt skön timma därute!

UPDATE: DET HÄR VAR MITT TUSENDE INLÄGG :D COOLT! HAHA

Fika


Mamma hände med in till stan och hängde på hageby medans jag var på intervju så när jag kom dit tog vi en fika på Wayne's :) Varsin latte blev det och sen dela vi på en mintchokladbit med grädde, muma!

Hemma igen då! Intervjun gick sådär men det var för att dom ville ha några som ville börja jobba heltid och såg att man skulle jobba en längre tid hos dom och eftersom jag inte vet än om jag kommer börja plugga i höst eller inte så gick jag inte vidare i processen eller vad man kallar det. Men jag skulle höra av mig till hösten om jag inte kom in :) Så det är ju positivt. Nu blit det lunch! 

Monki


Fyra fina saker som kommer in till Monki nu i Maj

29 april 2011




Skor Skopunkten, Byxor Gina Tricot, Linne H&M, Tröja Gina Tricot, Väska H&M, Smycken Glitter, Skinnjacka H&M

Såhär ser jag ut idag :) Idag ska jag in till Norrköping på en arbetsintervju faktiskt, ska bli spännande! Hoppas på att det är ett bra jobb och att det går bra. Annars ikväll blir det myskväll med Ela <3 Tänk att hon drar iväg till Barcelona nästa vecka och kommer vara borta en hel månad! Det har gått så jäkla fort allt det där. Känns som att det var typ två veckor sen hon berätta att hon skulle dra iväg nu i maj men det är väl typ ettt halvår sen egentligen :P Haha.

Aaja, önska mig lycka till med intervjun nu! ;)

Elsa Case


Nyheter från Gina Tricot men jag vet inte om det är en väska eller en necessär? Varför kan inte Gina skriva vilket mått deras väskor har? Det skulle vara bra! Vilket fall tycker jag dom är grymt snygga. Älskar att dom är så enkla. Och tycker man kan använda dom till vad man vill :D Hoppas bara dom är ganska stora!

UPDATE: DEN VAR SKITFUL I VERKLIGEHETEN, HAHA!

Dagens klädsel


Skor Unknown, Jeans Vero Moda, Linne Cubus, Kofta Gina Tricot, Väska Pieces, Solglasögon Glitter

Såhär såg jag ut idag :) Nu är däremot mjukisbyxorna på!

Nya smycken




Dessa smycken fick jag & mamma med oss hem från Glitter idag :) Det som är mitt ser ni på dom två sista bilderna och resten är mammas. Älskar verkligen att vara på Glitter, det är så kul! Haha.

Snart kommer dagens outfit upp!

RSS 2.0