Sjukaste drömmen

Kom på att jag måste berätta om min dröm jag hade inatt. Den var sjuk alltså! Det är nästan pinsamt att berätta, haha.

Men jag var på Klädladan här i Gusum och prova massa svarta jeans och helt plötsligt var den lilla pallen i omklädningsrummet en toalett och jag satte mig att bajsa där?! Sen när jag var klar var det inte en toalett iaf och det fanns inget papper och det gick ju inte spola heller så jag fick panik! Så jag betalar jättefort (det är föresten Lovisa Westren som jobbar där) och åker hem för att hämta den lilla spaden vi tömmer kattlådan med och med den ska jag alltså ta upp mitt bajs och stoppa det i handväskan?! Men jag kommer på något sätt aldrig iväg till Klädladan igen och sen vaknar jag och jag har fortfarande lite panik över att jag inte har varit uppe och hämtat mitt bajs! Plus att jag känner sådan skam för att det vara bara jag där och då skulle ju Lovisa fatta att det var jag som hade bajsat i omklädningsrummet och då skulle alla få veta det!

Sjukaste jag drömt någonsin tror jag! Hahaha, helt sjukt xD

30 november 2010

Inget att säga egentligen mer än att idag har jag och mamma har ätit på Lilla Blå och fikat hos mormor & morfar och varit på tippen och slängt mängder med leksaker och kläder. Sex säckar rättare sagt.

Och nu ska jag väl plugga.. Jag måste verkligen det nu.
I brist på bilder får ni en jättegammal på mig, 2003 är det tror jag och jag är alltså 13 år då. Haha

Ser ju fan typ likadan ut :P Inte förändras jag mycket inte!

Äter upp

Kom precis hem från vattengympan och nu tänker jag äta upp det genom att äta upp min dumlekalender! Sjukt chokladsugen idag, brukar aldrig va det annars men idag är det tydligen supergott.

Franchisetagare

Jag hade aldrig hört om franchisetagare förns precis nu. Det är alltså någon annan som har en idé och erbjuder andra att öppna ett eget företag med den här idén, typ. Öppna ett eget företag men som redan finns kanske man kan säga. Typ som att jag öppnar min egen mcdonaldsrestaurag eller så.

Jag klicka iaf in mig på en sånhär grej när jag höll på att försöka hitta några jobb som man kan söka. Så är det ett företag som heter Munk & Muffin och dom vill ha en ny butik i Norrköping, ska jag satsa på att bli "egen företagare" och öppna ett Munk & Muffin i Norrköping? :P Haha. Låter ju lite gulligt iaf, Munk & Muffin.. :D

Jag skulle fan bli dyngfet! Haha

Träningsvärk och glögg

Har varit på gympan occh fy tusan, tog ut mig rejält så kommer troligen ha världens träningsvärk imorn! Känner mig stel redan nu liksom, efter både träning och snöskottning.

Sen har jag även druckit glögg och ätit pepparkakor med mamma & pappa :) Vi drack årets glögg från blossa men tyckte inte den smaka så mycket saffran alls faktiskt.. Har ni smakat den?

Fast den var god!

28 november 2010

Kom precis in, jag & Peter har varit ute och jobbat bort all snö.. Fy fan, alltså helt sjukt mycket snö det har kommit! Helt slut i armarna. Vi har även byggt en snögubbe och en snölykta :) Nu tror jag Peter och hans granne Lucke ska bygga en snökoja, jag kände inte riktigt för det efter att ha varit ute hur länge som helst.

Synd bara att jag inte hade med mig kameran idag! Då kunde ni fått sett våran fina snögubbe :D
Istället får ni en gammal bild från förra året!


Och glad förste advent eller vad man säger :)

Pizza

Man vet när jag är bakis för då äter jag pizza :P Brukar inte göra det i vanliga fall, gillar det inte så mycket men dagen efter då är det så jäkla gott alltså! Haha. Så beställde precis en paradisio som tydligen var en med champinjoner och räkor, lät gott tycker jag.

Men den godaste pizzan jag någonsin ätit är en på PizzaHut!
Sjukt god pizza där och såg att dom skulle öppna ett ställe i Norrköping nu! Härligt :D

Kan Dee

Gud, vad jag älskar allt från Kan Dee! Hon är ju så otroligt duktig!

Kan Dee Shop       Kan Dee Blog

Bilder

Nu har jag ätit upp en hel chipspåse nästan och en hel dipp till det så nu känner jag mig lite piggare :P Haha. Så tänkte att jag skulle dela med mig av lite bilder från igår.
Förfest hos Skepp

Ela & Mathilda

Skepp, Peter och jag

Haha stackars Ela fick tuggtobak av Mathilda och det gled ner hela tiden :P

Sen drog vi till Hugo :)

Haha :D
Peter och alla brudar ;D

Några snuskiga tjejer som jag var tvungen att ta kort på :P

Sen hade vi tråkigt på bussen



Kul hade vi iaf :D Även att det är då tråkigt att vi måste åka hem redan vid halv två..
Men fler bilder finns på facebook som vanligt!

ööööh

Fy fan! Idag mår man inte bra, usch! Herregud, så bakis jag är. Hatar det här! Drack inte ens mycket igår.
Men aaja, kul hade vi iaf :) Bilder får komma upp sen, orkar inte nu.

Nu ska jag be mamma köra mig till birsa så jag kan köpa chips :P Tror nämligen att jag inte kan köra själv..

RSS 2.0