5 fina från Lindex

Lindex har fått in en hel del fint under den senaste tiden och här ovanför ser ni fem av dem. Älskar linnet och tightsen, riktigt snygga tycker jag! Tröjan ser otroligt mysig ut och älskar att väskan ser ut att vara i ett riktigt hårt material, perfekt till en "materialmix-outfit".  Här hittar du alla nyheter

Flytt

Godmorgon! Sitter och käkar frukost men ska snart fixa mig lite och sen ska jag hämta upp nycklarna till min nya lägenhet och därefter ska jag hämta upp mamma som kommer med tåget idag. Eftersom jag har haft det fullt upp med plugg inför alla tentor, har sista i eftermiddag, har jag inte hunnit packa så söta mamsi kommer upp och hjälper mig med det. Ska bli så mysigt att få ha henne här! Ska se om jag hinner förbereda något mer inlägg men annars hörs vi någon annan dag, puss! 

Sno stilen av... Camille

Byxor H&M, Kappa Zara, Blus Cubus, Skor Nelly, Väska Zara
 
Den här veckan snor vi stilen av en tjej som jag inte riktigt kunna få tag på vem det är men med en outfit som har synts lite här och var. Hon heter i vilket fall Camille och är fransk-brittisk bloggare, Over the rainbow är hennes blogg. Grym outfit i vilket fall och ett extra tips är att kappan från Ganni som hon bär (och som har blivit väldigt populär!) kostar 3695 kr, du hittar den här, och den från Zara kostar 1695 kr. Du hittar som vanligt direktlänkar under bilden. 

Fanny Lyckman for Estradeur part I

Idag släpptes första delen av Fanny Lyckmans andra kollektion tillsammans med Nelly och här ser ni mina favoriter. T-shirten vill jag verkligen klicka hem men behöver verkligen spara på varje öre nu (kämpar för att gå hela höstterminen utan att ta studielån) så får se hur det blir med det. Fick du några favoriter? :) Här hittar du hela kollektionen

Veckans snyggaste v. 43

Veckans snyggaste består av:
1. Denna klänning ser ju helt fantastisk ut tycker jag! Älskar alla de smala banden, riktigt fin detalj. Perfekt som partyklänning eller bara dra över en stickad tröja tillsammans med ett par boots och bära den till vardags. Du hittar den här för 299 kr.
2. Jag behöver verkligen en ny plånbok, den som jag har just nu är pinsamt sliten och den här tror jag kan bli ett otroligt bra alternativ. Har inte kollat på den i butik än men ska se om jag hinner med det i veckan. Du hittar den här för 129 kr.
3. Dessa omlottkjolar finns lite överallt nu men den här fastna jag lite extra för, tycker den ser riktigt fin ut och finns i flera olika färger men jag tycker att just den här lite mörkare grå var finast. Du hittar den här för 129 kr

"Ursäkta, jag tror att jag har kommit fel!"

Hej på er! Ni får ännu en gång ursäkta att det blir tomt här men gjorde en tenta igår så innan det var det ju plugg till den och sen åkte jag direkt ner till Viken för att gå på Halloweenfest med temat "Ursäkta, jag tror jag har kommit fel!" och här ser ni hur jag och Peter såg ut. Haha, måste säga att Peter ser lite grå och konstig ut eftersom han ska föreställa drunknad. Vi hade riktigt roligt och jag hoppas att de andra lägger upp lite bilder snart så jag kan sno några av dem för jag var tyvärr dålig med kameran. Nu ska jag fixa Veckans snyggaste också så vi hörs snart igen! 

Te och tentaplugg

Äntligen har jag köpt hem dessa téer! Har varit nyfiken på dem ett tag men har hela tiden glömt titta efter dem när jag väl är i affären. Passar perfekt en dag som denna när det bara är tentaplugg som gäller fast ja, ni ser ju... Ibland pausar jag med lite satc och bloggning :) Men det känns faktiskt som det går bra ändå, puss på er! 

H&M news - All black

Torsdag och H&M har fått in en hel del fint. Jag fastnade såklart för alla svarta saker, hehe! Mina absoluta favortier blev bältet, spetsbh och den lurviga pälskappan. Sen gillar jag förstås den zebrarandiga pälsjackan också och den långa koftan... Ja, det mesta! Fick du några favoriter? :) Här hittar ni alla nyheter. 

Julkänsla

Kunde inte låta bli att köpa hem detta när jag såg det i affären förut. Så himla gott! Längtar så himla mycket efter julen nu, det är nästan att jag vill börja julpynta nu. Haha! Men nu måste jag fortsätta med allt tentaplugg, det är ju därför det blir så tomt här nu för tiden. Men jag kommer tillbaka så fort dessa tider tar lite paus, hoppas ni har det bra! 

Sno stilen av... Joanna Hillman

Jacka Topshop, Byxor H&M, T-shirt H&M, Handskar Nelly, Skor Nelly
 
Idag snor vi stilen av Joanna Hillman som är moderedaktör på Harper´s Bazaar. Tycker denna outfit är riktigt grym, älskar svart läder tillsammans med leopard och sen med en enkel vit tisha. Som vanligt hittar du direktlänkar under bilden. 
RSS 2.0