Flower skirt

Egentligen en klänning men som vanligt sätter jag ett bälte i midjan och drar på mig en tröja och bär som kjol. Gammal tröja från Vero Moda tror jag och klänningen är en present från något utländskt land. 

Wish of Today

Tröja Gina Tricot, Skor Zalando, Kjol H&M, Väska Nelly
 
En klädsel jag gärna skulle kunna bära idag när solen varit framme och varit sådär höstvarm så man skulle kunnat gå med bara ben. Är det här en outfit du skulle kunna bära? :) Du hittar direktlänkar under bilden. 

Latest insta

Senaste på insta - @ejjson
 
Blev visst dålig uppdatering här senaste veckan men den här veckan verkar bli ganska lugn så kommer nog kunna lägga lite tid på bloggisen. Hoppas alla har det fint så hörs vi snart igen! 

Dagens fina... Zig zag pants

Nu har Gina Tricot fått in ett par zig-zag brallor som vi har sett ganska mycket av under våren och sommaren men jag tycker de kan bli riktigt snygga under hösten med och matcha dom precis som snygga Filippa (<-- länk!) gör med sina brallor - helsvart och hatt. Du hittar dom här för 249 kr/st
 

Sno stilen av... Jessica Hart

Jacka Nelly, Byxor H&M, Väska Chapnlle, T-shirt H&M, Skor H&M
 
Den här veckan snor vi stilen av snygga Jessica Hart som visar hur man kan bära upp dom silvriga paljettleggingsen till vardags. Matcha med rockig t-shirt, fuskpälsen och sneakers. Snyggt! Som vanligt hittar du direktlänkar under bilden. 

New bag

Blivit med en ny väska som jag får lite Balenciaga-vibbar ifrån, gillar att den är röd så det kan bli en liten färgklick till en outfit. Vill matcha med jeans, svart, vitt och grått. Du hittar den på Glitter för 299 kr. 

Dagens fina... Gabriella blouse

Gina Tricot har fått in dessa fantastiska blusar som lätt får bli dagens tips och fina. Får Hunkydorykänslor av den och vill gärna matcha den med ett par skinnbrallor och boots eller ett par enkla klackar. Du hittar dom här för 399 kr/st

H&M news

Jisses, vad H&M har fått in mycket fint! Ni ser en hel del här ovanför och allt är stora favoriter för min del. Älskar det puderrosa tillsammans med det gröna och paljettleggingsen vill jag matcha med en mysig stickad tröja och boots eller klackar. Fick du några favoriter? :) Här hittar du alla nyheter

Quilted faux leatherskirt

Fastnade direkt för den här kjolen när Bikbok la upp en bild på instagram och nu har den kommit in på deras webshop. Vill matcha den med en enkel tisha eller någon mysig stickad tröja och ett par grymma boots. Du hittar den här för 399 kr.
 
Bild från Bikboks instagram.
 

Lace pencil skirt

Skor Nelly, Kjol Gina Tricot, T-shirt Gina Tricot, Halsband Glitter, Väska Bikbok
 
Himla glad över att jag gav den här kjolen en chans och provade den, var helt inställd på att jag inte skulle trivas i den men det visade sig att det nog kommer bli en favorit i garderoben. Kul! 
RSS 2.0