Sweatshirt

Idag har H&M fått in lite nyheter igen men det enda jag fastna för var den här tröjan och hur fin är den inte? Älskar, älskar, älskar den! Perfekt helt enkelt. Den kostar dessutom bara 179 kr men som jag sa igår, här sparas varenda krona så det är bara att hålla fingrarna i styr och inte klicka hem något. Men du hittar den här

Testing, testing

Den här våren ska jag läsa en fotokurs och har fått låna Peters brors systemkamera så håller på och testar lite nu medans jag kollar på SATC. Måste säga att det är svårt att hålla reda på alla siffror... Men kommer förhoppnningsvis lära mig det där snart. Så kommer ni kanske få bättre bilder här på bloggen med. Hur som helst älskar jag mina leopardisar, myser omkring i dom hela dagarna :) Dom åker verkligen på så fort jag kommer innanför dörren, hehe! Men vi hörs snart igen! 

Weekday online

Imorse kom nyheten - Weekday har öppnat webbshop! Det var på tiden eller hur? :) Äntligen säger jag! Här ovan ser ni också mina favoriter som finns i shopen. Tyvärr, måste jag spara varenda krona just nu (ska på en liten resa senare i vår) så det blev inga klick för mig men för dig som inte behöver det, hittar du webbshopen här
 
Idag har jag varit iväg på ett träningspass på förmiddagen och sen har jag varit i skolan hela dagen men nu är jag "ledig" resten av veckan så blir nog lite bättre uppdatering kommande dagar :) Hörs!

Sno stilen av... Scarlett Johansson

Topp Bikbok, Byxor H&M, Läppstift Gina Tricot, Örhängen H&M, Skor Nelly
 
Idag snor vi stilen av vackra Scarlett Johansson som inspirerar med en väldigt enkel och klassisk look. Tycker den är riktigt fin. Som vanligt hittar du direktlänkar under bilden.

Kvällstips... Dip dye shirt

Ursäkta att det har blivit tomt här hela dagen men har varit i skolan hela dagen och efter blev det direkt hem för att laga mat, äta den och sen snabbt sticka iväg till gymmet för ett box-pass med Gina :) Här får ni i alla fall ett litet kvällstips, hittade nämligen denna söta blus tidigare ikväll och tyckte den var så fin så måste tipsa vidare. Skulle vilja bära den till ett par supertajta svarta jeans och ett par boots eller klackar. Du hittar den här för 260 kr. 

Join the Army

1. Jacka Gina Tricot, 2. Skjorta H&M, 3. Pumps Nelly, 4. Stövletter H&M, 6. Armband Bikbok, 7. Keps Bikbok, 8. Armband Bikbok, 9. Skjorta H&M, 10. Linne Bikbok, 11. Blus H&M, 12. Skjorta Lindex, 13. T-shirt H&M, 14. Jacka Gina Tricot, 15. Jacka H&M, 16. Blus Gina Tricot, 17. Jeans Lindex, 18. Väst H&M, 19. Tröja H&M
 
Tänkte att jag kunde fortsätta göra såhär stora kollage med vårens olika trender, precis som jag gjorde med Black & White, där jag tar ut mina favoriter som finns i butik just nu. Denna gång tar jag upp army-trenden som hänger i sig, jag har alltid och kommer alltid älska det här. Har flera gröna jackor som har fått följa med år efter år. I år vill jag matcha det med ljusa, skira tyger och vitt virkat. Men gärna också med rött och aztec-mönster Vad tycker du om den här trenden? :) Du hittar direktlänkar under bilden. 
 
Nu ska jag sticka iväg på ett träningspass och sen går jag till skolan för plugg och föreläsning. Hoppas alla får en bra dag, hörs!

Veckans snyggaste v. 4

Veckans snyggaste består av detta:
1. Älskar allt som Issue 1.3 kommer med och deras underklädesdel är inget undantag. Den här toppen fick Nelly in i veckan med flera andra fina men det här är favoriten, så fin! Du hittar den här för 199 kr.
2. Hur snyggt är inte det här linnet då? Så snyggt draperat och så enkelt men så fint. En perfekt partytopp! Skulle vilja bära den med ett par supertajta byxor och ett par vassa klackar. Du hittar det här för 249 kr.
3. Idavendela är en av mina favoritbloggare och den här veckan har hon bland annat levererat denna fina outfit. Älskar, älskar det här nätlinnet som hon låter sticka fram som en snygg detalj. Ville ha detsamma så letade efter linnet på Gina i fredags men det fanns inte här i Borlänge :( Men det går ju klicka hem så ska nog ta och göra det, vill du göra detsamma så hittar du det här för 149 kr
 
Har precis nyligen kommit hem till Borlänge igen efter att ha spenderat helgen hemma i Gusum och Viken. Hade en riktigt bra helg med 60-årsfest och mys :) Nu ska jag slappa och läsa bloggar, hörs!

& Other Stories

Under tre års tid har H&M utvecklat deras nya satsning, & Other Stories. Man tänkte först att det skulle bli ett skönhetsmärke men så ombestämde man sig och ville hellre skapa en hel look, en helhet. så deras koncept består av massor av accessoarer, makeup, kläder och hudvård och priserna kommer ligga mellan 50 kr och 3000 kr. Bilderna är via Damernas Värld där du även kan läsa mer om nyheten. Jag tycker det ser riktigt fint ut och skulle gärna ha den där väskan, solglasögonen och skinnjackan i min ägo :)

Dagens tips... Global Stripe Shirt

Har ju redan tipsat om en massa randiga plagg i ett stort kollage men det fortsätter att strömma in en massa fint, bland annat denna fina som endast kostar 149 kr! Riktigt snyggt att matcha som på bilden med ett par svarta skinnbrallor och ett par klackar. Du hittar den här
 
Psst! Har sett att Gina Tricot kommer få in en massa randiga plagg också, bland annat ett par snygga långrandiga byxor. Bäst att hålla ögonen öppna! :)

Remake

Gina Tricot har gjort ett samarbete med Nordisk designskola där studenterna har fått skapa en kollektion med överskottsprodukter. Dom har tagit fram en unik, lyxig kollektion inspirerad av 20-talet. Det kommer finnas klänningar, skor och accessoarer där varje del är helt unik. Den kommer finnas till försäljning under en begränsad tid från och med nu till den 24 januari på Gina Tricot i Stockholm, Götgatan. Den 29 januari kommer den även släppas i Köpenhamn. Dessutom går alla intäkterna till UNICEF. Här hittar du hela lookbooken och här kan du läsa mer. Jag tycker den här kollektionen ser otroligt vacker ut och skulle gärna tänka mig att ha någon av långklänningarna hänga fint här hemma. 
 
Nu ska jag sticka iväg och köra ett indoor walkling-pass tillsammans med Gina och därefter blir det att gå på stan en sväng och titta runt lite och sen hem för att packa lite, det bär nämligen av hemåt den här helgen med. Men vi hörs sen, puss!
RSS 2.0