Face sculptor

 
Det första jag måste säga att det är sjukt obekvämt att visa sig utan smink såhär offentligt även om det bara är en liten bild och jag går ofta utan hemma och i skolan men det här känns inte alls samma (hur töntigt egentligen?). Det andra är att jag absolut inte är en sån som har koll på smink men man kan ju inte missa vad som händer på marknaden och när jag väl blir nyfiken brukar jag passa på att köpa budgetvarianterna först för att testa. Jag snackar alltså om det här med face shaping och testade att köpa Isadoras face sculptor som jag blev glatt överraskad av! Tycker den formar och ljusar upp alldeles lagom och ger härlig färg till kinderna. Använder mig av färgen Cool pink. Har du testat någon liknande produkt? :) 
Postat av: makeupbyelmiira.blogg.se

Jag älskar hur man kan ändra sitt ansikte utan operationer. Har du testat att contour och highlight med concealers? Love it

Svar: Eller hur! Nej, det har jag inte gjort men det funkar bra eller? :)
elin jonsson

2014-10-15 - 17:48:52
WEBSITE: http://makeupbyelmiira.blogg.se/
Postat av: Anna

Spännande produkt! Aldrig sett innan,kör själv med BB cream men det här kanske kunde vara nått? Tycker du är fin som du är och jätte modig som la upp bilden:)

Svar: Visst är det! Jag har själv min vanliga foundation under, kanske skulle skrivit det, och sen formar jag ansiktet med denna puderliknande produkt då :) Funka finfint! Tack!
elin jonsson

2014-10-15 - 18:50:52
Postat av: makeupbyelmiira.blogg.se

Det funkar super när du väl får in tekniken :D Har du kikat in mitt inlägg om dressyourface online kurser. Jag har anmält mig till den och första kursen var om contour och highlight. Ens ögon öppnas upp och man får lära sig ytterligare tekniker :D

Svar: Åh, det måste jag kolla in då! :)
elin jonsson

2014-10-15 - 19:19:24
WEBSITE: http://makeupbyelmiira.blogg.se/
Postat av: makeupbyelmiira.blogg.se

Ja gör det :D Hon berättade hur man formade olika ansiktsformer . Om du undrar över nåt får du gärna skriva så kan jag förklara :)

2014-10-15 - 19:49:15
WEBSITE: http://makeupbyelmiira.blogg.se/
Postat av: Louise - vitmossa

Du var bra mycket finare utan smink i mina ögon.

Svar: Sötis! Tack :)
elin jonsson

2014-10-15 - 23:12:29
WEBSITE: http://vitmossa.blogg.se
Postat av: Robex Lundgren

finna bilder

2014-10-16 - 07:36:08
WEBSITE: http://ghgumman.blogg.se/

LEAVE A COMMENT

NAME
EMAIL
WEBSITE
REMEMBER ME


Trackback