Lindex Extended I

Nu kommer Lindex med ett nytt koncept, Extended, som med en högre modegrad ska bli ett spännande komplement till deras övriga kollektioner. Plaggen är inspirerade av streetstyle i stora europeiska modemetropoler och präglas av enkla snitt och en skarp, modern look. 
 
Den moderiktiga looken i Lindex Extended handlar om att skräddarsy trender efter den verkliga kvinnan, med genomarbetade detaljer och en väl utförd finish. Stilen ska förmedla en positiv energi och en känsla av att både må bra och se bra ut. Det första släppet av Lindex Extended med 10 plagg utgår från en neutral färgskala i svart, grått och crème. Utmärkande detaljer är djupa ringningar i ryggen på både klänningar och toppar och iögonfallande accessoarer. 
 
Lindex Extended kommer att säljas på lindex.com samt i utvalda butiker i Sverige, Norge, Finland, Baltikum och Ryssland och ett första släpp lanseras vecka sex och ett andra släpp vecka 17. Vad tror ni om detta? :) Jag tror det kan bli riktigt grymt. Älskar till exempel topparna högst upp. 

LEAVE A COMMENT

NAME
EMAIL
WEBSITE
REMEMBER ME


Trackback