Veckans snyggaste v. 21

Veckans snyggaste består av:
1. Fastnade för den här direkt när jag såg den på Nelly, så himla snygg verkligen! En perfekt party-topp. Du hittar den här för 199 kr
2. Det är ofta jag glömmer bort att klicka in hos Asos men i veckan har jag gjort det och hittade bland annat den här godbiten. En perfekt tröja att dra på sig när det börjar bli lite kyligt framåt kvällskvisten :) Du hittar den här för 283 kr.
3. Alltså, jag dog lite när jag såg dessa shorts hos söta Angelica! Dom ser verkligen såå grymma ut! Tyvärr har hon inte lagt ut hela outfiten än så vet inte vart dom kommer ifrån men jag hoppas på att ta reda på det snarast. Tror nästan jag måste ha dom här. Här hittar du hennes inlägg.  
 
Idag håller jag på med en massa roliga saker... Eller inte! Jag tvättar, frostar ur frysen och ska plugga ekonomi -.- Men jag ska sätta på lite härlig sommarmusik och öppna fönstren så jag får lite av det härliga vädret. Glöm inte bort att det är Mors dag idag heller! Min mamma fyller dessutom år idag men ska fira henne nästa helg när jag flyttar hem igen för sommaren. Hoppas alla får en fin dag, puss!
 
 
Postat av: Amanda

Grymt snygga shorts!

2013-05-26 - 11:54:44
WEBSITE: http://alotlikeme.blogg.se
Postat av: Elaine

Snygg topp :)

2013-05-27 - 09:05:08
WEBSITE: http://mademoiselleElaine.blogg.se
Postat av: Natalie

Åh älskar tröjan från Asos!

2013-05-27 - 17:33:51
WEBSITE: http://noctis.blogg.se

LEAVE A COMMENT

NAME
EMAIL
WEBSITE
REMEMBER ME


Trackback