Isabel Marant for H&M

Men hur grymt är inte detta samarbete då?! Isabel Marant är ju såå bra! Älskar allt hon gör. Här ovan ser ni bild på Isabel Marant tillsammans med Margareta van den Bosch, kreativ rådgivare på H&M och ett kollage med Isabels plagg som finns att hitta på Net-a-porter just nu. Såhär skriver H&M i pressmeddelandet:
 
"H&M har glädjen att presentera höstens designsamarbete med den parisiska designern Isabel Marant. Med sin feminina och avslappnade stil har Isabel både definierat den chica Pariskvinnan och revolutionerat modevärlden. Hennes design är en blandning av rockig elegans med en bohemisk fransk touch. För H&M kommer Isabel Marant att skapa en kollektion full av personliga favoriter som hon själv älskar att bära. Den 14 november 2013 finns kollektionen i cirka 250 butiker världen över och online, med kläder och accessoarer för både dam och ungdom. För första gången kommer Isabel Marant dessutom att skapa en kollektion för män.
 

”Jag är smickrad över det här samarbetet. H&M arbetar bara med de allra bästa, så det är verkligen en ära att bli tillfrågad. När jag designar försöker jag skapa plagg som kvinnor verkligen vill bära i sin vardag. Stilen känns väldigt parisiskt: att klä upp sig, utan alltför mycket ansträngning och ändå se elegant och sexig ut. Kollektionen genomsyras av den här sortens enkelhet och nonchalans. Alla plagg kan matchas med varandra – det är bara att följa magkänslan. För mig är mode framför allt en fråga om personlighet”, säger Isabel Marant.

 

”Vi är otroligt glada över att ha Isabel Marant som gästdesigner på H&M. Hennes urbant avslappnade design och hennes sätt att blanda olika stilelement gör att hon känns väldigt modern. Hon har en osviklig känsla för detaljer och en sällsynt förmåga att skapa plagg som folk verkligen vill bära. Vi är övertygade om att H&M:s kunder kommer att gilla den här kollektionen”, säger Margareta van den Bosch, kreativ rådgivare på H&M."

 

Vad tror du om detta samarbete? Flipp eller flopp? :)

Postat av: Helen

SÅ underbart :) Älskar marants kläder :)

2013-06-11 - 20:42:04
WEBSITE: http://Heleeens.bubbleroom.se
Postat av: Amanda

Kommer bli GRYMT! ser nästan fram emot hösten nu!

2013-06-12 - 16:51:05
WEBSITE: http://alotlikeme.blogg.se

LEAVE A COMMENT

NAME
EMAIL
WEBSITE
REMEMBER ME


Trackback