Veckans snyggaste v. 4

Veckans snyggaste består av detta:
1. Älskar allt som Issue 1.3 kommer med och deras underklädesdel är inget undantag. Den här toppen fick Nelly in i veckan med flera andra fina men det här är favoriten, så fin! Du hittar den här för 199 kr.
2. Hur snyggt är inte det här linnet då? Så snyggt draperat och så enkelt men så fint. En perfekt partytopp! Skulle vilja bära den med ett par supertajta byxor och ett par vassa klackar. Du hittar det här för 249 kr.
3. Idavendela är en av mina favoritbloggare och den här veckan har hon bland annat levererat denna fina outfit. Älskar, älskar det här nätlinnet som hon låter sticka fram som en snygg detalj. Ville ha detsamma så letade efter linnet på Gina i fredags men det fanns inte här i Borlänge :( Men det går ju klicka hem så ska nog ta och göra det, vill du göra detsamma så hittar du det här för 149 kr
 
Har precis nyligen kommit hem till Borlänge igen efter att ha spenderat helgen hemma i Gusum och Viken. Hade en riktigt bra helg med 60-årsfest och mys :) Nu ska jag slappa och läsa bloggar, hörs!
Postat av: Linda

Snyggt Linnet blev min favorit och Idavendela levererar!

blogg.inspo.nu

2013-01-28 - 02:34:35
WEBSITE: http://blogg.inspo.nu
Postat av: julia

Nätlinnet klickas hem direkt!!

2013-01-28 - 20:55:11
WEBSITE: http://byjulia.se
Postat av: ida cederberg

Vilken fin och inspirerande blogg du har, gillar din stil.

2013-01-29 - 09:01:02
WEBSITE: http://idacederberg.wordpress.com

LEAVE A COMMENT

NAME
EMAIL
WEBSITE
REMEMBER ME


Trackback