Veckans snyggaste v. 25

Veckans snyggaste består av:
1. Gina Tricot fick i veckan in dessa coola jeans. Gillar att dom har slagit ihop två trender i en, boyfriend-modellen och dip dye. Snyggt att ha till både converse och klackar och tillsammans med ett enkelt linne och kanske en kavaj för att göra det lite mer dressad. Frågan är bara om dom sitter bra.. Får väl se om man hittar dom i butik så man prova dom. Du hittar dom här för 399 kr.
2. Victoria Törngren fick i veckan hem dessa snygga halsband och jag älskar både det stora och det lilla, lite coolt att ha dom tillsammans med. Dock vet jag inte vart dom kommer ifrån.. Får försöka söka runt lite mer! Här hittar du Victorias inlägg om dessa halsband.
3. Älskar denna snygga t-shirt från Topshop, har börjat gilla dom här lite galna mönsterna (heter det så..?) mer och mer. Tror den skulle göra sig riktigt snygg till en slapp outfit med ett par slitna jeansshorts, converse och en tygkasse men också till jeans, klackar och kavaj. Du hittar den här för cirka 180 kr.
 
Förlåt för att detta kommer upp så sent men har haft problem med blogg.se hela kvällen + att mitt photoshop håller på och segar så jag blir tokig.. :S

LEAVE A COMMENT

NAME
EMAIL
WEBSITE
REMEMBER ME


Trackback