Helgen

Hej på er! Ligger just nu i sängen hemma i Borlänge och ska snart sova. Kom hem för ett tag sen bara. Blev visst inget bloggande i helgen men ville ju passa på att umgås med mina nära :) Här nedan (tror jag det blir när jag bloggar från mobilen.. Hehe) ser ni en bild på mig och min gullunge, vi hade superkul i lördags! Men iaf, jag fixar Veckans snyggaste imorn istället, godnatt!

Kuddar

Klickade hem några kuddar från H&M idag som jag tror kommer passa perfekt till våran nya soffa som vi beställde häromdagen :) Allt går verkligen i svart, vitt, grått och grönt här hemma.. Haha! Men är det favoritfärgerna så är det. Här hittar du alla kuddar från H&M.

Partytime at Lindex

Lindex partykollektion för säsongen har spännande influenser av både barock och art deco, med rockiga inslag. Viktiga ingredienser är rikliga dekorationer, brokad och jaquard. Färgerna går främst i svart och off-white, med inslag av guld, rött och leopardprint. Lindex Newsroom. Kollektionen når butikerna och online under Oktober.

Hemåt

Hej på er! Gick upp tidigt idag för att bland annat plugga lite men det gick visst inte så bra.. Fastnade framför Sex and the City, haha. Aaja, idag kommer jag & Peter åka hem till Östergötland så kommer nog bli lite tomt här i helgen fast jag kommer ta med mig datorn så vi får se hur det går. Har dock förberett några inlägg som kommer komma upp idag. Nu ska jag klä på mig och dra mot skolan, puss!

H&M news

H&M fyllde på med nytt idag igen och med en massa fint, bland annat en hel del av det som jag bloggade om häromdagen men det valde jag inte att ta med här utan några av dom andra fina nyheterna. Favoriterna är bältet och den korta klänningen, hur fint som helst tycker jag. Här hittar du alla nyheter.
 
Nu ska jag plugga i pauserna mellan mina favoritprogram som går idag. Imorgon kommer jag nog ha lite fullt upp tror jag, kommer vara i skolan hela dagen och sen kommer jag & Peter sätta oss i bilen för att åka hem mot Gusum och Valdemarsvik över helgen. Vilket betyder mer än 4 timmar i bilen.. Men tar med mig datorn så vi hörs i helgen, puss!

Fyndet

Detta var det enda jag fick med mig hem från min & Linneas lilla shoppingtur igår men visst är den fin? Dock fanns det inget lock till men sen kom jag på att det bara var bra eftersom då hade jag nog använt den som den ska användas, som en kaffeburk, och då hade den ju bra stått i skåpet medans nu får ta stå framme och se fin ut :) Jag stoppade mina värmeljus där i nu men funderar på att hitta någon blomma som kan passa till så får den agera kruka istället, får se hur det blir. En guldpeng fick jag ge för den.

Frukost

Hej på er! Sitter just nu och smaskar i mig frukost som ni kan se här ovanför. Är lite smått stressad för ska alldeles strax börja gå till skolan men jag är inte alls klar för det egentligen.. Men får helt enkelt snabba mig på, hörs sen!

Ta till vara

Godmorgon på er! Idag var jag uppe med tuppen då jag & Linnea ska på en lite second hand-runda igen så var tvungen att åka med Peter till jobbet så jag kunde få med mig bilen. Vi ska iaf först och främst till en butik som heter Ta till vara, Linnea prata om att dom hade mycket fina stolar där och det är bland annat det jag är ute efter. Högsta drömmen är att hitta något sånthär men vi får väl se vad jag hittar och om jag hittar något. Här får ni en liten sneakpeak på dagens med men vi hörs sen!

Bikbok Webshop

Äntligen har Bikboks nya webshop lanserat, igen.. Det blev ju sådant tryck på den sist så dom blev tvugna att bygga om den läste jag någonstans :) Har inte hunnit klicka runt så mycket men ska göra det nu. Kolla in den här du med

Hey Cowboy!

H&M kommer få in en massa fint i höst och här ovan ser ni lite av det. Väldigt mycket cowboy- och westernkänsla och jag gillar det! Mina favoriter ser ni med det lilla hjärtat, älskar speciellt den ärmlösa skjortan högst upp och skorna. Så, så fint! Här kan du hitta fler nyheter som kommer komma in
RSS 2.0