Hart


Jessica Hart. Jag vill ha DEN skinnjackan!

Hej på er! Hemma och nyduschad nu efter sista dagen på praktiken och en timmes träningspass. Ska se om jag hittar något att käka och så blir det mat på tv:n, Halv åtta hos mig och Sveriges Mästerkock :)

Dagens tips.. Lola Case


Andvänd den som spegel, sminkväska, partyclutch.. Vad som helst! :) Denna får bli dagens tips, skulle bli jättefin till en helsvart partyoutfit. Annars skulle jag nog vilja använda den som en sminkväska, har man ju alltid spegel med sig också! Nu måste jag springa till bussen här, ner och träna och sen hem.. Precis som vanligt! Så vi hörs hemma sen :)

Hair inspiration


Imorgon har jag tid för klippning och färgning så har letat upp lite härlig hårinspiration :) Har inte riktigt bestämt mig vad jag ska göra ännu men det låtar åt att ha kvar det här riktigt blonda och klippa lite kortare. Men jag kan ju ändra mig, vi får se vad som händer helt enkelt!

3 mjukisar


Alexandrastyle, Topshop, Bikbok, Selected Femme

Nu måste jag springa till bussen här, ska ner och träna först innan jag åker hem men vi hörs nog ikväll då :)

Dagens klädsel




Skor Skopunkten, Byxor H&M, Tröja Gekås, Klocka Gekås

Idag är jag i ett med alla väggubbar där ute, haha! ;) Tror inte jag riktigt har visat dom här byxorna här i bloggen än men här är dom iaf, försökte klä ner dom lite med en enkel svart tröja och bara klockan som accessoar.

Nyheter hos H&M


H&M har fyllt på med lite nyheter och här ovan ser ni några av dom :) Riktigt fina grejer tycker jag, gillar den blommiga skjortan och den söta klänningen! Här kan du se fler nyheter.

Dagens klädsel




Skor Skopunkten, Jeans Cubus, T-shirt H&M, Tröja New Yorker

Det är såhär jag ser ut om dagarna när jag inte har en aning om vad jag sätta på mig på morgonen, jeans och en stickad tröja. Alltid :) Lunch nu då, längtar tills dagen är slut så jag får åka ner och träna. Trodde inte jag skulle vara sugen på träning idag efter gårdagens två pass men det är jag! Vilket är bra förstås :)

Dagens


Detta har jag på mig idag och hann ta bilder imorse med när jag har det på mig så det kommer upp lite senare sen när jag har tid. Sitter på praktiken just nu och ska precis börja. Så hörs sen, puss!

Sommarmode från Indiska


Det är ju ett tag kvar till sommaren men redan nu har Indiska släppt lite bilder från deras sommarkollektion som ni ser här ovan. Massa härliga looks som får oss att längta efter sommaren ännu mera :) Jag gillar det! Bilder via Damernas Värld.

Veckans snyggaste v. 8


Veckans snyggaste består av detta:
1. Victorias snygga arm med en massa armband som hon fyndat på Cubus och Bikbok. Älskar verkligen detta, en massa armband blandat med en snygg klocka.
2. Gillar verkligen denna topp, den skulle vara grym i sommar för att ha under tunna vita linnen. Billig är den dessutom, du får den för 69 kronor och du hittar den här. Den finns också i andra fina färger.
3. Nelly fick in en riktigt grym skjorta i veckan och du ser den här. Är ju lite galen i jeans just nu så den här blev genast en "vill ha". Älskar hur dom har matchat den med. Den hittar du här för 449 kronor.
RSS 2.0