Rom, Italien

Tidigt imorgonbitti tar vi bilen till Arlanda för att resa till Rom som mitt hjärta gav mig i födelsedagspresent. Det ska bli så otroligt härligt verkligen! Vill bara gå runt och titta på allt fint, sitta på härliga restauranger och äta massor av god mat och dricka gott vin. Lär inte bli något bloggande i helgen men ska försöka uppdatera på instagram (@ejjson) och så hörs vi på tisdag när vi kommer hem igen, hoppas ni får det fint här hemma! 

Spara eller Slösa... Malene Birger bag

Nu är inte Malene Birgers väskor suuuperdyra som vissa andra designväskor men tycker ändå det kan vara värt att visa att det finns ett ännu billigare alternativ. Gina Tricot har nämligen fått in ett par väskor som påminner väldigt mycket om just dom populära väskorna från By Malene Birger. Vilket väljer du, spara eller slösa? :) Här hittar du clutchen från Malene Birger för 599 kr och handväskan här för 995 kr, och här hittar du clutchen från Gina Tricot för 149 kr och handväskan här för 299 kr.
 

Sno stilen av... Chrissy Teigen

Skjorta Topshop, Jeans Nelly, Väska Asos, Skor Nelly
 
Den här veckan snor i stilen av den supersnygga modellen Chrissy Teigen som inspirerar med en riktigt härlig look. Blått på blått funkar alltid enligt mig och speciellt när man matchar med bruna eller beiga detaljer. Som vanligt hittar direktlänkar under bilden. 

Retro watch

Dagens tips får bli denna snygga klocka som Nelly har fått in. Klassisk, enkel och stilren :) Favoriten är helt klart den vita, eller den bruna... Eh ja, supersnygga helt enkelt! Du hittar den här för 299 kr

Nyheter hos Gina Tricot

Gina Tricot har fått in en hel del fint på senaste tiden och här ser ni mycket av det som har blivit mina personliga favoriter. Gillar verkligen allt och vill typ bära allt tillsammans med, hehe! Älskar det rosa mot det svarta och det beiga och det randiga... Himla tjusigt helt enkelt! Gillar du det du ser? :) Här hittar du alla deras nyheter

Sommar och sol

Åkte direkt ut och badade efter jobbet idag, Peter kom och hämtade mig med båten så åkte vi ut till Ängsviken. Otroligt härligt och mysigt! Och en glassbild från i fredags med i Vimmerby efter en dag på Astrid Lindgrens värld. Nu blir det mat från Hamnkrogen här i Valdemarsvik och sen lite mer fix med inlägg hit tänkte jag så vi hörs snart igen, puss! 

H&M news

H&M har fått in en hel del fint och här ovanför ser ni lite av nyheterna, och en hel del fina skor har dom fått in men bara två kom med i kollaget. Annars älskar jag den randiga tröjan, shortsen och kjolen... Allt helt enkelt, hehe! Här hittar du alla nyheter

Stylecouncil

Hej! Tiden bara rinner iväg för mig här men nu har jag lite tid över som jag tänkte lägga på bloggen :) Tänkte börja med att berätta att ni nu hittar en liten intervju med mig och om mina kollage på Stylecouncil, det är en tjänst där bloggare kan starta sina egna butiker och tagga produkter i sina bilder. Dom har också nyligen startat ett samarbete med blogg.se så du som bloggar här hittar du mer information på din startsida, under knappen "Tipser". Här hittar du intervjun

Ny färg

Nu är det dock lite mer än en vecka sen jag färgade håret men färgen sitter i bra och jag blev himla nöjd :) Brunt med en stänk av rött som går över i ljust, nästa gång vill jag ta i mer så det blir ännu lite rödare och ljusare. Tänk att jag gick helblond i så många år, det här känns mycket roligare! 

Sno stilen av... Angelica Blick

Linne Mango, Shorts H&M, Trench Vero Moda, Solglasögon Monki, Skor Topshop
 
Den här veckan snor vi en enkel look av Angelica Blick, den tjejen är ju alltid inspirerande och här gillar jag verkligen trenchen och tofflorna. Som vanligt hittar du direktlänkar under bilden. 
RSS 2.0