Singoalla top

 
Som jag skrev i inlägget nedan så är Singoalla-toppen riktigt het just nu och jag kan inte annat än att hålla med, tycker det är superfint och känns riktigt somrigt. Här har jag samlat tretton stycken som finns att klicka hem hos kedjorna just nu. Vad tycker du om denna sortens topp? :) 

Veckans snyggaste v. 13

Veckans snyggaste består av: 
1. Singoalla-toppar är en stor trend just nu och jag inte annat än att hålla med om det är superfint. Den här fick Gina Tricot in i veckan som jag tycker ser supersöt ut, enkel men behöver inte heller vara mer avancerad. Finns i fler färger. Du hittar den här för 199 kr.
2. Hetaste och även min favoritfärg just nu är definitivt ljusblått så inte så konstigt att man föll som en fura för den här godingen. Finns i flera utföranden och du hittar den här för 299 kr
3. Nu börjar det verkligen ramla in hur många fina slip on´s som helst men jag fastnade lite extra för dessa med blå rosor på den här veckan. Du hittar dom här för ca 200 kr.  

Glittrig ananas

Igår var jag en sväng på Kupolen för att köpa present till Peter som fyller år på söndag men jag fick även med mig något till mig nämligen den hur ursöta t-shirten som jag hitta på Bikbok för ynka 49 kr. Vilket kap! Tyvärr verkar den inte finnas online. Nu ska jag sticka och skriva den där tentan, önska mig lycka till! 

Våffelfest

Tenta imorgon... Ingen aning om hur det kommer gå faktiskt! Det dumma är att jag har börjat gilla att inte plugga så mycket till tentor för att sen gå och göra den men kugga för då vet jag ungefär hur den kommer se ut så då vet jag hur jag ska plugga och så gör jag omtenta istället. Är det hur dumt som helst? Känns som det borde vara det... Hur som helst så hade jag Gina & Linnea över igår och vi hade våffelfest med tentaplugg :) Hur mysigt och gott som helst blev det! 

Sno stilen av... Selena Gomez

Jacka H&M, Jumpsuit Nelly, Solglasögon Gina Tricot, Väska H&M, Skor Nelly
 
Hej! Det är ganska fullt upp med plugg den här veckan så kan bli tomt, som igår, men gick upp lite extra tidigt idag och passade på att fixa ihop veckans "Sno stilen av"-inlägg. Och den här veckan snor vi alltså stilen av söta Selena Gomez som tuffar till den söta jumpsuiten tillsammans med vassa klackar och skinnjacka. Som vanligt hittar du direktlänkar under bilden. 

Veckans snyggaste v. 12

Veckans snyggaste består av: 
1. Fastnade direkt för den här blusen när jag såg den på Bikbok´s instagram. Lite Hunkydory feeling på den! Jag vill bära den till ljusa jeans och solbrun hy. Du hittar den här för 249 kr
2. Är det ett mönster jag vill bära i vår och sommar så är det palmtryck! Tycker det är grymt snyggt och man får verkligen sommarkänslor av det tycker jag. Här har vi en klänning med ganska dovt tryck också och det gillar jag. Tänk att bära den här till ett par söta, bruna och enkla sandaler i sommar, urfint! Du hittar den här för 349,95 kr.
3. Jag börjar faktiskt bli mer och mer sugen på att haka på trenden med dessa klassiska tofflor och speciellt när jag såg dessa i ett zebramönster. Kan nog bli riktigt snygga till ett par ljusa boyfriendjeans. Du hittar dom här för 269 kr. 

Myshelg

Hej på er! Har ni haft en fin helg? :) Jag har haft en ganska perfekt helg måste jag säga, lugn och skön. Åkte också på utmaningen som snurrar omkring på instagram nu, att ta fem vardagsbilder under fem dagar, så har varit lite duktig att och tagit lite bilder så tänkte att jag kunde dela med mig av det här med. I fredags hade vi en liten tjejkväll med tacos och vin, hur trevligt som helst! Jag blev också överlycklig av att jag hitta en Coca-cola i perfekt storlek, haha! Lördags gick jag till skolan i mina nya favoritskor för plugg med tjejerna och idag har jag bakat scones till frukost. Myshelg helt enkelt! Nu ska jag ta tag i dagen och sticka och handla och lite andra tråkiga saker men Veckans snyggaste kommer upp sen, puss! 

H&M Conscious exclusive collection

Här ser ni ett tjuvkik från årets Conscious collection från H&M som är deras årliga satsning på hållbart mode där de visar att hållbarhet kan gå hand i hand tillsammans med ekologiska material och kreativ design. I år har dem även valt att ta in två nya material som är ekologist producerat läder och siden. Just dessa bilder är från "exclusive"-delen som i år är inspirerad av flamenco och det bohemiska. Kollektionen släpps i utvalda butiker och online den 10 april. 
 
Jag tycker det här ser lika fantastiskt ut som det brukar göra varje år, kanske snäppet vassare till och med! Och jag tror att alla ni som ska på bal, ta studenten eller ska gå på bröllop kan hitta fantastiska outfits till det i den här kollektionen. Vad tycker du om årets Conscious Exclusive? :) 
 
Källor, Damernas Värld och H&M Press

Dagens tips... Vera blus

Dagens tips får lätt bli den här urfina singoallatoppen från Bikbok. Tycker det är så himla fint med dessa toppar och de passar till det mesta, lika bra till skinnbrallor som till jeansshorts och hatt på sommaren. Jag är själv väldigt sugen på den vita men jag kan inte bestämma mig om jag får handla just nu eller inte... Hehe! Du hittar i vilket fall här för 249 kr.
 
Bild från instgram, bikboknkpg.

Bikbok Lookbook Spring 2014

Lite härlig vårinspiration från Bikbok´s SS14 lookbook. Jag totalt älskar första looken högst upp med den fantastiska kjolen! Du hittar hela här. Nu har jag ett till inlägg på gång så vi hörs snart igen, puss! 
 
RSS 2.0