Jag kommer tillbaka

Tänkte bara titta in och säga att jag lever men jag har så otroligt mycket plugg just nu.. Inlämningsuppgift, en hemtenta, en annan tenta.. Men efter den här veckan kommer det bli lite lugnare igen så då kommer jag tillbaka :) ha det bra sålänge, puss!

Bild från förut idag på väg till skolan, vi har fått så otroligt mycket snö och det har inte slutat än!

Gina Tricot Exclusive Collection

I vinter släpper Gina Tricot sin fjärde festkollektion som går under namnet Exclusive Collection och här ovan ser ett par smakbitar från den. Som vanligt kommer kollektionen vara lite dyrare än vanligt men av en mycket bättre kvalitét. Den 20 december är datumet satt, då släpps kollektionen online och i utvalda butiker. Min favoriter är den lilla söta klänningen längst till höger som jag tycker skulle bli perfekt till nyårsafton fast det skulle ju dom två andra klänningarna också göra och sen gillar jag även den där väskan.
 
Bilder via Damernas Värld

Sno stilen av.. Karolina Kurkova

Skjorta H&M, Jacka Luisaviaroma, Skor Nelly, Byxor H&M
 
Karolina Kurkova är inte bara snygg på catwalken utan i det vardagliga livet också och den här veckan snor vi stilen av henne. Hon inspirerar med en svart och vit outfit som känns väldigt klassisk och stilren tycker jag. Du hittar som vanligt direktlänkar under bilden. 

PUSS!

Sitter just nu och myser i våran nya soffa som vi hämtade och baxade upp till lägenheten förut idag, så otroligt skönt att ha en ordentlig soffa! Innan har vi ju haft en liten tvåsits soffa (i mörkgrönt "läder" dessutom -.-) som Peter fick gratis av ett par vänner i Skövde och nu får den åka iväg till en klasskompis till mig som ville ha den, den soffan kommer ha sett hela världen! Nu tänkte jag fixa veckans Sno stilen av.. -inlägg och sen bara mysa vidare, hörs sen!

Veckans snyggaste v. 42

Veckans snyggaste består av detta:
1. Hur snygg är inte denna tröja då? Paljetter på en collegetröja är ju faktiskt genialt. Jag skulle vilja bära den till ett par vanliga jeans och ett par loafers tror jag.. Men det skulle ju vara riktigt snyggt med ett par klackar eller ett par boots också. Går både att klä upp och klä ner. Du hittar den här för ca 400 kr
2. Skulle gärna vilja köpa något nytt bälte, jag har ett som jag använder hela tiden och det börjar faktiskt bli lite väl slitet. Gillar verkligen detta som Nelly fick in i veckan, enkelt men snyggt. Det tål att tänkas på! Du hittar det är för 249 kr.
3. Angelica Blick. Denna bild fick mig att tappa andan, hur kan man vara såhär snygg? Helt otroligt. Den här bilden har en sådan mäktig känsla dessutom. Vet inte vad jag kan säga mer, grymt mäktig helt enkelt. Här hittar du fler bilder.

October Mood

Åh, vad jag älskar Ginas senaste lookbook! Så himla många fina looks och plagg. Mina absoluta favorter är dom två högst upp och den till höger tycker jag är den perfekta höstoutfiten; ett otroligt mysig, stickad tröja över en tight kjol och sen ett par snygga boots till. Grymt! Sen älskar jag det där bältet och den t-shirten längst ner ser väldigt fin ut också, ska absolut gå och kolla på allt detta i butik. Här hittar du hela lookbooken
 
Nu ska jag mumsa på lite glass och mysa ner framför Halv åtta hos mig samtidigt som jag bläddrar i senaste och som tyvärr är det sista numret av Chic. Åh, min absoluta favorittidning någonsin! VARÖFÖR?! Det är med sorg i hjärtat jag säger hejdå! Okej, lite överdrivet kanske men fan vad jag kommer sakna den! 

H&M news

Som vanligt på torsdagar har H&M fyllt på med lite nytt fast den här gången var det bara några enstaka plagg och inget jag direkt fastna för men halsbandet är nog favoriten bland dessa. Här hittar du alla nyheter

Borta

Blev visst borta här ifrån i nästan två dagar men vi hade en rapport som skulle in tills imorgon så vi har jobbat sönder oss med den både igår och idag. Måste säga att det är svårt att kombinera plugget med bloggandet, båda tar så otroligt mycket tid så något måste falla bort och då blir det ju tyvärr bloggandet. Det får nog helt enkelt bli så att jag bloggar när jag kan men jag kommer absolut inte sluta för jag älskar det :) Hörs snart igen!

Misse

Bloggade ju om detta urgulliga skal igår och idag fick ett följa med mig hem :) Nu fattas bara ett svart skal med djävulshorn.. Har bara hittat rött, blått och grönt än sålänge och det vill jag inte ha, svart ska det vara! Men nu blir det en dusch och sen tv-mys, hörs imorn!

After workout snack

Äter just nu lite detta hör ovan framför Äntligen hemma efter att ha varit på ett spinningpass :) Känns väldigt bra! Snart ska jag visa vad som fick följa med mig hem idag.. 
RSS 2.0