Fint hos.. Lindex

 
Lindex har fått in lite fint och här ser ni några av mina favoriter. Favoriten är bland annat den lilla väskan, så himla fin! Skulle bli perfekt nu i sommar tycker jag, till alla sommarfester. Älskar dessa färger med, krispigt vitt tillsammans med vinrött känns väldigt härligt och det vill jag köra på i höst. Du hittar alla nyheter här.

30 juni 2012

 
Godmorgon på er! Har nyligen gått upp och ska snart börja fixa mig för dagen. Idag ska jag till Göteborg för att gå på dop (eh ja, det är dax för det igen.. haha!), det är Peters brors lilla tjejja som ska döpas :) Ska bli supermysigt och träffa Peter igen med och dessutom få sova på hotell så jag hoppas vi får lite tid över till varandra. Speciellt eftersom jag fyller år på söndag, hihi! Tyvärr så måste jag åka hem tidigt på söndag för jag jobbar på kvällen men lite tid ska vi väl försöka hitta ♥ Har hunnit förbereda lite inlägg så det kommer inte bli helt tomt här men annars hörs vi nog inte förns på måndag faktiskt, kommer nog bli fullt upp så tar inte ens med mig datorn. Hoppas alla får en fin helg!

Dagens tips.. Evelina Top

Snygga t-shirtar från Gina Tricot, älskar att dom ser lite slitna ut. Favoriten är den som ut att vara i jeanstyg, så jäkla snygg! Så dessa får bli dagens tips, för dom är inte bara snygga dom är billiga också. För ynka 149 kr får du en och du hittar dom här.

Vilas höstmode 2012

"Det danska klädmärket Vila presenterar nu sin kommande höstkollektion som tar avstamp i självförtroende. Vila – som står för elegans och mode till bra pris – prickar in flera av höstens trender: transparent, avklädd spets, mönster, guldnyanser, slaglösa kappor och delvis pälsade kreationer." Damernas Värld.
 
Älskar dessa bilder, tycker dom är helt fantastiska! Även fast jag inte riktigt än har börjat längta till hösten.. ;)

Astrid Lindgrens Värld

Godmorgon på er! Idag ska jag, mamma & pappa åka till Astrid Lindgrens Värld tillsammans med min faster och min gullunge Judith :) Sist jag var där var två år sen (trodde bara det var ett år sen, vart tar tiden vägen?!) och då var jag där med Christine och hennes barn och vi hade riktigt kul så det kommer bli minst lika kul idag. Har förberett lite inlägg som kommer upp under dagen och så hörs vi ikväll när vi kommer hem igen, ha en bra dag allihopa!

Kvällens

Skor Åhlens, Jeans H&M, Bälte Vero Moda, Skjorta H&M
 
Såhär såg jag ur ikväll när jag var på aw med Christine, väldigt enkelt men det är ju det jag trivs bäst med. Nu ska jag till ta en glas vin med mina föräldrar och mysa lite. Imorgon kommer vi åka till Astrid Lindgrens Värld tillsammans med Ingela & Judith :D Ska bli så roligt! Men vi hörs imorn, ha en bra kväll!

After work

Direkt efter jobbet åkte jag hem och bytte om för att sen åka ner till Viken och träffa Christine för en liten after work :) Riktigt trevligt! Var så länge sen sist. Vi satte oss på Davidsson och tog ett glas vin och lite att äta och så avsluta vi det hela med en glass, inte helt dumt! Hoppas det blir snart igen ♥
 
Snart kommer kvällens outfit upp, så håll utkik! ;)

White dresses

Blake Dress, Rosie Dress, Donna Dress
 
Just nu är jag så himla sugen på vita och söta klänningar att ha tillsammans med grova kängor och stickade tröjor. Tycker det är så himla snyggt och coolt. Här är tre favoriter från Jeane Blush/Nelly som alla kostar 399 kr. Min största favorit är, som ni säker ser, den i mitten. Så himla fin! Du hittar direktlänkar under bilden som vanligt.

28 juni 2012

Godmorgon på er! Har precis gjort mig klar för dagen här och nu ska jag alldeles strax åka och jobba. Det är min enda plan idag.. Annars ska jag nog bara hoppas på att solen är kvar när jag kommer hem så jag kan lägga mig ute med min bok :) Har i vilket fall förberett ett inlägg som kommer upp runt halv ett så titta in då igen, ha en bra dag!
 
Bilder via Elin Wahlbergs tumblr och Shopalicious.

Day to Night.. The short front, long back skirt

 
DAY: Kjol Topshop, Linne Topshop, Kängor Primeboots/Nelly, Tygkasse Kandee, Keps Bikbok
NIGHT: Kjol Topshop, Bustier Arkclothing, Skor Nelly, Väska Nelly, Armband Asos, Klocka Nelly, Ring Asos
 
Förra veckan bad söta ... mig om att ta upp den svarta "kort fram, lång bak-kjolen" här i ett Day to Night-inlägg och det tyckte jag passade jättebra. På dagen skulle jag vilja klä ner den med ett par kängor, ett snyggt men enkelt linne, en grym tygkasse och den svarta skinnkepsen som pricken över i. Skulle gärna kunna tänka mig ett par svarta låga converse till med. På kvällen skulle jag gärna matcha den med en tuff och snygg bustier, ett par snygga klackar, en grym clutch och sen några snygga smycken. Har ni något önskemål inför nästa vecka? :)
RSS 2.0