ålandsresa

vi hade riktigt kul på ålandsresan! bilderna får tala:


haha aa, kul hade vi :P

idag skulle vi ha åkt ut på isen hemma hos min moster men när vi gick upp och såg att det var 25 minusgrader ute blev vi inte lika sugna längre så om två veckor ska vi se om det är lite varmare så vi kan åka ut då :)
ikväll blir det utgång i viken :D tror nog det blir roligt.

ha en bra dag allihopa,

idag

sitter hemma hos peter och slöar just nu :) <3

dagen började med att jag åkte in till stan för att fixa med ny p- stav men så kom vi underfund med att jag kan nog vara allergisk mot den :s för den har kliat under nästan hela tiden jag har haft den. så nu skulle hon prata med någon överläkare och sen kontakta företaget som tillverkar dessa stavar. jätte krångligt men jag hoppas att jag får svar snart så jag vet vad jag ska göra.

sen åkte jag till min gamla skola, kungsgård, och hälsade på :D medans jag vänta på att min första körlektion skulle börja. kändes lite konstigt att vara tillbaka men ändå roligt. efter körlektionen, som för övrigt gick ganska bra, träffa jag ela och åkte bussen ner till viken för att ha en lektion i samhäll.

och efter samhällen gjorde jag något bra! jag var och träna med peter och joel på skolans gym, så nu framöver blir det minst två gympass och två gympapass i veckan :D ska bli riktigt stenhård till beach 10 tänkte jag ;) haha.


dom fick även hjälpa mig med massa för jag har ingen aning om vad man ska göra :P haha.

sen blev det hem och käka och hämta skolböcker för att sen åka ner till viken igen. var hos joel först och spela lite kort med peter, joel och linus :) och sen tillslut så kom vi hem hit. fullt upp idag men hellre det än att inte ha nåfonting att göra.

hoppas alla har haft en bra dag,

några pics från gbg

kom på att jag fick ju med mig några andra bilder från gbg också ;D

gulligaste filip :D <3 ler hela tiden förutom när jag tar kort, haha.

sötaste smulan :)

lång och tråkig bilresa sluta med massa fula och roliga bilder på mig och peter, inte för att syns på den här men det är också meningen, haha.


sen blev det tyvärr inga fler, måste bli bättre på att ta kort!

shopping

när vi var i gbg i helgen så följde dessa två plagg med hem:

linne från gina tricot, 199 kr


ett par paljettleggings från kappahl, 49 kr (?!) hade kostat 399 kr, bra köp där!


det blir att ha på sig dessa på torsdag tror jag, då drar jag nämligen på ålandsresa :D vi blir ett helt gäng faktsikt och kul ska det bli! haha. minns sist jag var, ela försvann ifrån mig och jag kalva som jag vet inte vad dagen efter! härligt.

men ha en bra kväll allihopa,

göteborg

inget bloggande alls i helgen men det är för att jag bestämde mig sen för att åka till göteborg så vi var där hela helgen och ingen dator :)

i fredags gjorde vi inte så mycket, bara slappa när vi väl var framme.
i lördags så var vi på backaplan och shoppade lite, det får komma bilder lite senare sen.
och i söndags hann vi inte göra så mycket eftersom vi ville vara hemma innan klockan sex så var vi tvungna att åka redan klockan ett. sen var det bara att dra iväg på gympa när jag kom hem, första gången för den här terminen. det var bra jobbigt! har ju inte tränat på nästan två månader!

ska skriva min engelska bokrecension nu, som jag skulle göra från början.. och sen blir det att dra ttill norrköping och ha teori på körskolan.

ha en bra dag allihopa,

inte mycket

känner att jag är lite för upptagen för att uppdatera egentligen men det är ju ändå ett måste ;) inte för att det händer så mycket i mitt liv som kanske intresserar er men iaf, haha.

sitter just nu med min historia, det är väldigt segt och tråkigt.. men det måste ju göras, har ändå hunnit med ganska mycket idag. jag har gjort klart första arbetet i kultur- och idéhistoria och även första arbetet i samhäll= stolt! haha ;) och sen när jag är klar med historian ska jag plugga lite teori till körkortet och sen åka in till körskolan för att ha en teorilektion. fullt upp!

måste även bestämma mig idag om jag ska åka till göteborg i helgen eller om jag ska stanna hemma för på söndag ska vi fira farfar som fyllt år och om jag åker till gbg kommer jag inte hinna med det :s får se hur det blir.

ursäkta att det inte kommer några bilder heller, vet att det är tråkigt att bara sitta och läsa långa texter :P

men hoppas alla får en bra dag,  

idag

ska sätta mig och plugga nu med allt jag har att göra.. är dyngtrött så vet inte hur det ska gå men det är bara att kämpa på ;) fixade med körskola igår så jag börjar redan idag med den första teorilektionen och nästa tisdag ska jag köra för första gången :D känns bra, måste ha körkortet innan jag börjar på högskolan! men det ska jag nog lyckas med.

men bäst att börja med pluggandet då..
ha en bra dag allihopa,

nu

sitter här medans jag väntar på att jag och mamma ska dra till norrköping och fixa med körskola, börjar väl bli dax att ta det där körkortet :P sen ska vi gå på stan en sväng, peter är redan därinne och kör med sitt körkort så träffar honom därinne :) längtar som fan efter att käka mat på stan också, kycklingkebab!! haha

hoppas alla har en bra dag,

knutgubbe

knutgubbe igår, var sådär tycker jag.. var inte alls pepp när vi väl kom till viran :s men det funka iaf. så nu kommer lite bilder:

70- talspeter & kattela

indianemmah & piratelin

änglanattis & indianemmah

kattela & piratelin

knutgubbar

äckligfiguremma & 70- talspeter

mamma :)

pappa :)

piratelin & kattela

70- talsoeter & något :P

70- talspeter & piratelin :) <3

indianemmah & nicky

indianemmah, nicky & 70- talspeter

någotjohn & kattela :P


så, det blev en del bilder iaf. som ni såg så satt vi hemma hos mig först och drack lite oså och det kom några stycken och knackade på och fick glögg, haha. sen drog vi ner till viran och dansade loss ;)

hade ni det bra och roligt? :)
hoppas alla har en bra bakisdag iaf,



igårkväll

ja, igårkväll satt jag emmah och ela hemma hos emmah och drack lite och snacka strunt typ. det var mysigt :) sen börja jag gå hem vid halv ett typ och peter mötte mig så fastna vi på davidsson en sväng och tog en öl och en cider :P haha.

och just det! jag och emmah blev utelåsta igår med! jag åkte med emmahs pappa ner till viken och sen hämtar vi upp emmah och åker till ica sen när vi kommer tillbaka så hittar vi inte nyckeln :s så vi får låna grannens telefon och ringa guldnyckeln och så fick dom komma och öppna :P och vi kunde inte fatta vart nyckeln var men det sluta med att emmahs lillasyster amanda hade varit hemma och hämtat sin väska och råkat ta med sig nyckeln.
 


så aa, det var min kväll. hur var eran? :)

ikväll är det KNUTGUBBE! :D
hoppas alla får en bra dag och kväll,
RSS 2.0