Happiness

Idag är jag såå lycklig! Det är nämligen så att ikväll kommer min finaste Peter hit och han har med sig våra bästa kompisar, Emmah & Johan. Det ska bli såå roligt och mysigt att få ha dom här över helgen, även om det kommer bli otroligt trångt i min lilla lägenhet, haha! Men finns hjärterum finns det stjärterum, eller hur? :) Men först ska jag sticka på ett studiebesök på ett tryckeri med skolan. Hoppas alla får en fin start på helgen, puss! 
 

Spara eller Slösa... Alexander Wang Cami Top

Här har jag hittat ett nytt spara eller slösa-alternativ, det är nämligen Nelly som har fått in en look-a-like på Alexander Wang´s Irregular Pleated Cami Top som tillhör årets vår- och sommarkollektion. Originalet hittar du här för ca 6500 kr och Nelly´s variant hittar du här för 299 kr. Vilken väljer du? :) 

Nyheter hos H&M

Alltså åh, idag har H&M fått in såå fina nyheter! Jag verkligen älskar den här fantastiska kjolen, den söta t-shirten och det urfina hårbandet. Kimonon ser också härlig ut och jeansen ser ut som ett par perfekta slitna boyfriends. Allt känns otroligt vårigt och fräscht. Fick du några favoriter? :) Här hittar du alla nyheter
 
Fram tills på söndag (2/3) får du dessutom fri frakt och 10% rabatt på ett helt köp med koden 1286.

Ännu en fotografering

Hej på er! Idag har jag och min grupp haft ännu en fotografering som ni ser två bilder av här ovanför. Idag blev det verkligen fantastiska bilder tycker jag! Fick förresten en kommentar om min utbildning, om jag kunde berätta lite mer om den och så vidare. Så jag tänkte kolla om det är fler som skulle vilja veta lite mera? Har ni några frågor? Så ska jag svara på dem i ett inägg tänkte jag :) Hörs snart igen, puss! 

Angelica Blick for Bikbok

Största modenyheten på länge! Angelica Blick har nämligen gjort ett samarbete med Bikbok och skapat en kollektion som kommer ut i utvalda butiker och online 26 april. Här ovanför ser ni några av pressbilderna och jag måste säga att jag gillar det jag ser! Men man kunde väl inte tro annat när det kommer till Blicken, eller hur? :) Kjolen och tröjan på bilden högst upp tycker jag ser riktigt spännande ut, ser ni något ni gillar? Här hittar du mer om nyheten

Wish of Today

Tröja H&M, Solglasögon Monki, Skor Nelly, Kjol Bikbok, Väska Naturkompaniet, Armband Nelly
 
Idag hade jag gärna burit någon gullig outfit som denna. Älskar verkligen den här ljusblå färgen som på den här fantastiska kjolen tillsammans med leomönstret på skorna. Nu ska jag sticka iväg för ett träningspass och sen till skolan, hoppas alla får en fin dag! 

Lindex loves ELLE

I ett samarbete med ELLE har stylisten Emma Elwin valt ut sina favoriter från Lindex vårkollektion och här ovanför ser ni några av dem. Jag kan inte annat än att hålla med Emma om hennes favoriter. Jag älskar den mysiga koftan, skubajackan och de härliga brallorna. Här hittar du hela samarbetet

Flowers II

Skor Skopunkten, Klänning Bikbok, Tröja Bikbok, Väska Fjällräven/CarrieAlong
 
Hej på er! Här får ni hela outfiten från igår, älskar verkligen att dra över en tröja över alla mina klänningar. Det blir så fint tycker jag! Idag har jag en ganska lugn dag framför mig tills ikväll då jag ska träna med Gina och efter det ska vi handla gottis (nyttigt förstås!) för att sätta oss i skolan för en del 3D-plugg... Hoppas ni får en fin dag så hörs sen igen, puss! 

Leighton Meester for Nelly

Nu har samarbetet mellan Leighton Meester och Nelly släppt i samband med Nelly´s tioåriga födelsedag. Leighton har själv valt ut några plagg från Nelly.com som ni ser några av här ovanför och så är det bilder från lookbooken som jag tycker ser otroligt härliga och fina ut. Här hittar du hela kampanjen och här hittar du Leighton´s picks

Flowers I

Kikar bara in och visar två detaljbilder på hur jag ser ut idag. Sitter och käkar lite lunch nu men ska strax sticka iväg till skolan för en övning och efter det blir det ett träningspass med Gina. Men vi hörs sen igen, puss! 
RSS 2.0