Sno stilen av... Gisele Bündchen

Jacka Mango, Byxor H&M, Tröja Gina Tricot, Väska Mango, Skor Nelly
 
Den här veckan snor vi stilen av supermodellen Gisele Bündchen som inspirerar med en helsvart look och hon visar hur snyggt det är att blanda olika material som skinn och stickat. Som vanligt hittar du direktlänkar under bilden, puss! 

Rebecca Stella for Nelly

 
Idag har ursnygga Rebecca Stella släppt en ny kollektion tillsammans med Nelly och här ovanför ser ni ett urplock från den med några av min favoriter. Som vanligt är det mycket kalaskläder som svarta klänningar och spets men också ett par grymma sneakers och mysiga tröjor. Hittade du något du gilla? :) Här hittar du kollektionen

Små tunna halsband

Förra helgen fick jag med mig några tunna fina halsband från Glitter som ni ser här ovanför. Dom finns i en mängd olika varianter (och även armband och ringar!) men jag valde dessa tre med en liten pil, ett wishbone och ett evighetstecken. Kommer vilja bära dom till det mesta, från enkla grå sweatshirts till fina blusar. Pris per halsbans från 39,90 kr.

Kvällstips... Mysig mössa

Mysigaste mössan finns just nu hos H&M och i två riktigt gosiga färger dessutom. Du hittar dom här för 99 kr/st. Annars är det tenta för min del imorgon och på måndag så det är plugg som står på schemat, som tur är har jag jobbat på riktigt bra med dom andra delarna i kurserna så de uppgifter som skulle in i helgen är redan klara, skönt det! Men tror inte på att plugga precis innan en tenta så imorgon förmiddag hoppas jag på att kunna ta lite tid att fixa inlägg hit, puss! 
 

V-neck tee

Nu har Gina Tricot fått in deras perfekta v-ringade t-shirtar igen och Aimee Song visar ett perfekt sätt att bära upp den - tillsammans med jeans och att låta en fin spets sticka fram. Du hittar dom här för 99 kr/st
 
Bild i kollaget via songofstyle på instagram

Alexander Wang x H&M

Häromdagen släpptes bilderna för Alexander Wang x H&M som ni ser några av här ovanför. Tycker kollektionen ser riktigt cool ut men undrar lite vart den perfekta basic t-shirten är? Och dom enkla men stilrena bootsen? Hm ja, lite besviken antar jag och fastnade inte för något speciellt faktiskt. Fastnade du för något?  
 

Spetsfint

I torsdags fick H&M in en hel del fina nyheter igen men jag fastnade mest för dessa underbara spetstoppar. Även om jag har svårt att förstå vad jag ska ha över den högra varianten, har ni några idéer? :) Här hittar du den och den vänstra här. 

Hemmahelg

 
Har varit hemma i Östergötland hela helgen och haft det mysigt. Bästa kompisarna har fått en liten Harry som vi var och hälsade på och som var urgullig! Och när jag ser Peter hålla honom kan jag faktsikt erkänna att jag får ett litet sting av längtan men är inte riktigt redo i och med plugg o grejer så än får det väntas med ett tag till. Annars har vi hunnit med och träffat bådas föräldrar och även lite mys för oss själva, hoppas ni har haft en bra helg! 

Träna med Gina Tricot

Jag är egentligen lite tveksam till Gina Tricot´s träningskläder eftersom jag är supernöjd med en tröja men väldigt besviken på ett par tights... Hur som helst tycker jag dessa nyheter ser riktigt bra ut och man ska nog bara testa plaggen innan man köper dom, som jag kan vara rätt dålig på då, hehe! Så kan man säkert hitta riktigt bra kläder till bra priser. Här hittar du alla sportnyheter.

Alexander Wang x H&M

Från och med kl. 8.15 idag (alltså om 15 min!) kommer du kunna se live från lanseringen av Alexander Wang x H&M och hade jag inte suttit i skolan hela förmiddagen och på ett tåg hela eftermiddagen hade jag gärna suttit bänkad. Kollektionen släpps i utvalda butiker och online den 6 november. Här hittar du sändningenKommer du sitta och titta något idag? :) 
RSS 2.0