Måste pausa

Vill bara kika in och säga att jag måste pausa här ett tag, har hur mycket plugg som helst blandat med en hel del jobb så det får bli en paus från den roligaste hobbyn. Tror jag är tillbaka om en vecka eller två. Samtidigt vill jag tipsa om att följa mig på Bloglovin så ser ni när jag uppdaterar, här hittar du länken dit. :) 

Mamalicious

 
Nej, jag är inte gravid ;) Men jag har flera vänner som är och bästis Emmah har efterfrågat tips på outfits och kläder som skulle kunna passa med magen och efter en hel del research (kan ju inte påstå att jag har någon erfarenhet av det direkt, hehe!) har jag här lyckats göra ett inlägg. Det som är så himla bra är att det finns en hel del snygga brallor med dragsko nu för tiden och det gäller ju även shorts, som jag gärna burit själv :) Sen är ju rymliga toppar alltid bra, klänningar och kjolar som går att bära över eller under magen och sen har ni härlig inspiration från andra bloggare som jag tycker ser fantastiska ut. Så får jag hoppas att alla ni med växande magar (kan faktiskt erkänna att jag är lite avundssjuk!) har fått lite ny inspiration och som vanligt hittar ni direktlänkar under bilderna. Puss på er! 
 
Information och inspirationsbilder från beatas.se, colorelle.se, sofissnapshots.com, fridafahrman.se

Secret VIP

Nelly har smygstartat en liten VIP-sale där det finns en massa mumsigt! Här ovanför ser ni mina favoriter och för mig blir det nog klick på klackskorna i alla fall, har varit ute efter basicklackar och dessa blir ju perfekta. Fick du några favoriter? :) Med koden SECRETVIP får du tillgång till rean som du hittar här.

Sno stilen av... Victoria Törnegren

Kappa Choies, Jeans H&M, T-shirt Monki, Solglasögon Bikbok, Skor Nelly
 
Den här veckan snor vi stilen av Victoria Törnegren som vanligt bär en enkel men otroligt snygg outfit. Älskar den beiga kappan tillsammans med den randiga tishan. Du hittar direktlänkar under bilden. 

Bandeau top

Hur söt är inte denna topp då? Urgullig tycker jag! Jag gillar speciellt den mönstrade uppe till vänster som jag mer än gärna skulle vilja bära till ett par högmidjade jeansshorts. Finns även i en helsvart färg men som inte fick plats i kallget. Kommer snart till Bikbok och då hittar du dom här för 149 kr

Veckans snyggaste v. 20

Veckans snyggaste består av:
1. Jag glömmer ofta att kika in på Ellos men faktum är att de ofta får in en himla massa snygga saker och idag, när jag äntligen var inne en sväng, fastnade jag för det här kuddfodralet. Känns himla somrigt och tror det skulle göra sig fint ute på våran balkong. Kan tipsa också tipsa om att det fanns flera fina! Detta hittar du här för 49 kr.
2. Gina fick i veckan in ett gäng collagetröjor och jag fastnade speciellt för denna. Det är ju så enkelt men så snyggt! Att bära enkelt till jeans och sneakers eller att dra över en klänning eller kjol för att klä ner. Du hittar den här för 199 kr.
3. Dessa sandaler är smått fantastiska måste jag säga! Kan tänka mig att dom skulle göra sig fina till det mesta som jeans eller en vit kjol med en enkel topp till. Du hittar dom här för ca 300 kr
4. Rebecca Stella släppte i veckan en ny kollektion för Nelly men jag fastnade inte för så mycket faktiskt, förutom detta set. Tycker det är urgulligt! Här hittar du linnet för 399 kr och här hittar du shortsen för 299 kr.

Helgen

Heeej! Hoppas alla har haft en fin helg, själv har jag jobbat men jag har bland annat hunnit med en promenad och lunch med Ela som ni ser bilder ifrån här ovanför. Bilder från hennes instagram också, michaelaanderssonn :) Väldigt mysigt i det fantastiska vädret! Men nu tänkte jag fixa lite fler inlägg hit så vi hörs snart igen, puss! 

Calvin Klein

Det här setet från Calvin Klein har cirkulerat runt på flera bloggar och på instagram den senaste tiden, kolla under #mycalvins, och jag tycker det är fantastiskt fint och dessutom ser det otroligt skönt ut. På bilden är det Kendell Jenner som ser fantastisk ut. Du hittar setet bland annat här hos Nelly för 498 kr
 

Dagens tips...

Dagens tips får bli dessa ursnygga skal som Nelly fått in från JFR. Perfekta, om du som jag, vill klä om din telefon från vinter till vår. För mig blir det nog nytt köp av telefon senare i sommar så väntar ett tag med att köpa nya grejer till den. Båda kostar 159 kr/st och här hittar du dreamskalet och här hittar du det med drömfångaren

Bikinis

 
På tiden att jag tipsar om en massa härliga bikinis, eller hur? :) Här får ni åtta stycken som jag tycker ser smått underbara ut. Mina absoluta favoriter är dom två gröna, alltså nummer två och fyra. Fick du någon favorit? Som vanligt hittar du direktlänkar under bilden. 
RSS 2.0