Sno stilen av... Miranda Kerr

Topp Cubus, Jacka H&M, Kjol H&M, Solglasögon Topshop, Skor Ellos
 
Nu var det ett tag sen vi snodde stilen av en av mina favoriter, Miranda Kerr, men det gör vi alltså idag och hon inspirerar med, vad jag tycker, en perfekt vardagsoutfit. Som vanligt hittar du direktlänkar under bilden.
 
Annars håller jag på och käkar lite frukost, tänkte precis kolla på två inspelade föreläsningar som jag totalt glömt bort och efter det ska jag gå till skolan för plugg och ännu en föreläsning. Ikväll hoppas jag på lite gott att äta och kanske ett glas vin, det är ju ändå röd dag imorgon :) Men vi hörs sen, puss!

Espadrillos

1. Nelly2. Zara, 3. Nelly, 4. Nelly, 5. Ellos, 6. Ellos, 7. Nelly, 8. H&M, 9. Zara
 
Något som är stor trend i vår och sommar är espadrillos och Chanels variant är helt klart hetast men om man inte riktigt känner för att slänga ut ca 3000 kr för ett par skor hittar du här ovanför 9 budgetvarianter som ligger mellan priserna 99 kr och 549 kr. Jag känner att jag håller på att falla stenhårt för denna trend och måste nog slå till på ett par, favoriterna här är nog antingen de zebra-randiga eller de randiga från H&M. Vad tycker du om dessa skor? :) Du hittar direktlänkar under bilden.  

Dagens tips... Fia top

Hur fin är inte denna topp då? Grymt tycker jag! Totalälskar draperingen i ryggen, otroligt fint tycker jag! Den finns i en mängd olika färger men den vita blir min favorit. Dessutom är den billig, du hittar den här för 149 kr
 
Idag har jag varit i skolan hela dagen och nu väntar jag på att Peter ska bli klar med middagen så vi kan få lite käk i magen och efter det blir det nog häng i soffan resten av kvällen. Vi hörs, puss!

Veckans snyggaste v. 17

Veckans snyggaste består av:
1. Älskar dessa jeans som Gina Tricot fick in i veckan, så himla snygga! Tycker detaljerna är riktigt perfekta med slitningarna och spetsen som är i dom. Du hittar dom här för 499 kr
2. Jag älskar alla Zaras sneakers men dessa fastna jag lite extra för, älskar färgerna! Svart, vitt, grått och neongult... Perfekt kombo! Du hittar dom här för 599 kr.
3. I veckan när jag bloggade om Bikboks lookbook fastnade jag verkligen för den här klänningen, så himla fin! Skulle säkert göra sig fin under många av sommarens fester. Du hittar den här för 199 kr.  

Saturday

Jag & mamma igår :)
 
Hej på er! Ligger i sängen och slöar in i det sista innan jag ska börja åka mot Norrköping för att hoppa på tåget mot Borlänge. Igår hade mamma & pappa lite folk här hemma så jag hängde med dom ett tag och sen åkte jag till Viken för mer fest men sen åkte jag tillbaka hem igen för att fortsätta med mamma & pappa igen, hur som helst riktigt trevlig kväll! Nu ska jag fixa Veckans snyggaste innan jag ska börja packa ihop mina saker, så hörs snart igen!

Summer inspo - life on the water

Okej, ett inlägg till innan jag ska sova... Måste bara dela med mig av dessa fantastiska bilder! Dessa är från Vogue Paris för Maj 2013. Tycker de är så otroligt härliga och får mig att längta ännu mer efter sommaren! Och även efter vitt och blått, randigt och havet. Så, nu säger jag det igen - godnatt!

Metallics

Shorts Nelly, Topp Asos, Kjol Nelly, Jacka Nelly, Passfodral H&M, Skor H&M, Skärp H&M, Skor Nelly, Skor Asos, Ring H&M, Klänning Topshop
 
Metallic är ju en trend och därför har jag samlat ett par fina favoriter som finns i butik just nu även om jag inte tror det är något som jag kommer satsa på.  Som vanligt hittar du direktlänkar under bilden. Gick förresten superbra att jobba idag, tiden bara rusa iväg som vanligt! Längtar tills jag börjar på riktigt, behöver en paus från skolan nu känner jag. Nu tänkte jag hur som helst krypa ner och sova, så godnatt!

Boston

Skor Skopunkten, Jeans Bikbok, Klänning/Topp Gina Tricot, Skinnjacka Gina Tricot, Väska Glitter

Work

Idag ska jag hoppa in och jobba lite extra ute på Ekön, det vankas incheck för alla säsongsgäster så det är därför. Det ska bli så himla roligt att vara där ute igen! :) Kommer ju vara där hela sommaren med men börjar först den förste juni. Har varit ute och fitat dagens outfit så det kommer upp lite senare sen :) Aaja, nu måste jag dra! Hoppas alla får en kanonfredag, puss!

H&M news - Casual Classics

Idag har H&M fått in några nyheter på deras webbshop och här ovanför ser ni några av dom. Fastnade inte direkt för något men tycker absolut byxdressen och skorna är fina men tror inte jag kommer slå till på något. Här hittar du alla nyheter
RSS 2.0