Pillow cases

Har under sommaren köpt några nya kuddfodral som ni ser här, det randiga och det med knappar fyndade jag på Inredet i Valdemarsvik innan det slog igen portarna (hur ledsamt?!) medans det prickiga är från H&M men det verkar tyvärr vara slutsålt online. Tyckter hur som helst att dom blev himla fina ihop eller vad säger ni? :) 
 

H&M news

Idag har H&M fått in några nyheter igen och ni ser några av dom här ovanför. Jeansskjortan blev min favorit, så himla snygg! Fick du några favoriter? :) Här hittar du alla nyheter

Trendsales

För er som gillar märkeskläder och produkter - kolla in Trendsales som är en modemarknad för köp, försäljning och byte av märkeskläder och designvaror. Såg till exempel att det är flera som säljer Nike Air Max och det verkar även finnas en del fina inredningsprylar som jag ska kolla lite närmare på. Här hittar du sidan

Wish of Today

Skinnjacka Nelly, Klänning Bikbok, Skor Skopunkten, Hatt H&M, Väska H&M, Armband Bikbok
 
Såhär hade jag gärna kunnat gå runt både idag och senare i höst men med strumpbyxor till då med. Älskar den är grunge-stilen som är en av de stora trenderna i höst. Kan kanske bero på att jag har en förkärlek till skinnjackor och kängor. Du hittar som vanligt direktlänkar under bilden. 

Hattifnatt

1. H&M, 2. Monki, 3. Gina Tricot4. H&M, 5. H&M, 6. Bikbok, 7. H&M, 8. Lindex, 9. Topshop
 
I höst råder det hattifnatt och därför har jag samlat en hel del snygga och prisvärda hattar som finns i butik nu, i alla olika modeller. Jag älskar hatten men än har jag bara bärt det på sommaren men nu ska det bli ändring på det, så himla fint! Vad tycker du om att bära hatt? :) Du hittar direktlänkar under bilden.

Nellyfavoriter upp till 70% rabatt

Hej! Ni får ursäkta att det blev tomt här igår men skolan drog igång och när jag väl var hemma hade jag en fruktansvärd huvudvärk så orka inte göra något. Men idag är jag ledig så idag kommer jag försöka fixa massa roliga inlägg hit :) Vi börjar med ett grymt tips som Nelly har, de har nämligen 70% rabatt på en hel del snygga plagg och här ovanför ser ni mina favoriter. Här hittar du erbjudandet

Very Victoria Silvstedt på Lindex

I september lanseras underklädeskollektionen Very Victoria Silvstedt by Marie Meili på Lindex. En kollektion modernt förföriska underkläder för olika tillfällen, inspirerade av Victoria Silvstedt. Very Victoria Silvstedt kollektionen bygger på konceptet perfekt passform kombinerat med dygnet runt-glamour. Den perfekta passformen fokuserar främst på bysten med fem bh-modeller som tar dig från en naturlig passform till en två storlekar större kupa. De fem modellerna är Diva, Voltage, Venus, VIP och Divine. Kollektionen lanseras den 16 september. 
 
“Jag har alltid trott på att om du har en passion för något i livet så ska du följa den, och underkläder är verkligen en passion för mig! Jag är så glad att få vara musa till den här vackra kollektionen som innehåller så många underkläder varje kvinna vill ha i sin garderob”, säger Victoria Silvstedt.  

Vad tror ni om detta? Jag tycker det känns väldigt kul, otroligt länge sen man hörde något från Victoria. Ser ut som att det blir många vackra pieces också.

Bloppis

Nu har jag bestämt att försöka sälja av med mina gamla (och nya...) kläder, skor och accessoarer och har därför valt att starta en bloppis. Kolla in den här: ejjson.blogg.se/bloppis. Kommer fyllas på hela tiden. 
 
Om du vill köpa - maila till [email protected] och skriv rubriken till inlägget i ämnesraden. Betalning sker till mitt konto och därefter skickas paketet. Jag kan mötas upp i Borlänge, Norrköping, Valdemarsvik eller Gusum annars står köparen för frakten.

Veckans snyggaste v. 34

Hej på er! Har haft lite fullt upp idag igen, har nämligen flyttat tillbaka till Borlänge så därför har det blivit tomt här. Dessutom börja jag rensa bland alla kläder, skor och accessoarer
 
Men här kommer Veckans snyggaste iaf:
1. Dessa skor tycker jag är riktigt grymma och skulle bli så himla fina till hösten med ett par slimmade jeans, kappa och en mysig halsduk. Du hittar dom här för 399 kr.
2. Här har vi något som jag tycker vi skulle kunna kalla den perfekta vardagsklänningen som går att klä upp på lite olika sätt, bär med kängor som klackar, till koftor eller skinnjackan... Går att veriera i oänlighet! Finns även i svart. Du hittar den här för 249 kr
3. Rutigt är ju riktigt hett i höst och denna skjorta fastna jag verkligen för, så himla fin färg och ganska billig! Bär till jeans och boots, som kofta till klänning eller knyt den i midjan som en snygg detalj. Du hittar den här för 200 kr

Wish of Today

Skjorta Gina Tricot, Byxor H&M, Skor Nelly, Halsband Gina Tricot, Väska H&M
 
Såhär hade jag mer än gärna kunnat gå runt någon dag. Älskar skjortan från Gina, så otroligt snygg detalj med leopardmönstrade ärmar. En perfekt och snygg vardagsoutfit som är enkel men absolut inte tråkig. Som vanligt hittar du direktlänkar under bilden. 
RSS 2.0