vattengympa

kom precis hem från skolan och sitter och väntar på mat, det kurrar i magen som tusan ;) sen blir det iväg på vattengympa med mamma för mormor kunde inte gå idag så då får jag gå istället för henne vilket är döbra eftersom jag missa vanliga träningen igår när jag gick på bio :P

och efter det blir det att försöka plugga lite och sen åka till peter :) <3
ha en bra kväll,

väntar igen..

nu sitter jag i skolan och väntar igen, som vanligt.. börjar inte förns fem i två men ska nog sätta mig och plugga lite matte och då får man väl hoppas att tideen springer iväg ;)

idag blev jag lite chokad när jag loggade in på bloggen föresten, fyra kommentarer från folk jag inte vet vilka det är :P riktigt roligt, haha.

men ska väl sätta mig med matten då..
ha en fortsatt trevlig dag,

luftslottet som sprängdes

kom nyss hem från biografen, kolla på luftslottet som sprängdes med peter, mamma & pappa :)



måste säga att den var bra seg alltså men den var väl bra men dom tidigare filmerna var mycket bättre tycker jag.

men nu ska jag lägga mig bredvid min älskade och kolla på transporter 3
mycket film idag :P haha
ha en underbar natt,

girls of the playboy mansion

ligger och kollar på girls of the playboy mansion, älskar det! :D

dom nya tjejerna
karissa, kristina och krystal


är inte alls lika roliga som dom gamla tjerna! men dom funkar ;) haha



holly, bridget och kendra :D <3

tror det blir utgång ikväll igen, vi kan inte hålla ifrån oss det ;) haha
ha en fortsatt bra dag,

baaakis

sitter hemma hos älskling nu, vi är lite bakis båda två ;) kul kväll igår, till en början.. sen blev den inte så kul men det är väl sådant man får ta.

nu ska jag och peter kolla skräckfilm :D <3
hejdå,

blir utgång

ja, det blir visst utgång med min pingla iaf :D alltid alltså! haha



:D <3

idag

nu sitter jag här och väntar på mat :P det blir kycklingspett och något tror jag, smaskigt!

annars idag har jag varit i stan med mamma och kollat julklappar och jag vet inte hur jag ska kunna vänta ända till julafton för att få dom! bra jobbigt, haha. jag tror nog hon köpte det jag ville ha iaf.. :D <3

ikväll vet jag inte vad det blir, har ju planerat att ha en plugghelg framför mig men får väl se hur det blir med den saken ;) åker nog till älskling sen iaf, har inte träffat han på tre dagar <3

ha en rolig och underbar kväll,

helt slut

aa, nu är jag helt slut efter träningen! puh, vad jobbigt det var! men kul :D gympaledarna var ju på någont konvent i söndags så dom hade med sig massa nya grejer idag, riktigt kul att prova på lite nya övningar.

men aa, dagen är inte slut än.. har hunnit diska nu när jag kom hem iaf men nu måste jag plocka in tvätt, helst hänga upp tvätt också och sen till sist det roligaste av allt, PLUGGA! så nu ska jag bänka mig med matteböckerna och naturböckerna.

och imorn ska jag och mamma in till stan och shoppa julklappar eller aa, hon ska handla till mig :P hon behövde visst hjälp med det, haha.


<3

men ha en bra kväll :)

idag

sitter hemma nu och fryser, brrr! det gick jätte dåligt på nationella :( jag vill vara duktig på engelska men jag är verkligen inte det! usch ja..

men ska plugga nu.. måste plugga psykologi, naturkunskap, matte och historia. det vill säga allt jag läser förutom engelska som jag egentligen måste plugga också men känner att det räcker med det för idag.

föresten, varför blir bilderna pixliga ett tag efter man lagt upp dom här? om man kollar på min header så är dom ju jätte pixliga :s

sen blir det träning iaf, det längtar jag till! så kul :D
ha det bra sålänge,

stanna hemma ändå

det blev att stanna hemma ändå, peter ville spela och jag kände att jag inte orka åka till honom men nu ångrar jag mig.. sitter ju helt själv hemma! mamma är i linköping på möte och kommer hem tyå elva- tolv och pappa kommer hem först ett- två :s tråkigt och läskigt!

och jag vill ändå vara kvar hemma och vaken när mamma kommer hem så jag kan få känna och klämma lite på paket :D för hon har nämligen handlat julklappar idag, wii

men nu ska jag slänga mig i sängen och kolla lite tv och kanske ringa peter igen så jag har någon att prata med i ensamheten ;) haha

RSS 2.0